Home Moda 6 culori care îți vor face ținuta să pară mai scumpă în 2024

6 culori care îți vor face ținuta să pară mai scumpă în 2024

6 culori care îți vor face ținuta să pară mai scumpă în 2024
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Vineri, 01.03.2024

Vrei să ai o apariție stilată și să te faci remarcată oriunde te duci? Alege hainele în funcție de culorile care se poartă și care transformă o ținută banală într-una de vis, ce pare din prezentările de pe podium.

Credeai că numai hainele pe care le alegi au un impact major asupra celor din jurul tău și a stilului personal? Nu numai țesăturile și croiala, ci și culorile sunt caracteristici importante, care îți definesc stilul. Ceea ce înseamnă că, în funcție de culorile pe care le porți, ținutele tale vor fi cu adevărat surprinzătoare pentru cei din jur, adecvate evenimentelor și personalității tale. Să aflăm împreună care sunt cele șase culori care vor face orice ținută să pară mai șic, mai elegantă, mai feminină.

1. Ocru

Ocru este o nuanță gălbuie, care îți va scoate în evidență trăsăturile fine și reprezintă o alegere discretă, stilată, șic. Galbenul pal, untos, ocru este o culoare a eleganței și totodată sofisticată și potrivită pentru mai multe ocazii. Poți purta ocru pentru a-ți scoate în evidență tenul măsliniu sau părul negru.

2. Verde măslină

femeie in tinuta verde

Verdele măslină este o culoare pe cât de caldă, calmă, pe atât de elegantă și în ton cu tendințele actuale. Verdele măslină este una din culorile anului 2024 pe care dacă o vei purta la diferite evenimente sau în diferite contexte, nu vei da greș. Fie că vorbim de o geacă, o jachetă, o rochie, un compleu, fustă sau pantaloni și un top în aceeași culoare, vei fi la modă și vei atrage privirile și admirația celor din jur. Nu confunda verdele măslină cu nuanța kaki și nu uita că verdele olive se potrivește perfect roșcatelor și femeilor cu ochii verzi.

3. Ecru

Ecru este nuanța care îți va defini personalitatea, pentru că nu se încadrează nici în tipologia alb imaculat, nici în culoarea crem. Ecru este culoarea pe care o are frișca când vine în contact cu cappuccino, este culoarea albului îngălbenit, culoarea mătăsei naturale nealbite. Ținutele ecru nu trebuie să lipsească din garderoba ta, mai ales dacă participi la evenimente importante, unde vrei să fii elegantă, dar nu poți purta culoarea alb. Ecru a devenit o culoare a eleganței și a bogăției.

4. Roșu tomată

femeie eleganta in rosu

Culoarea roșu tomată poate fi ascociată culorii roșiei naturale. Roșu este culoarea pasiunii, a eleganței și a senzualității. Poartă culoarea roșu la evenimente și cu siguranță vei întoarce capete, vei frânge inimi și te vei remarca din mulțime. Folosește culoarea roșu tomată în ținutele tale de vară pentru a ieși din tipare și pentru a fi remarcată pentru optimismul tău. Este imposibil să porți obiecte vestimentare în această culoare și să nu ai un aspect distins, rafinat.

5. Albastru deschis

femeie in rochie albastra

Albastru deschis sau albastru ciel este o nuanță pe care o poți purta în toată perioada anului, cu precădere primăvara, atunci când culoarea cerului este pusă în evidență de natură. Poartă culoarea albastru ciel atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente, la birou, pentru că este o nuanță deschisă veselă și mereu la modă.

6. Maroniu

femeie in rochie maro

Deși ai putea-o încadra în categoria culorilor banale și deloc interesante, maroniul este o alegere mai feminină și mai classy decât ai putea crede. Poartă nuanțe deschise de maro dacă ai tenul măsliniu și părul de o culoare închisă, pentru a-ți pune în evidență părul blond și pielea albă. Maro este o culoare care emană simplitate, confort, este ușor de asortat și asigură stabilitate ținutelor. Maroniul este o culoare a eleganței, folosită adesea în crearea ținutelor de birou, pentru evenimente sau pentru ținutelor de zi cu zi.

Include aceste culori în garderoba ta și cu siguranță nu vei da greș cu alegerile vestimentare făcute atunci când vrei să ai o ținută elegantă, care să pară mai scumpă

Surse foto: pexels.com

Surse articol: whowhatwear.com

Newsletter