Home Nunta 18 povești ale unor oameni părăsiți la altar

18 povești ale unor oameni părăsiți la altar

18 povești ale unor oameni părăsiți la altar
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 24.04.2024

Deși pare incredibil, există și situații în care mirele sau mireasa clachează chiar înaintea nunții și își părăsesc jumătatea. 18 mărturii impresionante ale celor lăsați sau care au lăsat pe cineva chiar la altar.

Auzim destul de rar despre povești cu miri sau mirese părăsiți/ părăsite la altar și aproape că sunt situații greu de imaginat. Dar din păcate aceste situații există și nu numai în filme. Cu siguranță aceste 18 mărturii pe care le vom relata te vor convinge asupra veridicității unor situații care par incredibile, dar sunt adevărate. Toate mărturiile provin de la utilizatori ai site-ului Reddit, persoane care au părăsit sau au fost părăsite la altar de cel/ cea care urma să le fie soț/ soție, sprijin pentru o viață.

1. „Mi-am dat seama în rochie de mireasă că nu mă pot căsători atunci și cu acea persoană”

barbat fuge dupa mireasa

„Am părăsit un bărbat la altar. Era îmbrăcată în rochia de mireasă și mă pregăteam să merg la capelă când mi-am dat seama că nu pot. Am înghețat cu totul. Am realizat că nu îl iubesc suficient de mult încât îmi petrec restul zilelor cu el și tânjeam la siguranță și securitatea unei legături trainice. Eram proaspăt divorțată, tânără și foarte speriată, dar nu-mi pare rău că am făcut-o. În cele din urmă, și-a găsit o femeie pe gustul lui și sunt foarte fericiți unul cu celălalt. Cred că niciunul dintre noi nu am fi simțit fericirea dacă am rămas împreună”.

2. „Mireasa mea s-a răzgândit brusc”

mireasa fuge

„Eu am fost cel părăsit la altar pentru că mireasa nu s-a prezentat la nuntă. Totul a decurs normal câteva luni, săptămâni și chiar zile înainte de nuntă și dintr-o dată a dispărut brusc. Singura explicație pe care mi-a dat-o a fost că s-a răzgândit. Am vorbit cu ea doar de câteva ori de atunci și nu am reușit să obțin altă motivație din partea ei”.

3. „Mirele a avut nevoie la baie, dar nu s-a mai întors la altar”

„Sora mea a fost lăsată singură la altar de prietenul meu cel mai bun. Ne-am strâns laolaltă rude, prieteni și cu cel puțin 15 minute înainte de începerea ceremoniei, mirele a spus că are nevoie la baie și s-a dus în spatele bisericii. Câteva minute mai târziu, mi-am dat seama că toaletele nici măcar nu erau în spatele bisericii, așa că am început să mă îngrijorez și am mers să îl caut.

Nu era nici la toaletă și nici la biserică, dispăruse pur și simplu și nu a știut nimeni nimic de el pentru trei zile. Ulterior a eieșit că a plecat undeva în Europa unde a stat la o „prietenă” cu care a rămas împreună încă de atunci. Nici până în momentul de față nu avem ce explicație de la acest om”.

4. „Mirele a realizat că nu prea îi place de viitoarea lui soție”

mire mireasa plang

„Înainte să se căsătorească cu mama, tatăl meu a lăsat o fată la altar cu care se întâlnea doar pentru că făceau parte din același grup de prieteni și tuturor li se părea „cool” că ei erau împreună. Când s-a apropiat ziua nunții, tata a realizat că nu îi plăcea deloc de fata cu care era și a părăsit-o chiar în acel moment”.

5. „Mirele s-a emoționat și a plecat în Las Vegas”

„Cu o noapte înainte de căsătoria a doi prieteni buni de-ai mei, mirele a început să plângă și ne-a mărturisit nouă, tuturor prietenilor lui că face cea mai mare greșeală a vieții. I-am oferit tot sprijinul din lume și i-am spus că va fi în regulă și că dacă nu vrea să se căsătorească nu trebuie să o facă. Nu trebuie să facă decât ceea ce simte. În fața altarului, mirele transpira abundent, părea că va leșina și a cerut câteva momente pentru a lua aer afară. Acolo s-a urcat în mașina lui pe care o închiriase și a plecat în Las Vegas alături de noi prietenii lui pentru câteva zile”.

6. „Mi-am privit profesoara cum a fost părăsită la altar”

Fosta mea profesoară ne-a invitat pe unii dintre elevi la să fim martori la ceremonia de căsătorie dintre ea și logodnicul ei. Atunci când se apropia de mire, pășind spre altar, bărbatul a spus că nu poate face acest pas. A trecut fulgerător pe lângă profesoara mea, ținută la braț de tatăl ei și nerealizând ce se întâmplă, cei doi au continuat să zâmbească tuturor. A urmat câteva minute de confuzie după care toți ne-am dat seama ce s-a întâmplat, iar profesoara a fost părăsită la altar. Asta se întâmpla în iunie și nu s-a mai întors pentru finalul de an școlar”.

7. „Mirele a recunoscut că este prea laș și nu a putut să anuleze nunta mai devreme”

mire mireasa plang

„În timp ce preotul oficializa o nuntă, mirele a plecat fără a spune niciun cuvânt. Atunci când l-a întrebat: „Iei această femeie să-ți fie soție devotată?” Mirele răspuns: „NU”. Preotul a rămas puțin șocat, a repetat întrebarea gândindu-se că a înțeles greșit răspunsul mirelui. Dar bărbatul l-a oprit și a spus răspicat „Nu, nu vreau să mă căsătoresc cu această femeie”. Apoi a admis că i-a fost mult prea rușine să anuleze nunta mai devreme, iar preotului i-a rămas sarcina de a anunța toți invitații că ceremonia nu va mai avea loc”.

8. „Prietenii mirelui au decis să nu îl lase să se căsătorească cu persoana toxică cu care era în relație”

„Prietenul meu era un băiat atât de drăguț, atât de finuț și de simpatic, dar trebuia să se căsătorească cu o persoană foarte toxică. Nu pot intra în detalii pentru că toți prietenii noștri știau că trebuie să-l oprim încă de la bun început, fără a face acest pas greșit. Așa că ne-am adunat, am făcut o „echipă de intervenție” și l-am convins că nu este persoana potrivită pentru el, chiar în ziua nunții. Așa că mirele și prietenii lui s-au dus la un festival și mireasa a rămas singură în fața altarului”.

9. „Mirele se uita la televizor în timpul în care trebuia să se căsătorească”

„După o oră de așteptare, pentru că mirele nu mai apărea și toți eram îngrijorați, prietenul meu m-a sunat și mi-a spus că nu poate să facă pasul. De fapt prietenul meu, mirele era acasă, se uita la televizor și nu își găsea curajul să își unească destinele cu persoana pe care nu o mai considera potrivită pentru el. Așa că mireasa a fost nevoită să explice tuturor că mirele nu se simțea bine și din această cauză nu s-a prezentat la nuntă. După o relație de șase ani de zile, la o săptămână mirele s-a mutat și relația s-a încheiat”.

10. „Mireasa a găsit puterea să se prezinte la recepție și să se distreze cu toți invitații”

mireasa trista

„Chiar dacă a fost părăsită la altar, mireasa a găsit puterea să se prezinte la petrecere și să fie alături de invitați. La un moment dat, tatăl miresei a ținut un toast cu lacrimi în ochi, anunțându-i pe toți cei prezenți că mirele își schimbase opinia și nu s-a mai prezentat la nuntă. Bineînțeles că a fost o situație de șoc pentru toată lumea, dar mireasa s-a descurcat foarte bine și a întâmpinat invitația așa cum trebuia cu un zâmbet, chiar dacă mirele nu și-a făcut apariția”.

11. „Mirele a recunoscut că și-a înșelat viitoarea mireasă cu câteva luni înainte de nuntă și a lăsat coordonatorul de evenimente să-i dea vestea devastatoare femeii în rochie albă”

„Am fost DJ la evenimente și am participat la o nuntă la care toți cei 150 de invitați au aflat cu stupoare că mirele nu se va mai prezenta la nuntă. Cu o seară înainte, la petrecerea burlacilor a recunoscut acestora că își înșela mireasa de câteva luni bune și că nu este pregătit să se căsătorească cu ea. Din păcate, nu a fost pregătit nici să o anunțe că nu dorește să se căsătorească cu ea, ci a lăsat coordonatorul de evenimente pe care l-au angajat amândoi să-i dea vestea cea mare miresei care a decis să țină petrecerea chiar și fără mirele ei alături”.

12. „Mirele și-a anunțat familia și prietenii că nu se va căsători și i-a rugat să nu se prezinte la eveniment”

„Trebuia să mă căsătoresc cu un tip care nu a apărut deloc la evenimentul pe care îl planificasem împreună de foarte mult timp. Și-a sunat rudele și prietenii și i-a rugat să nu se sinchisească să vină pentru că el nu se va căsători cu mine. Așa că eu, rudele mele și prietenii mei am așteptat cam o oră începerea ceremoniei, până când „dragul meu” mi-a dat un mesaj prin care mă anunța că el nu mai vine. Am împietrit când am știut că trebuie să anunț toți invitații că mirele m-a părăsit în ziua cea mare”.

13. „Mireasa nu s-a prezentat la propria ei nuntă amețită de aburii alcoolului”

mireasa pe strada

„Am fost invitată la o nuntă la care cea mai bună prietenă a surorii mele era mireasă. Se pare că mireasa nu s-a prezentat la nunta ei, iar mirele împreună cu familia și cu prietenii lui au plecat acasă după câteva ore de așteptare. Aparent femeia petrecuse toată noaptea la petrecerea burlăcițelor și avusese o aventură cu un tip pe care îl întâlnise în club. A dormit băută, atât de amețită încât a ratat propria ei nuntă”.

14. „Mirele a fost lăsat la altar, dar cuplul s-a căsătorit câteva luni mai târziu”

„Un prieten de-al meu a fost părăsit de mireasă la altar. Pe mireasă nu o plăcea nimeni din familia lui sau din prietenii noștri. Dar urma să se căsătorească cu ea și am fost prea politicoși să-i spunem că nu este persoana potrivită pentru el. Doar că am avut dreptate pentru că mireasa l-a părăsit la altar. Din păcate, câteva luni mai târziu s-au căsătorit oficial”.

15. „Mirele s-a simțit atât de ușurat când mireasa a decis să îl părăsească la altar”

„Am participat la o nuntă și în timp ce tatăl conducea mireasa spre altar, aceasta izbucnit în lacrimi și a spus: „Tati, eu nu pot să mă căsătoresc cu el”. Atunci a fugit, a ieșit pe ușă și mirele a părut atât de ușurat atunci când mireasa lui a plecat, încât nici una din invitați nu ne venea să credem”.

16. „Tatăl miresei a răsuflat ușurat atunci când fiica lui a decis să nu se căsătorească cu bărbatul pe care îl alesese să îi fie soț”

barbat mireasa

„Am fost domnișoară de onoare la o nuntă unde toți prietenii miresei, inclusiv eu, părinții ei și cunoștințele noastre nu erau de acord cu acest tânăr cu care ea decisese să se căsătorească. Nu avea job, era abuziv verbal și fizic cu ea, iar în momentul în care a decis să-l părăsească la altar, fugind practic spre ușă, toată familia și toți prietenii am răsuflat ușurați, mai ales tatăl ei”.

17. „Mireasa a lăsat o notiță pe frigider și apoi a dispărut câteva zile”

„Un cuplu de prieteni de-ai mei trebuiau să se căsătorească, dar mireasa a intrat în panică cu o oră înainte de ceremonie, a lăsat o notificare pe frigider și a dispărut timp de câteva zile. Se pare că doar i-a fost frică pentru că un an mai târziu ei chiar s-au căsătorit”.

18. „Mirele nu s-a prezentat la nunta sa”

mireasa

„Tatăl meu nu s-a prezentat la altar atunci când trebuia să se căsătorească cu mama. Nunta urma să aibă loc în grădina bunicilor mei din partea mamei, totul era aranjat, scaunele pentru invitați aduse, tortul gata, doar că tata nu s-a prezentat. Părinții mei au mai rămas împreună chiar și necăsătoriți șase ani după acea întâmplare”.

Iată că, deși pare incredibil, este adevărat. Oamenii sunt părăsiți la altar, părăsesc, se răzgândesc pe ultimul moment, au temeri, frici și fac ceea ce simt în momente de mare presiune și tensiune, având probabil revelații și idei menite să le schimbe întreaga viață.

Surse foto: pixabay.comunsplash.compexels.com

Surse articol: businessinsider.com/

Newsletter