Home Cuplu 3 bărbați din zodiac care nu te vor cere niciodată de nevastă

3 bărbați din zodiac care nu te vor cere niciodată de nevastă

3 bărbați din zodiac care nu te vor cere niciodată de nevastă
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 29.01.2024

Unii bărbați tânjesc să capete statutul de soț și de tată. Alții, în schimb, sunt mai libertini și adoră statutul de burlaci. Să vedem care sunt cei trei mușchetari ai zodiacului care nu vor să se căsătorească...

Unii bărbați sunt topiți după ideea de a fi soți, tătici și de a avea grijă de o familie. Alții nu sunt prea încântați de acest rol și preferă să fie cât mai mult timp singuri și fără obligațiile și responsabilitățile care vin odată cu o verighetă pe deget. Dacă ne luăm după zodii, există trei nativi care nu vor să audă de căsătorie, nu vor să ajungă la altar și în niciun caz nu se văd căzând în genunchi în fața unei femei. Indeciși, aventurieri, singuratici, acești bărbați preferă burlăcia oricând în schimbul unei vieți anoste de familie.

Bărbatul Balanță – fermecător, inteligent, dar greu de citit și de „prins”

barbat cu tigara in gura

Oricât de echilibrate ar încerca să pară, Balanțele sunt extrem de indecise. Bărbații Balanță, în general, nu stau prea mult în relații și au tendința de a schimba partenerele, prietenii, dar și carierele. Bărbatul Balanță cu greu își va lua un angajament și cu siguranță nu va cădea la picioarele nimănui pentru a pune inelul pe deget. Acest nativ caută distracție, plăceri carnale, diversitate și poate trece, cu siguranță, de la o extremă la alta. Fiind singurul semn zodiacal reprezentat de un obiect neînsuflețit, trebuie să ne dăm seama că bărbatul Balanță poate fi uneori rece la nevoile partenerei sale.

Deși este un romantic incurabil, bărbatul Balanță are nevoie să găsească o femeie care să se ridice la înălțimea piedestalelor înalte pe care le impune, iar în cazul în care nu găsește femeia potrivită, are tendința de a juca la mai multe capete deodată și de a se aventura în mai multe relații. Chiar dacă nu se căsătorește, bărbatul Balanță nu va rămâne singur, ci va flirta cu numeroase femei. Chiar și Balanțele care se află într-o relație vor flirta pentru a-și rezolva conflictul intern între dorința de libertate și cea de parteneriat.

Bărbatul Săgetător – expansivul și jucăușul zodiacului, mereu pregătit pentru aventură, dar niciodată pentru aventura vieții

barbat se uita in zare

Bărbatul Săgetător este unul din cei mai îndrăzneți nativi ai zodiacului. Îi place să meargă în excursii, să facă surprize neașteptate persoanei de lângă el, este mare iubitor de aer liber și de a trăi în afara parametrilor unei vieți obișnuite. Practic, cu greu vei face un bărbat Săgetător să se așeze la casa lui și să trăiască pașnic și rar va găsi acesta un loc pe care să îl numească acasă. Săgetătorul visează la aventuri sălbatice, atât în natură, cât și amoroase. Fiind extrem de impulsiv, se îndrăgostește foarte repede. Pasional, datorită elementului Foc pe care îl reprezintă, Săgetătorul se plictisește repede și atunci când partenera nu mai este interesantă, trece la următoarea.

Bărbatul Săgetător este predispus să se îndrăgostească rapid, acționând ca un Don Juan care cucerește inimile oricărei femei care îi oferă spontaneitate și romantism, însă care nu prea dorește un angajament de lungă durată. În viața amoroasă, Săgetătorul caută profunzime emoțională pentru a fi adevărata iubire a cuiva și pentru a-și oferi dragostea unei femei. Din păcate, bărbatul Săgetător nu prea este stabil, nu prea este de încredere, fiind un semn mutabil, iar elementul de foc îi oferă o viteză ireală în schimbările sale.

Bărbatul Vărsător – carismatic, bun comunicator, dar mereu asociat cu legături platonice și cu tendința de a se plictisi într-o relație

barbat priveste catre un portal

Condus de Uranus, de planeta inventivității și spontaneității, bărbatul Vărsător este un rebel, un tip de neuitat, un Don Juan care dă lumea peste cap tuturor femeilor pe care le cucerește. Vărsătorul este condus în mod tradițional de Saturn, o planetă foarte detașată, la fel ca și nativii. El caută femeia perfectă, idealul feminin în viața lui, cu toate acestea, dacă nu îi conferă siguranța de care are nevoie și nu îi îndeplinește fanteziile în dormitor, atunci nu este ceea ce caută.

E destul de greu să agăți un bărbat Vărsător, pentru că ia totul mult prea personal, are un intelect foarte puternic și fiindcă despică firul în patru în foarte multe situații, devine ușor de îndepărtat și detașat în relații. În majoritatea cazurilor, Vărsătorul nu își va cere iubita de soție niciodată, nu va permite nimănui să-l înfrâneze din drumul lui în viață, fiind un talentat și un idealist care ține cu dinții de credințele sale și păstrându-și idealurile vii.

Dacă ai întâlnit unul din acești bărbați, cu siguranță știi cât de frumoase și totodată dificile sunt relațiile în care te aventurezi cu ei. Dar nu te aștepta să primești inelul prea repede. Mai mult, este posibil ca tu să faci pasul de a-l cere chiar tu de bărbat, pentru a-i gâdila orgoliul și pentru a-l face să se simtă apreciat.

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: zodiachelps.comeastrolog.ro

Newsletter