Home Astrologie Soția perfectă din zodiac. Este visul oricărui bărbat

Soția perfectă din zodiac. Este visul oricărui bărbat

Soția perfectă din zodiac. Este visul oricărui bărbat
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 24.04.2024

Astrologia este un punct de reper foarte important pentru cei/ cele care își caută jumătatea sau doresc să se căsătorească. De cele mai multe ori, de la prima întâlnire nu lipsește întrebarea „Ce zodie ești?”, iar răspunsul cântărește mult în decizia de a continua relația sau nu. Care este, așadar, din cele 12 semne zodiacale, soția perfectă, femeia înzestrată de astre cu atât de multă iubire și devotament de oferit?

Titlul de soție perfectă a zodiacului este deținut de o singură zodie cu care orice bărbat și-ar dori să se căsătorească. Femeia Rac este bună, blândă, sensibilă, iubitoare, este făcută să fie soție și mamă, are ca scop principal în viață întemeierea unei familii și dăruiește dragostea și iubirea ei partenerului de viață, necondiționat.

Femeia Rac nu poate trăi singură și nu poate sta fără să dăruiască dragostea, fără să-și găsească jumătatea, fără să își răsfețe partenerul așa cum știe ea mai bine. Fiind născută sub influența elementului apă, femeia Rac este atât de sensibilă, de protectoare, încât devine soția perfectă.

Această reprezentantă a semnului zodiacal nu te va minți niciodată și este asemenea unui lup: își creează un cuplu pentru întreaga viață. Are intenții bune în privința partenerului și a familiei și își răsfață bărbatul cu multe dovezi de iubire.

Femeia Rac își caută sufletul pereche îndelung, iar când îl găsește, acel bărbat nu va fi dezamăgit
zodie rac

Femeia Rac își va pune mereu sufletul pe tavă și, deși va suferi după orice eșec, în dragoste, va avea inima frântă, nu va înceta niciodată să creadă că există și acel suflet pereche pentru ea. Își va adora soțul și va iubi total, cu orice risc, dar… atenție! Femeia Rac este foarte emotivă, ușor de rănit, dar dacă îți dorești o relație pe termen lung, acea persoană în care să ai încredere deplină și care să nu te lase nici la bine nici la greu, este partenerul ideal.

Fidelitatea este atuul indubitabil al acestui semn zodiacal, dar devine uneori codependentă și nu mai poate vedea viața fără soțul ei. Soția Rac nu obișnuiește să mintă, este sinceră și uneori te lasă fără replică, urăște minciuna și divinizează ideea de căsătorie care trebuie să dureze întreaga viață.

Această femeie nu poate concepe niciodată viața fără copii și fără bărbatul iubit și din momentul în care devine soție și mamă, casa și familia reprezintă Universul și principala ei prioritate, sacrificându și orice ban și orice minut liber ca alor ei să nu le lipsească nimic.

De cele mai multe ori, reprezentantele acestui semn zodiacal sunt bucătărese excelente care învață să gătească de dragul de a oferi celor din familie o masă caldă și proaspătă în fiecare zi. Va avea grijă ca soțul ei și copiii ei să fie îmbrăcați impecabil și să nu le lipsească nimic.

Pe de altă parte, femeia Rac poate deveni uneori și sufocantă, poate dramatiza lucruri care pentru soțul ei nu au mare însemnătate, mici gesturi pe care ea le vede ca fiind mari și nu este deloc tolerantă dacă rolul ei de soție este pus în pericol sau dacă soțul a uitat lucruri de importanță sentimentală majoră, spre exemplu data aniversării căsătoriei.

Cu alte cuvinte, cea mai blândă, drăgăstoasă și devotată femeie din zodiac este femeia Rac, iubita, soția și mama ideală.

Surse foto: pixabay.compixabay.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter