Home Mireasa Frumusete Unghii acrilice: tot ce trebuie sa stii pentru o nunta perfecta

Unghii acrilice: tot ce trebuie sa stii pentru o nunta perfecta

Unghii acrilice: tot ce trebuie sa stii pentru o nunta perfecta
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 17.01.2024

Manichiura este un detaliu important, care desăvârșește look-ul oricărei mirese. Vrei ca unghiile să arate bine atunci când mirele îți pune verigheta pe deget? Unghiile acrilice reprezintă o idee perfectă, pentru că sunt puternice, poți alege lungimea dorită și se pot transforma chiar în opere de artă, cu ajutorul unei manichiuriste talentate.

Pregătirea miresei pentru marele eveniment în care va spune „DA” și își va săruta alesul inimii, începe cu câteva luni înainte și se termină chiar în ziua nunții. Unul din cele mai importante aspecte ale unei mirese este înfățișarea și frumusețea. Fie că vorbim de coafură, machiaj, unghii, de îngrijirea pielii, mireasa trebuie să strălucească în ziua nunții ei.

Ca un ritual de frumusețe înainte de nuntă, mireasa participă la foarte multe întâlniri cu specialiști diverși, printre care și cu o manichiuristă. De la păr, la machiaj, până la pedichiură, manichiură, totul trebuie să fie impecabil. Mâinile unei mirese sunt în lumina reflectoarelor în ziua cea mare pentru că mirele îi va pune verigheta pe deget și cu siguranță unghiile vor apărea în foarte multe poze.

O manichiură proaspătă, delicată, ideală pentru un eveniment de o asemenea importanță se poate obține prin tehnica unghiilor acrilice. Unghiile acrilice sunt în tendință de ani de zile și au rămas o opțiune la care foarte multe femei apelează pentru a-și extinde unghiile și pentru a-și surprinde invitații.

Ce sunt unghiile acrilice?

unghii rosii

Conform specialiștilor, unghiile acrilice reprezintă îmbunătățirea unghiilor în mod artificial, cu un amestec realizat din lichid acrilic și polimer acrilic. Atunci când sunt combinate, se pot sculpta peste un vârf de unghie atașat sau peste o formă de unghie, pilite până ce ajung la forma și la dimensiunea dorită.

Unghiile acrilice sunt în tendințe și din ce în ce mai multe femei optează pentru această variantă de a-și menține manichiura impecabilă zi de zi.

Să aleg sau nu unghii acrilice pentru ziua nunții?

mireasa unghii acrilice

Aceasta este întrebarea. Unghiile acrilice reprezintă opțiunea ideală pentru orice mireasă care este în căutarea unei manichiuri puternice, care să ia o anumită formă și pe care să se poată realiza chiar opere de artă. Manichiurista va putea, așadar,să realizeze un design mai complicat, având mai multă suprafață pe unghii pentru acesta.

Desigur că mireasa va petrece mult mai mult timp la salon decât ar petrece pentru o manichiură obișnuită sau semipermanentă. În plus, după două săptămâni poate face din nou o vizită specialistei pentru a le da o nouă formă. În cazul în care unghiile naturale sunt casante și moi, este foarte posibil ca acrilicele să deterioreze uneori paturile de unghii.

Totodată, dacă mireasa vrea să aleagă acest tip de manichiură exclusiv pentru ziua nunții, trebuie să știe că unghiile acrilice nu sunt foarte ușor de îndepărtat, ci este nevoie de ajutorul unui profesionist pentru a le scoate.

Pregătirea corectă pentru programarea la unghii acrilice

manichiurist

Înainte de a merge la salon, este necesar să te asiguri că ai unghii sănătoase, puternice, chiar înainte de programare, pentru că în cazul unghiilor casante și moi, așa cum am menționat, există riscul de distrugere a unghiilor naturale.

Cu câteva săptămâni înainte de programare, menține-ți mâinile hidratate, folosește zilnic ulei pentru cuticule și, de ce nu, poți lua suplimente cu biotină sau cu colagen pentru întărirea unghiilor.

Forma perfectă a unghiei pentru ziua nunții

unghii mireasa

Un mare avantaj al unghiilor acrilice este acela că îți poți alege forma potrivită și dimensiunea pe care o dorești pentru gusturile tale. Înainte de ziua cea mare poți chiar să te programezi pentru o probă de unghii, astfel încât să ți dai seama ce îți place și ce nu-ți place, ce dimensiuni ți s-ar potrivi și să cauți chiar tu modele de inspirație pentru unghiile de mireasă.

Poți găsi în mediul online o mulțime de modele de manichiură de mireasă pe care le poți folosi ca și punct de referință.

Ce alternative ai pentru unghiile acrilice

miri tinandu-se de mana

Dacă nu ești convinsă că aceasta este metoda potrivită pentru manichiura ta, atunci trebuie să iei în considerare alte două metode populare pentru alungirea unghiilor. Aceste includ Apres Gel x, cu un proces de aplicare foarte ușor și foarte rapid care se îndepărtează simplu prin folosirea unei soluții de înmuiere cu acetonă. Extensiile cu gel dur reprezintă o altă alternativă pentru care poți opta pentru îmbunătățirea unghiilor naturale, funcționând într-un mod similar cu unghiile acrilice.

miri se tin de mana

În concluzie, alegerea manichiurii pentru ziua nunții îți aparține în totalitate. Fie că vrei unghii naturale cu o manichiură french simplă sau unghii acrilice cu o operă de artă, ești liberă să ceri manichiuristei ceea ce te avantajează și ceea ce îți place. Este foarte important să te decizi din timp asupra manichiurii și să nu lași pe ultimul moment acest detaliu important al aspectului tău.

Surse foto: pexels.comunsplash.com

Surse articol: brides.com

Newsletter