Home Astrologie 3 zodii care își vor pierde mințile în iubire în vara 2024

3 zodii care își vor pierde mințile în iubire în vara 2024

3 zodii care își vor pierde mințile în iubire în vara 2024
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 28.03.2024

În vara anului 2024, trei sunt zodiile favorizate de astre care își vor întâlni sufletul pereche sau pur și simplu vor avea parte de povești de iubire pasionale. Care sunt zodiile care au tras lozul cel mare în amor și care vor avea o vară fierbinte?

Vara anului 2024 se anunță foarte „hot” pentru trei din cele 12 semne zodiacale în ceea ce privește relațiile amoroase și aventurile incendiare. 

Reprezentanții semnelor zodiacale au șansa de a-și întâlni partenerul ideal, sufletul pereche, cealaltă jumătate și pot începe să își scrie povestea de dragoste perfectă a vieții. Care sunt cele trei semne zodiacale norocoase în anul 2024 pe plan amoros și cum vor ști că au dat marea lovitură în dragoste într-un an care se va dovedi de referință pentru nativi?

Leu

Vara anului 2024 se anunță a fi pasională, cu multe dorințe împlinite pentru Leii care așteaptă de mult timp acea întâlnire romantică care să le „zguduie” întreaga lume. Leii singuri trebuie să fie pregătiți pentru emoții puternice, pentru mari schimbări la orizont, pentru alegeri îndrăznețe și multă pasiune. Nu este exclus ca în vara următoare, a anului 2025, Leii să se și căsătorească în urma relației începută în vara acestui an.

Pentru că este perioada în care vă celebrați ziua de naștere, astrele vă pot surprinde în mod plăcut și vă pot face cel mai frumos cadou, dăruindu-vă o dragoste ca în povești. Cert este că nativii vor avea șansa să trăiască o iubire de vis care se va transforma într-o relație liniștită, echilibrată, frumoasă, pe termen lung. Pe data de 15-26 aprilie 2024, conjuncția Jupiter-Uranus poate însemna un eveniment neașteptat cu efecte foarte benefice pe termen lung și anume o cerere în căsătorie sau înfiriparea unei relații amoroase profunde.

Trigonul pe care îl formează Jupiter cu Pluto are efecte benefice, care se fac resimțite mai ales în perioada 30 mai până pe 7 iunie, conjunctura planetară avertizându-vă că aveți mari șanse să începeți o relație benefică, transformatoare, care vă va împlini cu adevărat.

Gemeni

zodia gemeni

Dragostea plutește în aer, dragi Gemeni, în anul 2024 îndeosebi în perioada verii. Inima voastră zburdalnică va întâlni o altă inimă la fel de jucăușă cu care veti face un parteneriat de succes pe termen lung. Vara anului 2024 va aduce o atmosferă plină de dragoste, seninătate, conversații importante, intelectuale, profunde, care se pot transforma într-o aventură de-o viață. Fiți pregătiți pentru conexiuni neașteptate, instantanee, pentru o vară în care vă veți aminti cât de frumos este să fii îndrăgostit.

În vara anului 2024, Gemenii își pot întâlni alesul sau aleasa și este de menționat faptul că după 26 mai 2024, Jupiter, planeta norocului, va tranzita zodia voastră și va face o cuadratură cu Pluto, favorizând îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți și inclusiv găsirea sufletului pereche, întemeierea unei legături de iubire serioase cu șanse pe termen lung. Prezența marelui benefic Jupiter în zodia voastră din august până în luna decembrie se poate resimți destul de puternic pentru că va aduce relații stabile și armoniose.

Scorpion

Scorpionul va trage biletul norocos în dragoste în vara anului 2024. Nu vei mai fi doar un lup singuratic misterios, ci vei avea lângă tine acea jumătate care să te completeze din toate punctele de vedere. Pentru mulți Scorpioni, în vara anului 2024 se întrevăd foarte multe schimbări pe plan relațional, chiar dacă sunt implicați sau nu în relații de cuplu.

Jupiter tranzitează Casa a 8-a a Scorpionului, cea legată de erotism, intimitate și emoții, ceea ce înseamnă că în această vară nativii vor primi niște oportunități importante în amor, atracții senzuale pe care nu trebuie să le rateze. Este momentul nativilor să strălucească în ochii persoanelor de sex opus, având un magnetism ieșit din comun și fiind înconjurați de o aură de misticism senzual.

Se întrevăd la orizont multe relații pasionale și senzuale în vara acestui an, o vară care se anunță extrem de „fierbinte” pentru trei din cele 12 zodii.

Surse foto: pixabay.compixabay.com

Surse articol: eastrolog.ro, my.astrofame.com

Newsletter