Home Mireasa Frumusete Unghiile iridescente înlocuiesc manichiura french

Unghiile iridescente înlocuiesc manichiura french

Unghiile iridescente înlocuiesc manichiura french
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 08.04.2024

Unghiile iridescente sunt în vogă în acest sezon. Manichiura minimalistă, în care unghiile își schimbă strălucirea în funcție de lumina la care sunt expuse este la modă și poate înlocui chiar clasica manichiură french.

Unghiile iridescente reprezintă o tendință nouă, dar în topul preferințelor femeilor în ceea ce privește manichiura. 2024 este anul în care tendințele în domeniul manichiurii te lasă să te joci cu ideile, formele, culorile și îți permit să îți lași imaginația liberă și să încerci cele mai inedite modele pe unghii.

Unghiile iridescente aduc un strop de strălucire manichiurii minimaliste în primăvara anului 2024

femei unghii

De ceva timp, manichiura minimalistă reprezintă o tendință care capătă din ce în ce mai multe adepte și care nu trebuie subestimată, fiindcă are șanse mari să fie în mare vogă până la sfârșitul anului.

Unghiile iridescente presupun de fapt aplicarea unui strat de acoperire strălucitor peste o nuanță neutră, efectul fiind similar cu tendința unghiilor cromate, doar că aici strălucirea își schimbă culorile în funcție de felul în care privești unghiile și de intensitatea luminii. Spre exemplu, sclipiciul poate străluci roz în lumina soarelui, auriu dacă este expus luminii de interior sau argintiu în condiții de lumină foarte slabă.

De aceea, este posibil ca acest stil să îl mai fi întâlnit până acum sub denumirea duo chrome pentru că strălucește în două culori. Există sute de nuanțe pentru unghiile iridiscente și cu siguranță parcurgând acest articol vei avea noi idei pentru a înlocui clasica manichiură franțuzească.

Folosește o culoare închisă sub strălucirea unghiilor iridescente

Unghiile iridescente, deși folosesc mai mult tonuri neutre, pot include și o nuanță mai închisă pentru a se asemăna cu manichiura french. Acest stil este atât de versatil, încât acceptă mai multe nuanțe pe unghii, iar un strop de culoare închisă cu siguranță va da un nou aspect unghiilor tale, îndeosebi dacă preferi manichiua de tip french cu o nuanță închisă pe vârf.

Adaugă o nuanță ombre pe unghii

femeie pune crema pe unghii

Puteți opta pentru un stil ombre în ceea ce privește unghiile iridescente. Cum? Este simplu! În loc de aspectul duo chrome pe toată unghia, poți cere un efect de estompare manichiuristei tale, o nuanță mai subtilă, cum ar fi rozul sau maroniul, pentru a păstra un aspect minimalist al manichiurii. Cu siguranță unghiile iridescente se vor potrivi perfect cu rochia de mireasă pe care urmează să o îmbraci.

Poți adăuga texturi diferite pe manichiura pe care o alegi

unghii roz

Manichiura iridescentă poate susține un design 3D pe baza aplicată de către specialist. Un gel de construcție transparent reprezintă o modalitate simplă și ușoară pentru a obține un aspect 3D și există numeroase forme pe care le-ai putea încerca pentru a obține un design cu adevărat unic.

Unghii iridescente curcubeu

Sugerează-i manichiuristei tale să îți facă o manichiură iridescentă curcubeu, aplicând câte o nuanță diferită pe fiecare unghie. Acest aspect va adăuga un plus de prospețime manichiurii tale.

Manichiură iridescentă cu aplicații artistice

unghii cu aplicatii

Manichiură iridiscentă poate avea diverse aplicații artistice de tip Nail Art, adăugate peste baza aplicată pe unghii. Poți opta pentru steluțe, inimioare, puncte, norișori, orice formă pe care o preferi și care poate fi transformată în artă.

Unghiile iridescente cu siguranță sunt în tendințe la momentul actual și vor fi printre preferatele clientelor, dar și ale manichiuristelor în anul 2024, fiindcă reprezintă viitorul manichiurii minimaliste.

Surse foto: pixabay.compixabay.compexels.compexels.compexels.com

Surse articol: women.com

Newsletter