Home Nunta Organizare nunta Cum sa iti alegi data de nunta ideala folosind numerologia

Cum sa iti alegi data de nunta ideala folosind numerologia

Cum sa iti alegi data de nunta ideala folosind numerologia
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 10.01.2024

Alegerea datei în care îți vei uni destinele cu jumătatea vieții tale trebuie să țină cont de mai multe criterii, printre care și recomandările numerologilor. Iată cum îți calculezi cifra destinului cuplului și cum poți folosi această informație în favoarea ta!

De regulă, mirii aleg data nunții în funcție de semnificația pe care aceasta o are în viața lor sau, de ce nu, de data pe care o găsesc disponibilă la restaurantul unde vor să petreacă alături de invitați. Numerologia sugerează tinerilor care sunt pe punctul de a se căsători să-și aleagă data nunții în funcție de semnificația acesteia.

Fie că optezi pentru o dată din calendar cu o mare semnificație pentru voi doi, spre exemplu data în care v-ați cunoscut, v-ați sărutat prima dată sau ziua de naștere a unuia dintre miri, sau aștepți să vezi când se eliberează o dată disponibilă la restaurantul preferat, ține cont și de energia pe care acea zi o poartă din punct de vedere numerologic pentru a avea o relație prosperă și armonioasă.

Câteva cuvinte despre numerologie

agenda

Numerologia este o știință cu ajutorul căreia oamenii pot afla semnificația zilei alese pentru căsătorie, în cazul de față. Cum funcționează calculul datei alese pentru căsătorie? Să luăm spre exemplu data de 3 august 2014. 03.08.2014 = 0+3+8+2+0+1+4=20=2+0=2. Această cifră va fi importantă pentru voi și vă va influența căsnicia. Practic, numărul rezultat ar trebui să aducă prosperitate, echilibru, putere, iubire și înțelegere în căsnicie.

Cum alegi data nunții folosind informațiile din numerologie?

Prin aceeași metodă de calcul, fiecare dintre miri își poate afla numărul care îi ghidează viața. Ulterior, alegeți o dată a nunții compatibilă cu ambele cifre ale voastrem reprezentând data nașterii fiecăruia dintre viitorii soți.

Ce semnificație are cifra căsătoriei și cum vă va influența destinele?

miri se saruta

Cifra 1

Căsătoriile încheiate în ziua sub auspiciul cifrei 1 sunt trainice, stabile, soții cedează unul altuia, sunt îngăduitori, își păstrează dragostea până la adânci bătrâneți, se vor ajuta reciproc atât în carieră, cât și în viața de cuplu.

Cifra 2

cifra 2

Pentru cei care își unesc destinele într-o zi sub influența cifrei 2, vorbim de o relație care se bazează pe încredere, dragoste, tandrețe, duioșie, romantism. Un cuplu este format din 2 persoane, nu-i așa? Doi este cifra cuplului perfect. Soții își vor face unul altuia cadouri și vor lucra tot timpul asupra relației de cuplu pentru a nu exista dezamăgiri.

Cifra 3

Cifra 3 este adesea asociată cu creativitatea, autoexprimarea, susținerea reciprocă și expresivitatea. Cuplul se va bucura de armonie, dar și de înțelepciune în deciziile pe care partenerii le iau.

Cifra 4

Cifra 4 aleasă pentru data nunții reprezintă ordinea, stabilitatea, planificarea strictă a bugetului, responsabilitățile stabilite dinainte ale partenerilor, echilibrul și cântărirea deciziilor.

Cifra 5

cifra 5

Cuplurile care se căsătoresc în date care însumează cifra 5, se pot bucura de acțiune diversitate, de călătorii împreună, de afaceri și hobby-uri pe care le realizează împreună, practic de reușite în toate domeniile.

Cifra 6

Cifra 6 corespunde belșugului, dragostei și bunăstării materiale, iubirii și interesului sincer pentru succesul persoanei iubite. Practic, partenerii se vor sprijini unul pe celălalt în toate acțiunile lor și planurile pe care le au de îndeplinit.

Cifra 7

Dacă vă căsătoriți într-o zi ale cărei cifre însumează număru 7, sunteți cu adevărat norocoși. Vă veți bucura de fidelitate, calm, înțelegere în cuplu, stabilitate și iubire necondiționată, cifra 7 fiind un număr divin, iar mirii vor fi binecuvântați pe plan astral.

Cifra 8

În cazul în care ați ales o dată a nunții care a căror cifre însumează 8, trebuie să știți că astrele și numerele vă influențează favorabil finanțele. Cifra 8 este recomandată celor care se căsătoresc din interes sau celor care pun foarte mare accent pe bani, pe lux și pe succes pe planul carierei.

Cifra 9

9 este cifra sub auspiciul căreia partenerii se înțeleg și reușesc să ducă la bun sfârșit relația, cu bune și cu rele. 9 este și o cifră de încheiere a unui ciclu și, deși nu este tocmai pozitivă în planul căsniciei, poate însemna încheierea unui ciclu negativ în viața personală a unuia din miri.

Atunci când vine vorba de alegerea unei date atât de importante în viață, este foarte bine să țineți cont de toate aspectele posibile. Numerologia, astrologia și alte științe asemănătoare pot avea un cuvânt greu de spus în reușita unei relații. Numerele predispun, iar mirii dispun de posibilitatea de a schimba în relația lor unele aspecte negative de care sunt dinainte avertizați. Iată că numerologia nu este numai un trend sau o tendință, ci îi poate ajuta pe tinerii care doresc să își unească destinele să o facă într-o dată memorabilă și cu o semnificație deosebită.

Surse foto: unsplash.compexels.com

Surse articol: brides.com

Newsletter