Home Nunta Organizare nunta Testul care iti spune in cat timp te vei casatori

Testul care iti spune in cat timp te vei casatori

Testul care iti spune in cat timp te vei casatori
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 08.02.2024

Află când te vei căsători în funcție de prăjitura preferată. Alege intuitiv una dintre cele patru prăjituri și vei afla când vei păși în fața altarului!

Toate cele patru poze par extrem de apetisante, nu-i așa? Fie că preferi ciocolata tradițională, aroma de vanilie clasică, gustul acrișor de lămâie sau gustul exploziv de fructe exotice, poza care ți-a captat atenția prima reprezintă răspunsul la întrebarea când te vei căsători? Poate că deja te-ai gândit la un tort pentru nunta ta în această aromă delicioasă pe care intuitiv ai văzut-o când ai accesat articolul. Sau pur și simplu îți place această aromă. Află când te vei căsători în funcție de dulcele pe care l-ai ales de la prima privire.

Dacă ai ales ciocolata, te vei căsători atunci când vei considera că e momentul potrivit

tort ciocolat

Aroma delicioasă de cacao și aspectul apetisant al acestei prăjituri te-a determinat să faci alegerea potrivită. Pentru tine, căsnicia este foarte importantă, iar nunta este ceremonia la care ai visat încă de copilă. O persoană care preferă ciocolata și își menține ferm alegerea pe parcursul vieții, nu numai în copilărie, este hotărâtă și știe ce vrea de la viață. Este și cazul tău! Ești genul de femeie care știi ce vrei de la o relație cu un bărbat și nu îți place să te încurci cu persoane nepotrivite sau să rămâi în relații care nu îți aduc onoare și beneficii. Tocmai pentru că ești o persoană atât de hotărâtă, este foarte probabil căpentru tine clopotele de nuntă să bată cât mai curând. Dacă ești sigură că ți-ai găsit persoana potrivită, atunci nu mai este decât un pas până la a-ți îndeplini visul de a deveni mireasă. Și fiindcă ți-ai găsit alesul, îți dorești ca totul să decurgă pe repede înainte, să îți alegi rochia de mireasă cât de curând și pregătirile să nu dureze foarte mult, iar nunta să fie așa cum ai visat-o dintotdeauna.

Dacă ai ales aroma de vanilie, te vei căsători anul viitor

tort vanilie

Vanilia este o aromă destul de comună și de des întâlnită în prăjituri, care are nevoie de mai multe combinații pentru a da acel gust wow preparatelor dulci. Și tu ai nevoie de partenerul potrivit pentru a te avânta în aventura vieții tale, aceea de a deveni mireasă și soție. Dacă ai ales prăjitura de vanilie, este posibil ca viața să te surprindă și alesul inimii să-ți facă propunerea cât mai curând. Nu prea te grăbești cu planurile de nuntă și preferi să aștepți momentul potrivit. Nici nu te încântă o ceremonie foarte grandioasă, ci mai mult ca sigur vei alege o reuniune restrânsă alături de rude și de prieteni. Pentru tine, nunta și căsătoria nu sunt altceva decât o simplă formalitate, iar dragostea, înțelegerea și respectul sunt tot ceea ce contează.

Dacă ai ales prăjitura cu gust acrișor de lămâie atunci te vei căsători atunci când îți vei dori cu adevărat

tarta lamaie

Dacă ai ales prăjitura cu gust acrișor de lămâie, atunci cu siguranță ești o fire independentă, puternică, genul de femeie care nu înțelege de ce invitații plâng la nunți, o persoană pentru care nunta nu este altceva decât o formalitate și iubirea adevărată primează. Te vei căsători atunci când îți vei dori tu, chiar dacă ai pe deget inelul logodnă deja sau urmează să fii cerută. Pentru tine contează mai mult ca partenerul să iubească și să te respecte decât să ai o ceremonie fastuoasă care să se termine cu un divorț peste câțiva ani. Gustul acrișor de lămâie pe care l-ai ales te determină să te căsătorești repede, fără pregătiri fastuoase, tu vei alege data și locația și vei avea ultimul cuvânt de spus.

Dacă ai ales prăjitura cu gust delicios de fructe exotice, te vei căsători anul acesta

tarta fructe

Fructele exotice reprezintă pofta, dorința de a încerca lucruri noi, de a gusta din fructe care în mod normal nu cresc în regiunea în care locuiești. Iar această poftă și curiozitate se poate traduce printr-o căsătorie foarte rapidă. Dacă nu ai planificat încă nunta anul acesta, așteaptă-te la o surpriză din partea logodnicului tău, la o scurtă escapadă în care să vă uniți destinele alături de prieteni și familie. Îți sugerăm să alegi ca tort de nuntă un delicios tort exotic, care va stârni curiozitatea și va fi pe placul tuturor invitaților. Tu nu vei fi genul de mireasă tradițională, ci vei ieși din tipare cu nunta pe care o vei organiza.

Ce fotografie ai ales? Știi cât de aproape ești de a face marele pas alături de alesul inimii tale? Cât de aproape este momentul în care vei spune da?

Surse foto: pexels.compixabay.com

Surse articol: buzzfeed.com

Newsletter