Home Astrologie Compatibilitate în numerologie: cum știi ca sunteți suflete pereche

Compatibilitate în numerologie: cum știi ca sunteți suflete pereche

Compatibilitate în numerologie: cum știi ca sunteți suflete pereche
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 07.03.2024

Numerologia este o știință care te va surprinde în mod plăcut, de îndată ce vei pătrunde în tainele numerelor. Adună cifrele din data nașterii tale și află care este cifra destinului tău. Procedează la fel cu data nașterii partenerului și află dacă există compatibilitate între voi doi.

Numerologia este știința care te ajută să descifrezi secretele ascunse în numere, una din cel mai ușor de înțeles și de utilizat științe oculte, un instrument perfect pentru a afla legătura dintre semnificația cifrelor din data nașterii și compatibilitatea ta cu alte persoane, precum și trăsături de personalitate. Pentru a evalua compatibilitatea cu partenerul tău sau cu un potențial pretendent la inima ta, trebuie să cunoști cifra destinului tău și cifra destinului lui.

Cum afli cifra destinului?

calculator

Poți să afli foarte ușor cifra destinului adunând toate cifrele din data ta de naștere (zi, lună, an). Spre exemplu dacă ești născut pe data de 10 august 1987 calculezi astfel:

1+0=1
0+8=8
1+9+8+7=25
1+8+25=34
3+4=7
Așadar, cifra destinului este 7, iar această formulă de calcul o poți adapta pentru data nașterii tale sau a partenerului tău.

În cazul în care sumele suma cifrelor este 11, 22 sau 33, acestea sunt numere maestre, ceea ce înseamnă că ai un scop mai înalt în această viață.

Cifra destinului dezvăluie calea sau scopul tău în viață

Cifra destinului tău îți poate arăta anumite aspecte ale personalității tale, lucrurile care te motivează să treci peste anumite provocări, valorile tale de bază și modul în care acestea se integrează în relația cu un potențial partener romantic. Este necesar să studiezi numerologia și să îți calculezi cifra destinului pentru a valorifica caracteristicile pozitive.

Cifra destinului 1

cifra 1

Persoanele care au cifra destinului 1 sunt lideri înnăscuți, cei care preferă să lucreze pe cont propriu, cei care sunt mereu în căutarea succesului, au un spirit întreprinzător și acționează cu perseverență, fiind foarte independente, autocritice și cu ambiții înalte. Persoane care au cifra destinului 1 sunt compatibile cu cele care au cifra destinului 5, 3 sau 6.

Cifra destinului 2

Persoanele cu cifra destinului 2 sunt empaticii, partenerii, diplomații, având un spirit de echipă și o atitudine prietenoasă ieșite din comun. Aceste persoane se descurcă foarte bine în negocieri, sunt diplomate și au idei ingenioase care vizează binele comun. Cei care sunt caracterizați de cifra destinului 2 sunt foarte compatibili cu persoanele care au cifra destinului 9, dar și 2, 8 sau 6.

Cifra destinului 3

cifra 3

Persoanele caracterizate de cifra destinului 3 sunt sufletul petrecerii, sunt creativi, au o imaginație ieșită din comun și o viață împlinită dacă decid să urmeze calea antreprenoriatului și să se lanseze în afaceri. Aceste persoane sunt optimiste, acționează cu entuziasm și se implică în diferite activități, asumându-și riscuri. Debordează de poftă de viață, iubesc distracția și sunt mereu în centrul atenției la petreceri. Persoanele cu cifra destinului 3 sunt foarte compatibile cu cei care au cifra destinului 1, dar și 5 sau 7.

Cifra destinului 4

Persoanele caracterizate de cifra destinului 4 sunt harnice, responsabile, foarte buni organizatori, disciplinate și perseverente. De asemene, sunt foarte inteligente și pragmatice și au un simț foarte ridicat al valorilor familiei și prieteniei. Cifra destinului 4 este compatibilă cu cifra destinului 1, dar și 7 sau 8.

Cifra destinului 5

Persoanele caracterizate de cifra destinului 5 iubesc libertatea, caută mereu noi provocări, nu le place să stagneze, sunt inteligente și convingătoare, aventurieri convinși. De asemenea, aceste persoane intuiesc intențiile celor din jur și se protejează de minciuni și manipulări de tot felul. Cei caracterizați de cifra destinului 5 sunt compatibili cu persoanele care au cifra destinului 7, dar și 1, 3 sau 5.

Cifra destinului 6

cifra 6

Empaticii sunt cei caracterizați de cifra destinului 6, fiind dornici de a trăi în armonie cu ceilalți, într-un mediu echilibrat, într-o familie fericită, știind că pot combina utilul cu plăcutul, relaxarea cu munca. Persoanele care au cifra destinului 6 sunt foarte compatibile cu cele care au cifra destinului 2, dar și 4 sau 8.

Cifra destinului 7

Persoanele aflate sub cifra destinului 7 sunt protejate de Divinitate, învăluite în mister, intelectuale și conectate mereu cu natura, dar și cu lumea ezoterică. 7 este considerat un număr magic în diferite tradiții și religii, așadar, aceste persoane vor ști să își trăiască viața în echilibru perfect între realitate și divinitate, cu o intuiție ieșită din comun. Cei care au cifra destinului 7 sunt compatibili cu persoanele cu cifra destinului 5, dar și 1 sau 3.

Cifra destinului 8

Persoane cu cifra destinului 8 sunt foarte norocoase pe plan material, debordează de energie fizică, sunt realiste, eficiente și au obiective înalte pe plan profesional. Aceste persoane sunt foarte norocoase în ceea ce privește banii, proprietățile și vor avea un statut bun sau funcțiile înalte. Cifra destinului 8 este compatibilă cu cifra destinului 4, dar și 2 sau 8.

Cifra destinului 9

Persoanele care au cifra destinului 9 sunt vizionare, au o inteligență peste medie, dau impresia că vin dintr-o altă lume, având idei inovatoare, îndrăznețe și diferite de ideile celor din jurul lor. Deseori aceste persoane sunt înzestrate cu puteri paranormale și au capacitatea de a stabili tendințe în modă, surprinzând prin extravaganța lor. Cifra destinului 9 este compatibilă cu 6, 2 sau 3.

Cifra destinului 11, 22, 33

Dacă ai cifra destinului 11, 22, sau 33, atunci te caracterizează un număr maestru, oferind puteri speciale celor care o poartă. Cifra destinului 11 indică putere, intuiție și sensibilitate, cifra destinului 22 indică manifestările care prind viață foarte rapid și cifra destinului numărul 33 caracterizează comunicarea înaltă.

Ia în calcul aceste compatibilități pentru că numerologia este o știință potrivită celor care au o altă viziune asupra vieții, celor care reușesc să revoluționeze lumea, să trăiască într-o perfectă armonie cu persoana iubită. Evaluarea compatibilităților în cuplu se face în funcție de cunoașterea cifrei destinului ambilor parteneri, rezultând combinații simpatice, cu interese similare, relații divine sau… imposibile.

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: wikihow.com

Newsletter