Home Nunta Organizare nunta 13 idei care îți vor transforma nunta

13 idei care îți vor transforma nunta

13 idei care îți vor transforma nunta
Ioana Marinescu
Miercuri, 20.12.2023

Planificarea unei nunți este un proces unic și personal. Fiecare cuplu dorește să-și marcheze ziua specială într-un mod care să le reflecte stilul și personalitatea. Dacă ești în căutarea unor idei originale, care să îți facă nunta de neuitat, aceste 13 sugestii te vor inspira să obții o ceremonie cu adevărat memorabilă.

1. Trimite o poza cu paleta de culori de la petrecere în invitația de nuntă

Daca petrecerea de nuntă va avea o anumită temă și vrei ca pozele să o reflecte, îi poți ajuta pe invitați să își aleagă ținutele potrivite. Trimite în invitație o imagine cu paleta de culori pe care o vei avea la nuntă și fii sigură că toată lumea îți va fi recunoscătoare.

2. Include-ți bunicii în ceremonie

Dacă bunicii tăi mai trăiesc, fii sigură că se vor bucura să aibă un rol important la nunta ta. Nu îi abandona la o masă, alături de invitați de vârsta lor, ci așază-i la o masă aproape de voi și chiar dă-le mici sarcini. Sigur se vor bucura, iar invitații vor fi impresionați de gestul tău.

3. Alege un parfum pentru ziua nunții

Mirosul este un simț extrem de puternic, care va crea amintiri de neuitat. Alege un parfum care îți place și fă-l parte din tema ta de nuntă. Îl poți include în lumânări parfumate sau mostre pe care să le dai în loc de mărturii.

4. Fă poze la minut

Surprinde fiecare moment important de la nuntă în fotografii la minut. Le poți oferi și invitaților.

5. Lasa versuri de dragoste pe masa de nuntă

Pe lângă meniu, poți lăsa pe masa la care vor sta invitații câteva strofe de dragoste, care sa exprime foarte bine relația dintre tine și soțul tău. Sigur vor aprecia.

6. Pregătește un loc pentru cei care nu mai sunt printre voi

Onorează-i pe membrii decedați din familie cu o masă specială, decorată cu fotografii, obiecte personale și mâncăruri sau băuturi preferate. Așa îi vei avea aproape pe cei care nu mai sunt lângă tine, dar au însemnat mult.

7. Dă drumul la distracție cu shot-uri pentru toată lumea

Oferă un shot sau o băutură la începutul petrecerii, pentru a da startul distracției. Alege o băutură slabă, care doar să îi ridice pe invitați de la masă.

8. Digitalizează-ti petrecerea

Creează un album Google partajat și un cod QR pentru ca invitații să-și împărtășească fotografiile din ziua specială.

9. Faceți ceremonia afară

Faceți ceremonia religioasă afară și mergeți împreună spre altar, pentru un efect „wow”. Invitații sigur vor fi impresionați.

10. Organizează o oră de social media

Permite-le invitaților să folosească telefoanele în timpul petrecerii, pentru a surprinde momente din ceremonie, dar într-un interval de timp dedicat.

11. Organizeaza un bar cu auto-servire

Transformă barul tradițional al recepției într-unul interactiv, cu un perete de cocktailuri sau un bar de auto-servire. Lasă-i pe invitați să își prepare băuturile preferate sau pune-le la dispoziție câteva rețete clasice.

12. Închiriază o casă gonflabilă

Adaugă o notă de distracție și nostalgie cu o casă gonflabilă la recepție, pentru o experiență unică și plină de entuziasm.

13. Fă un ziar de nuntă

Dacă ai o nuntă de weekend, împărtășește itinerariul într-un mod original, prin crearea unui ziar de nuntă cu povești, program și recomandări.

Fiecare dintre aceste idei îți va aduce un element unic în planificarea nunții tale, ajutându-te să creezi o ceremonie care să reflecte personalitatea voastră.

Newsletter