Home Mire Accesorii Mire 10 lucruri pe care mirele ar trebui sa le aiba in ziua nuntii

10 lucruri pe care mirele ar trebui sa le aiba in ziua nuntii

10 lucruri pe care mirele ar trebui sa le aiba in ziua nuntii
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 04.01.2024

Ziua cea mare se apropie, emoțiile sunt tot mai mari atât pentru mireasă, cât și pentru mire. „Dacă mi se face foame? Dacă îmi miroase respirația sau transpir și invitații observă? Dacă îmi pierd butonii sau mă doare măseaua? Cum îmi împrospătez aspectul și cum îmi repar frizura?” Acestea sunt doar câteva întrebări pe care mirii și le pun. Fii fără grijă! Te ajutăm să pui la punct un kit care te va ajuta în ziua nunții!

Deși mireasa tinde să fie în centrul atenției în ziua nunții, nici mirele nu este pe locul doi. Mirele, la fel de important ca mireasa, trebuie să se pregătească pentru ziua în care își va uni destinele, în cel mai mic detaliu, cu toate cele necesare, astfel încât nimic să nu-l ia prin surprindere. Avem  câteva sugestii pentru domnii care se căsătoresc, o listă cu lucruri esențiale care nu trebuie să le lipsească din kitul de urgență pentru ziua nunții.

Deodorantul

Cel mai important accesoriu cosmetic care nu trebuie să lipsească din kitul de urgență al mirelui este deodorantul. Nimeni nu vrea să strângă mâna sau să strângă în brațe un mire transpirat, care emană un miros ciudat. Un deodorant mic, de călătorie, cu gel care să nu lase pete albe și să nu permită pielii să transpire foarte mult sau transpirației să miroasă, este esențial.

Medicamente pentru dureri

Chiar dacă este ziua nunții, asta nu înseamnă că mirele este scutit de durerile cu care de multe ori se confruntă zilnic sau în mod constant. Puneți-vă în gentuță un flacon cu medicamente pentru dureri de stomac sau pentru dureri de măsele, dureri de cap ori pentru alte forme de probleme care știți că ar putea să vă strice petrecerea.

Bomboane mentolate și gumă

Mirele va trebui să vorbească cu absolut toți invitații, să își sărute rudele venite de la depărtare pentru a-l vedea în ziua cea mare și un miros neplăcut al gurii cu siguranță îi va ține la distanță pe invitați. În ziua cea mare nu uita de un pachet de gume sau de bomboane mentolate ori un spray de gură, pentru a nu-ți îndepărta invitații și mai ales pentru a-ți putea săruta pasional mireasa.

Butoni si accesorii de garderobă esențiale

mire aranjeaza mansete

În ziua cea mare se întâmplă foarte multe incidente, de aceea mirele trebuie să aibă o pereche de butoni în plus, o pereche de șosete în plus și de ce nu, o cutiuță mică cu vopsea de pantofi în kit.

Bandaje

costum mire cu floare in piept

Bandajele nu trebuie să lipsească din niciun kit de urgență pe care orice persoană trebuie să-l aibă la îndemână în gentuță sau în bagajul de călătorie. Iată că și mirele are nevoie de bandaje pentru a evita situații stânjenitoare, mai ales când se sparg paharele pentru noroc, se înțeapă în buchetul de trandafiri sau în acul cu care îi este prins trandafirul în piept sau au loc altfel de incidente care ar putea păta inclusiv rochia de mireasă.

Perie de scame

Aspectul costumului de mire este foarte important, iar tu va trebui să îl menții într-un mod elegant și curat cu o perie de scame pe care o vei folosi ori de câte ori este nevoie, astfel încât să dai bine în fața invitaților.

Gustări

Din primele ore ale dimineții și până seara, când începe cu adevărat petrecerea de nuntă, atât mirelui, cât și miresei, li se va face cu adevărat foame. Iar foamea și scăderea glicemiei pot duce la incidente neplăcute sau la stări de nervozitate. Este bine să ai în kitul de urgență pentru ziua nunții un baton proteic, câteva snacksuri, covrigei sau batoane de cereale, astfel încât să reziști până când se servesc aperitivele.

Produse de îngrijire 

igienizant maini

În toată agitația în ceea ce privește organizarea nunții, nu trebuie să uiți de igienizantul de mâini, de crema de soare, dacă este nevoie, și de șervețelele umede care nu trebuie să-ți lipsească din kitul de urgență pe care îl completăm produs cu produs împreună.

Scobitori sau ață dentară

În cea mai frumoasă zi a vieții tale, când va trebui să zâmbești larg în toate pozele, cu siguranță nu vei dori ca o bucățică de roșii sau de spanac rămasă pe dinți să iasă în evidență. De aceea este bine să ai la îndemână o scobitoare sau, de ce nu, ață dentară cu care să îți cureți dinții.

Elemente de îngrijire corporală

Nu în ultimul rând, nu trebuie să îți lipsească pieptenele, unghiera sau o forfecuță mică, care cu siguranță se vor dovedi de un real folos până dimineața.

Acestea fiind spuse, îți dorim petrecere frumoasă, casă de piatră și să nu uiți niciun element de pe listă pentru a „supraviețui” stressului din cea mai importantă zi a vieții tale de cuplu.

Surse foto: unsplash.com

Surse articol: justmarry.com

Newsletter