Home Mireasa Frumusete Idei de manichiura pe care sa nu le alegi niciodata pentru nunta

Idei de manichiura pe care sa nu le alegi niciodata pentru nunta

Idei de manichiura pe care sa nu le alegi niciodata pentru nunta
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 29.01.2024

Dacă vrei să îți surprinzi mirele și invitații în ziua cea mare a nunții și să fii cea mai frumoasă mireasă, trebuie să eviți anumite modele de manichiură care îți pot știrbi strălucirea la altar sau pe ringul de dans.

În ziua cea mare în care îmbraci rochia de mireasă, totul trebuie să fie impecabil din cap până în picioare. Manichiura, pedichiura, coafura, felul în care se așează rochia pe tine, totul trebuie să arate perfect. De aceea nu trebuie să lași pe ultimul moment nicio programare la salonul de coafură, de manichiură, sau la probarea rochiei de mireasă.

Dacă faci acest lucru, este posibil ca în cea mai importantă zi a vieții tale să nu te simți tocmai confortabil în pielea ta, din cauză că machiajul este un eșec, rochia este prea strânsă sau prea largă, ori manichiura arată dezastruos. Este foarte bine ca înainte de nuntă să te duci la salonul de manichiură pentru ca specialista să îți arate diferite modele, lungimi de unghii, tipsuri, astfel încât să-ți formezi deja o idee despre cum vrei să arate pozele în care iubitul tău îți pune verigheta pe deget.

Să vedem care sunt ideile de manichiură pe care nicio mireasă nu ar trebui să le adopte pentru ziua nunții.

Unghiile foarte lungi decorate cu o mulțime de ștrasuri sau pietricele

unghii mireasa

Mireasa trebuie să arate impecabil în ziua nunții, dar asta nu înseamnă că unghiile trebuie să o împiedice să ciocnească un pahar de șampanie, cu invitații sau să taie tortul. Unghiile foarte lungi cu detalii foarte încărcate vor avea un aspect neplăcut în poze și vor împiedica mireasa să se bucure de toate oportunitățile din ziua cea mare.

Unghiile pictate cu mire și mireasă

unghii model

Există un trend în rândul mireselor de a-și alege pentru unghii imagini cu mire și mireasă, fie în format 3D, fie sub formă de pictură pe unghii. Nu uita că nu întotdeauna manichiurista este și artistă și îți poate asigura redarea modelului exact pe care l-ai găsit pe Pinterest.

Unghiile care transmit un mesaj subliminal

Dacă mireasa preferă să își picteze unghiile în mesaje subliminale, de tipul „da sau nu”, „AJUTOR”, prin adăugarea fiecărei litere pe câte o unghie, atunci cu siguranță mesajul ar putea să fie interpretat greșit de către invitați și să nu mai aibă acea conotație ludică și umoristică pe care și-a dorit-o de la bun început.

Unghiile cu prea multe detalii pe ele

mireasa

În cazul în care mireasa alege un model de manichiură în care unghiile sunt pictate cu diferite detalii pe care sunt puse strasuri, perluțe, elemente 3D și este realizat și un french drăguț, unghiile pot fi mult prea încărcate pentru un asemenea eveniment.

Unghiile în culori foarte tari, puternice sau închise

mireasa unghii inchise

Cu excepția situației în care unghiile se potrivesc cu papionul sau cu cravata mirelui din punct de vedere al culorii alese, miresele ar trebui să evite culorile foarte tari, culorile care ies în evidență, culorile de tip neon, precum și oja neagră.

Unghiile de tip gheară

femeie la manichiura

Deși sunt foarte la modă unghiile lungi și ascuțite, acestea nu vor da bine în momentul în care mirele va pune verigheta pe degetul miresei, existând chiar posibilitatea să îl zgârie în acel moment.

În funcție de preferințele pe care le ai, de modelul pe care ai visat să-l porți pe unghii în ziua cea mare a nunții tale, ține cont de aceste sfaturi, de experiența manichiuristei la care mergi, asigură-te că are toată aparatura necesară și talentul pentru a-ți realiza opera de artă pe care ți-o dorești pe unghii.

Surse foto: pexels.com

Surse articol: darcymagazine.com

Newsletter