Home Cuplu 4 zodii care se vor căsători târziu

4 zodii care se vor căsători târziu

4 zodii care se vor căsători târziu
Ioana Marinescu
Miercuri, 31.01.2024

Când discutăm despre relații, fiecare persoană are propriile cronologii și preferințe. În timp ce unii pot avea dificultăți în a menține relații de lungă durată, alții prosperă în acestea. Unii pot petrece mult timp visând la căsătorie și un viitor alături de cineva, în timp ce alții își imaginează această viață singuri. În astrologie, există mai multe moduri de a evalua dorința unei persoane de a se căsători și obstacolele pe care le-ar putea întâmpina. Unele zodii pot fi puternic asociate cu căsătoria și parteneriatele de lungă durată, iar altele pot constata că nu se vor căsători până mai târziu în viață.

Află care sunt zodiile care întârzie cel mai mult să se căsătorească.

Capricorn

Calitățile Capricornului pot face ca această predicție să nu se împlinească neapărat. Chiar dacă acești nativi sunt ambițioși și preocupați de carieră, sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind tradiționaliști și pot fi chiar puțin conservatori în privința unor lucruri - ar avea sens ca și căsătoria să fie pe această listă. Factorul principal care indică acest lucru este planeta dominantă a Capricornului, Saturn. Saturn este planeta responsabilităților, a limitelor, restricțiilor și întârzierilor. Saturn este o planetă care valorizează munca grea și lecțiile bine câștigate.

Din cauza naturii lui Saturn, Capricornii sunt uneori descriși ca având poveri și lupte devreme în viață, dar experimentând un drum mai ușor și lăsându-se liberi odată ce sunt mai în vârstă. Având acest lucru în vedere, nu este nerealist ca acest lucru să-i determine pe nativii Capricorn să amâne căsătoria până când își vor fi pus restul vieții în ordine. Ei pot fi conștienți când nu pot oferi atenția și devotamentul complet unei persoane și sunt înclinați să aștepte să se căsătorească.

Vărsător

Vărsătorii au calități care fac ca o relație stabilă și de durată să fie o decizie dificilă. Acelti nativi nu au valori tradiționaliste, iar căsătoria nu reprezintă un interes pentru ei. Cu toate acestea, Vărsătorul este un semn fix, așa că îi place să aibă și constante în viață. Ca în cazul Capricornului, Saturn influențează și zodia Vărsătorului, iar asta implică înțelegerea completă a unei structuri sau tradiții și respingerea a ceea ce nu este benefic pentru societate în ansamblu. Vărsătorii pot fi mai înclinați să considere căsătoria depășită sau să nu dorească să realizeze o ceremonie de nuntă doar pentru a experimenta un eventual divorț dureros.

În ceea ce privește cealaltă planetă care influențează acest semn de aer, Uranus este o planetă a rebeliunii, a tulburării și excentricității - nu se bucură să facă lucrurile așa cum le fac toți ceilalți. Acest lucru îi poate împinge pe Vărsători să nu se căsătorească la fel de repede ca semenii lor, sau, dacă o fac, să o facă într-un mod neconvențional. Un Vărsător nu își va lua acest angajament decât dacă îl dorește cu adevărat, iar această decizie poate dura timp.

Săgetător

Pentru Săgetători, căsătoria va fi fie o decizie fulger, fie ceva de amânat pe termen nelimitat. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru dorința lor de explorare și spontaneitate - semnul de foc nu poate fi îmblânzit și nu vrea să fie. Deși nu sunt împotriva ideii de căsătorie ca concept, trecerea la acțiune este cu totul altceva. Acești nativi doresc să simtă că au opțiuni, fie că este vorba de persoane, oportunități sau aventuri. Căsătoria este adesea considerată un moment pentru a se stabili și a renunța la urmărirea marilor visuri, ceea ce nu este atrăgător pentru ei. Dacă un Săgetător poate găsi o persoană pe aceeași lungime de undă cu ei, s-ar putea să opteze să facă pasul mai devreme, dar altfel, nu se grăbesc.

Gemeni

Gemenii nu sunt grăbiți să se căsătorească, mai ales având în vedere toate posibilitățile care există în lume. Asemenea Săgetătorilor, le place ideea de a avea opțiuni pe masă și nu se vor grăbi să renunțe definitiv la ele, decât dacă sunt siguri că este calea pe care o doresc. Cu Mercur, planeta comunicării și memoriei, care guvernează semnul de aer, ei sunt, de asemenea, mult mai predispuși să se gândească excesiv dacă acest tip de angajament este potrivit pentru ei.

În plus, Gemenii valorizează consistența, dar apreciază și creșterea și adaptabilitatea. Ei prosperă cel mai bine în relații care le permit să se schimbe fără teama de a fi constrânși. Gemenii nu au răbdare să fie împinși să se conformeze cu ceva ce nu îi interesează și preferă să își ia timp, înainte de a alege să se căsătorească cu cineva, dacă decid că este potrivit pentru ei în primul rând.

Newsletter