Home Mireasa Frumusete 10 idei de manichiura pe care sa le alegi cand stii ca urmeaza sa te ceara

10 idei de manichiura pe care sa le alegi cand stii ca urmeaza sa te ceara

10 idei de manichiura pe care sa le alegi cand stii ca urmeaza sa te ceara
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 22.01.2024

Simți că iubitul tău este gata să te ceară în căsătorie? Atunci ocupă-te cât mai repede posibil de manichiura ta! Vei dori ca pozele postate pe Facebook sau Instagram să prezinte nu numai un inel frumos, ci și unghii impecabile!

Simți că se apropie ziua cea mare în care vei fi cerută de soție? Ești sigură că partenerul tău este gata să te ceară în căsătorie și cu siguranță pitește el pe undeva inelul? Intuiția unei femei nu dă greș niciodată, de aceea îți sugerăm să alegi unul din următoarele modele de unghii propuse care merg perfect cu inelul de logodnă.

O piatră prețioasă trebuie să vină mănușă unei manichiuri de invidiat. Ce modalitate mai bună de a oficializa logodna există, decât un selfie postat pe Facebook sau pe Instagram? Ca să iasă fotografia perfect și manichiura trebuie să fie perfectă. Să vedem împreună cum ar trebui să arate unghiile gata să fie postate online, împreună cu inelul de logodnă pentru a stârni admirația (sau invidia) multora.

Manichiură în culori pastel

unghii pastel

Culorile pastel sunt folosite de mirese și de viitoarele mirese, atât în ceea ce privește ținuta, cât și manichiura și, de ce nu, machiajul. Culorile pastel sunt cele care strigă „Da”, fără a fi nevoie de mai multe cuvinte. Arată-i că ești pregătită și că ai simțit cu mult înainte faptul că vei fi cerut în nevastă.

Manichiură în culori neutre

Alege culori neutre precum roz prăfuit, bej, roz ombre, pentru că nu vei da greș. O manichiură simplă poate sublinia frumusețea inelului de logodnă și, de ce nu, bucuria de pe chipul tău atunci când vei posta fotografia online.

Manichiură cu flori delicate

manichiura flori

Ești o viitoare mireasă romantică? Nu ezita să alegi manichiura în culori delicate cu flori pictate care să pună în evidență piatra inelului de logodnă.

Manichiură alb pur

unghii albe inel de logodna

Nimic nu spune mai bine „Sunt pregătită să fiu cerută de soție” decât manichiura în culoarea albă. Cel mai simplu și cel mai frumos model de unghii pentru inelul de logodnă este reprezentat de unghiile scurte sau medii colorate în alb.

Manichiură french

manichiura french

Manichiură de tip french nu a dispărut niciodată din tendințele modei. Deși a existat o perioadă în care aceasta a rămas undeva în umbra tendințelor, manichiura french este perfectă pentru a accentua frumusețea inelului de logodnă.

Manichiura simplă, nude sau unghiile naturale

Dacă nu ești o mare adeptă a saloanelor de manichiură sau nu ai timp să-ți faci unghiile, simplul fapt că le îngrijești, le tai, le cureți cuticulele, este suficient pentru a imortaliza momentul în care iubitul tău îți pune pe deget inelul de logodnă.

Manichiură cu bijuterii sau sclipici

manichiura sclipici

Desigur că nu toată lumea preferă bijuteriile pe unghii sau sclipiciul, dar pregătirea pentru momentul cel mare dă liber oricărei viitoare mirese să aleagă una din aceste tendințe. Folosește glitter, sclipici, linii argintii sau bijuterii menite să evidențieze inelul de logodnă.

Manichiura simplă în care inelarul este în centrul atenției

Există și idei de manichiură perfecte pentru ziua în care vei spune marele „da” în care restul unghiilor sunt pictate într-o anumită culoare (de obicei un roz prăfuit sau orice culoare delicată aleasă de tine). iar inelarul este pus în evidență. Joacă-te cu modele, culori, ștrasuri, mini perluțe pentru a-ți evidenția inelarul de la mâna stângă.

Manichiură în diferite tonuri de roz

manichiura roz

Rozul este o culoare neutră care merge la absolut orice eveniment. Această culoare este perfectă pentru manichiura de dinaintea logodnei, mai ales dacă include câteva inimioare sau pietricele prețioase pe ungha de pe degetul inelar.

Manichiura în culoare albastru ciel

unghii albastre

Cu siguranță atunci când vei fi cerută de soție îți vei îndrepta ochii către ceruri și vei mulțumi Divinității pentru că bărbatul vieții tale te-a ales să-i fii alături. De ce să nu alegi culoarea cerului și pe unghiile tale? Albastru ciel sau baby blue se va potrivi de minune manichiurii pentru ziua în care vei fi cerută de soție.

Având aceste modele ca sursă de inspirație, îți dorim să ai o cerere în căsătorie cât mai frumoasă, memorabilă și fotografii reușite cu inelul de logodnă și cu…unghiile.

Surse foto: pixabay.compexels.com

Surse articol: brides.com

Newsletter