Home Nunta Organizare nunta Targurile de nunta, un ajutor in organizarea nuntii tale

Targurile de nunta, un ajutor in organizarea nuntii tale

Targurile de nunta, un ajutor in organizarea nuntii tale
Gabriela Popa
Marţi, 31.07.2012

Vreti sa organizati o nunta ca-n povesti, dar va sperie tot ce tine de organizarea nuntii Toate aceste probleme si multe altele isi pot gasi rezolvarea printr-o singura vizita la un targ de nunti. De ce sa vizitezi un targ de nunti? Inainte de toate, acolo vei gasi o oferta bogata si variata, de la un numar mare de firme, iar dupa cum stii, acolo unde oferta este mare, preturile sunt mai scazute.

Targuri de nunta utile pentru o organizare desavarsita

La  un targ de nunti vei gasi pachete complete de servicii care sa te scuteasca de plimbari inutile pe la mai multi furnizori si vei putea avea parerea unei multimi de specialisti care sa raspunda nevoilor si intrebarilor tale.  Astfel, vei scuti timp pretios si iti vei putea organiza nunta mult mai bine, fara grija ca ai lasat unele aspecte importante descoperite.

Dintr-un singur loc vei putea alege rochia de mireasa, localul, band-ul, salonul care se va ocupa de coafura ta de mireasa sau make-up artist-ul care iti va realiza acel machiaj de mireasa vis, in ziua nuntii. Printr-un targ de nunti vei avea la dispozitie orice si-ar mai putea dori o mireasa dornica sa aibe o nunta unica.

Nunta, targ de nunta

Majoritatea targurilor de nunti din 2012 s-au desfasurat in prima jumatate a anului, tocmai pentru a da timp mireselor sa-si organizeze temeinic nunta. Este modalitatea furnizorilor de a-si prezenta ofertele si pachetele promotionale pentru anul respectiv si de a-si face cunoscute noile colectii. Bineinteles, cu cat inaintam in an, targurile de nunta vor oferi vizitatorilor pachete promotionale din ce in ce mai atractive, iar preturile vor deveni irezistibile.

Pentru cele care au o nunta in a doua jumatate a anului, pentru cele care nu au gasit exact ceea ce isi doreau la targurile de nunta care au trecut sau pentru cele care vor sa profite de reducerile unui targ de toamna, exista targul de nunta Ghidul Miresei.

Targuri de nunta in septembrie

Targul Ghidul Miresei de la Romexpo - editia de toamna, 28-30 Septembrie 2012 este unul dintre cele mai mari targuri de nunti ale anului, oferta fiind una pe masura. Evenimentul reprezinta  o buna ocazie pentru a prinde lichidarile finale de stoc la rochitele de mireasa, la costumul mirelui sau la alte accesorii.

Targul de nunta Ghidul Miresei Romexpo

Avantajul absolut, fata de alte targuri de nunta, este ca aici unele firme vor prezenta si noile tendinte pentru 2013 la colectiile de rochii de mireasa si de ocazie. Reducerile vor fi maxime, astfel incat pentru miresele anului 2013, care vor sa achizitioneze o piesa din colectia trecuta, este o ocazie extraordinara de a gasi rochii superbe, semnate de designeri romani sau internationali, cu discount de pana la 70-80%.

Portile  targului de nunta sunt deschise de vineri pana duminica, 28-30 septembrie, in intervale orare diferite. In ziua de vineri, veti putea incepe cautarea pentru nunta perfecta pornind cu ora 12:00 pana la ora 20:00, in ziua de sambata, de la ora 10 pana la ora 20:00, iar in ziua de duminica de la ora 10 pana la ora 18:00.

Targuri de nunta cu oferta atat de variata si la preturi avantajoase veti gasi doar in septembrie. Lista expozantilor este numeroasa si este in continuare in curs de actualizare. Pana acum veti putea bifa pe lista rochia de mireasa, restaurantul de nunta, agentia de nunta sau de decoratiuni, muzica pentru nunta, serviciile foto-video, tot ceea ce tine de frumusete si invitatiile de nunta.

Evenimentul va avea loc in incinta Romexpo din Bucuresti (Casa Presei Libere), in Pavilionul Central. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul oficial: http://www.ghidulmiresei.ro/Romexpo_2012_septembrie/index.php

Speram ca acest ultim mare targ  de nunti din 2012 sa va ajute sa gasiti exact ceea ce doriti la preturi cat mai avatajoase!

Newsletter