Home Cuplu 5 zodii care vor înșela în 2024

5 zodii care vor înșela în 2024

5 zodii care vor înșela în 2024
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 29.01.2024

Cinci nativi ai zodiacului își vor trăda partenerii de cuplu și le vor înșela așteptările. Ai mare grijă la schimbările din relația ta, dacă zodia partenerului tău se află pe lista „neagră”.

Anul 2024 este anul marilor iubiri. Dar, din păcate, și cei care se află deja într-o relație, fie ea „perfectă”, toxică, monotonă, anostă sau lipsită de strălucire, își caută o mare iubire care să îi împlinească. Astrologii vă avertizează! În anul 2024 cinci semne zodiacale au mari șanse de a-și înșela partenerul de cuplu. Fie că vorbim despre trădarea fizică sau emoțională, durerea rămâne la fel pentru cei care se situează de cealaltă parte a baricadei, pentru cei înșelați, trădați, umiliți, care află de la persoane necunoscute sau printr-o pură întâmplare că persoana iubită nu mai are aceleași sentimente.

Săgetător

zodia sagetator

Săgetătorul este maestrul aventurier al zodiacului. Reprezentând elementul foc, Săgetătorului i se aprind foarte repede călcâiele după o altă persoană. În plus, femei sau bărbați, Săgetătorii flirtează adesea cu alte persoane chiar în văzul lumii. Fiind inteligenți, carismatici și foarte focoși, Săgetătorii vor simți o putere de atracție fenomenală în anul 2024 față de tot ceea ce este interzis. Nu faceți mișcări care v-ar putea compromite relația pe care o aveți și nu vă pierdeți capul după prima persoană care vă dă atenție.

Berbec

zodia berbec

Reprezentant al zodiilor de foc, Berbecul este foarte impulsiv prin natura lui și ia decizii de moment. De aceea, în anul 2024 este foarte posibil ca partenerii Berbecilor să fie înșelați. Nativii caută mereu experiențe interesante și nu vor pierde nicio oportunitate de a înșela. Natura sa jucăușă și pasională transformă Berbecul într-un magnet pentru persoanele de sex opus în anul 2024.

Capricorn

zodia capricorn

Se pare că în anul 2024, Capricornul mai scoate nasul din treburile pe care le are la locul de muncă și pune ochii pe o persoană care cu adevărat îi place. În acest an relațiile Capricornilor vor avea foarte multe provocări și ispite, dar depinde doar de nativi dacă le vor accepta sau nu. Nativii care nu sunt fericiți în relațiile pe care le au, cu siguranță vor căuta alinare în brațele altcuiva.

Vărsător

zodia varsator

Vărsătorul își pune în primul rând nevoile lui înainte de nevoile celuilalt. Nativul este destul de egoist și egocentrist, mai ales în relații, de aceea dacă i se oferă oportunitatea de a înșela, nu o ratează. Fiind o zodie de aer, Vărsătorul nu prea se implică în relații foarte serioase de codependență, acceptă cu greu căsătoria și nu ratează nicio ocazie să privească peste gard, în cazul în care nevoia sa de libertate este suprimată în relația pe care deja o are. Aveți grijă la partenerii Vărsători care sunt maeștri la flirturi, pentru că există posibilitatea să înșele.

Fecioară

zodia fecioara

Pe cât de organizată și meticuloasă este prin natura ei, Fecioara întotdeauna caută un loc unde iarba este mai verde. Fecioara este atrasă de tot tot ceea ce este nou și incitant, mai ales dacă nativul/a este prins/ ă într-o relație în care se simte plictisit/ă, stresat/ă și neînțeles/neînțeleasă. În anul 2024, nativul Fecioara va dori să se simtă din nou el însuși și să stabilească o conexiune cu eul său interior prin noi experiențe amoroase.

A trăda sau a nu trăda? Aceasta este întrebarea. Anul 2024 vine cu oportunități pe plan amoros, ispite și aventuri fierbinți, mai ales pentru cei care au tendința de a căuta alinare în brațele altor persoane.

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: zodiachelps.com

Newsletter