Home Nunta 8 povești reale care îți arată ce poate merge rău în ziua nunții

8 povești reale care îți arată ce poate merge rău în ziua nunții

8 povești reale care îți arată ce poate merge rău în ziua nunții
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 05.03.2024

Nunțile cu peripeții sunt memorabile, atât pentru miri, cât și pentru invitați. Să ne delectăm împreună cu opt povești de la nunți, demne de un roman redactat pentru deliciul publicului, spuse de miri, invitați sau organizatori.

Sezonul nunților a început, așa că viitorii miri se tem de un singur lucru: de drama din timpul ceremoniei și petrecerii de nuntă, de lucrurile imprevizibile care le pot strica planurile într-o clipită. Fiecare moment deosebit are și părți mai puțin bune, experiențe nebune, fie că este vorba despre un invitat influențat de aburi alcoolului, de vreme neprietenoasă, de un meniu nereușit sau „deplasarea” tortului pe ultimul moment.

Cert este că nici o nuntă nu este lipsită de peripeții, unele amuzante, altele mai triste, dar și povești cu adevărat interesante la care nici nu te-ai gândi dacă nu le-ai trăi. Îți prezentăm opt povești de viață de la nunți adunate, mărturii ale mirilor, invitaților, personalului, care te vor impresiona cu siguranță.

1. Ploaia mi-a ruinat petrecerea de nuntă

ploaie masina

Am stabilit că nunta va avea loc pe data de 1 septembrie. Am verificat fiecare prognoză meteo pentru zona unde urma să aibă loc petrecerea de nuntă și timp de cinci ani nu a plouat absolut deloc în orașul respectiv. Dar pentru orice eventualitate, am decis să petrec alături de invitații mei pe un teren de golf, dar în interiorul unui cort. Închiriasem chiar și o trambulină și un o căsuță gonflabilă pentru copii. Pentru că soțul meu era militar, am decis să avem o ceremonie deosebită. Am avut invitații din Italia, China, Filipine și România, care au zburat tocmai către Salt Lake City.

Numai că petrecerea a fost ruinată de o ploaie puternică. A trebuit să refuzăm căsuța de gonflabilă pentru copii care avea să fie montată în exterior și am mulțumit Divinității că am planificat nunta în interior și nu afară. În toiul petrecerii am avut parte și de grindină. Vreau să vă spun că grindina era de mărimea unei mingi de golf și tocmai când tăiam tortul pentru a fi servit invitaților, am fost evacuați din locația respectivă de către polițiști, pentru că se anunțau inundații.

mire mireasa ploaie

Așa că toată lumea s-a grăbit către mașinile personale și multe dintre acestea chiar au fost luate de apă, iar noi am reușit să luăm câțiva invitați în mașinile noastre pentru a-i ști în siguranță. Mai mult decât atât, în toiul ceremoniei a apărut și fostul meu iubit pentru a-mi strica cea mai frumoasă zi din viața mea și chiar a avut un raport intim cu una dintre domnișoarele de onoare în baie, înainte de a fi evacuați de către polițiști. Așa că se poate spune că am avut cea mai memorabilă nuntă posibilă”.

2. „Fotograful a fost lovit cu pumnul în față de către mire”

mire mireasa tort

Un prieten de-al meu este fotograf și este chemat foarte des la nunți și la alte ceremonii. La o petrecere, a fost lovit în față cu pumnul de către mire pentru că îi făcea prea multe poze miresei. Se pare că ne-am pierdut orice doză de umanitate”.

3. Tatăl meu a căzut din autobuz și și-a dislocat genunchiul chiar înainte de ceremonia nunții fratelui meu

om picior rupt

Tatăl meu și-a dislocat genunchiul în urma unei căzături din autobuz, chiar înainte de nunta fratelui meu și a încercat să-și aline durerea întreaga zi, pentru a nu îngrijora pe nimeni din familie. O dată la două minute tatăl meu se oprea din mers și scotea un sunet ascuțit de durere. Într-un final, a căzut pe podea în timp ce mama, care credea că se văicărește aiurea, îl obliga pe tatăl meu să danseze alături de ea pe ringul de dans. Din păcate, a ajuns la spital în aceeași zi”.

4. Mirele a fugit cu o altă femeiefemeie face poza mire mireasa

Prietena mea era pe cale de a se căsători, când preotul și-a ținut discursul clasic: „cei care nu sunt de acord cu această căsnicie să spună acum sau să tacă pentru totdeauna”. În acel moment, o fată oarecare, deși eu cred că era una din vechile iubite ale mirelui, a ieșit de după draperii, nefiind nici măcar invitată și a început să cânte un cântec ale căror versuri făceau referire la un bărbat care a lăsat o femeie la altar pentru a fugi în lume cu alta. Din păcate, la scurt timp mirele a fugit în lume cu fata respectivă, după ce s-au luat de mână în fața miresei și au ieșit pe ușa bisericii cu nonșalanță, cântând amândoi același cântecel. Mireasa a rămas înmărmurită în biserică plângând. Și acum îmi pare rău pentru prietena mea”.

5. Nu mi-am găsit cuvintele, am fost umilită

mireasa pahar in mana

Sora mea a adus o cunoștință la nunta mea, o fată pe care nu am cunoscut-o înainte și despre care nici nu m-a întrebat dacă sunt de acord să o invit. Așa că acea fată și-a făcut apariția la ceremonia nunții și ulterior la petrecere, după care a început să danseze lasciv cu soțul meu. L-am rugat să înceteze imediat și în loc să îmi asculte rugămintea, a apucat-o de fund și au dansat și mai pasional. Am plâns timp de 30 de minute, după care am chemat un taxi care avea să mă ducă la hotel. Observând cât de tristă sunt, tatăl meu m-a întrebat dacă sunt în regulă, dar nu am putut scoate niciun cuvânt. Am fost umilită de către propriul meu soț.

După care am băut mult prea mult whisky în barul hotelului la miezul nopții, în rochia mea imensă de mireasă, cu trenă lungă și mi-am făcut un scop din a sfătui toate femeile din locația respectivă să nu se căsătorească niciodată. Pentru că nu am putut să-mi scot rochia singură și nici să-mi desfac părul, m-am trezit dimineața mahmură cu rochia pe care încercasem să o fac bucățele, verigheta aruncată în cada din baie, bijuterii rupte, 9 apeluri nepreluate și un zbor pierdut către luna de miere”.

6. Un copil s-a sters de ceva ce părea a fi ciocolată pe rochia miresei

copil la nunta

Am fost la nunta prietenei mele și cu toții ne distram dansând. Copilul unui cuplu de prieteni care avea cinci sau șase ani se ascundea sub masă în timp ce părinții lui se distrau de minune, ignorându-l. Atunci copilul a început să fugă peste tot pe ringul de dans și să se șteargă de rochia miresei de ceva ce părea a fi ciocolată topită. Din păcate, nu era ciocolată topită, ci era erau chiar excrementele lui, pe care le ștergea de toată lumea care îi ieșea în cale. Ani de zile mireasa nu și-a dorit copii”.

7. Fosta concubină a mirelui a apărut la petrecerea de nuntă și i-a murdărit atât pe mire, cât și pe mireasă de tort, strigând că nu plătește pensia alimentară a copilului

mireasa pleaca de langa mire

Sunt coordonator de evenimente și adesea particip și la evenimente private, de aceea pot spune că am văzut tot felul de situații la viața mea. Dar una dintre ele le-a întrecut pe toate, când vine vorba de nunți. Am participat la o petrecere de nuntă în care, la un moment dat, și-a făcut apariția mama copilului mirelui dintr-o altă relație, neinvitată, bineînțeles.

Aceasta a murdărit atât mirele, cât și mireasa de tort, a trântit de pământ trei sticle de vin roșu și a strigat în gura mare ce părinte inutil este mirele și cum nu îi plătește pensie alimentară copilului lui. Bineînțeles că a fost chemată poliția, iar femeia a fost condamnată pentru amenințare, asalt, agresiune, chiar și pentru folosirea unei arme albe, pentru că a fluturat de câteva ori sticla de vin spartă în fața mirelui, cât și pentru distrugerea unei proprietăți private.”

8. Mirele a avut relații intime cu stripteusa aleasă chiar de mireasă pentru petrecerea burlacilor cu o noapte înainte de nuntă

mireasa suparata

În 1992 a avut loc nunta distrusă chiar de mărturisirea mirelui. Mireasa își amintește cum absolut toți invitații consumaseră alcool, inclusiv bunicii mirelui și acesta se destăinuise în fața tuturor că, doar cu o seară înainte de a-și uni destinele cu aleasa inimii lui, o înșelase cu stripteusa angajată pentru a îndulci petrecerea burlacilor. Se pare că relația a mai durat 10 ani după acel moment și mirii au fost foarte mulțumiți după seara respectivă, pentru că primiseră daruri consistente din partea invitaților. Din păcate, după un deceniu de nopți petrecute departe soțul ei care rămânea în alte locuințe fără nicio explicație, mireasa a decis să pună capăt relației.”

Iată cum diferite situații pot strica o ceremonie sau o petrecere de nuntă care ar trebui să fie memorabilă atât pentru mire, cât și pentru mireasă. 

Surse foto: pexels.compixabay.com

Surse articol: refinery29.com

Newsletter