Home Mireasa Frumusete Unghiile albastre, tendinta sezonului. Cum sa obtii o manichiura in tendinte

Unghiile albastre, tendinta sezonului. Cum sa obtii o manichiura in tendinte

Unghiile albastre, tendinta sezonului. Cum sa obtii o manichiura in tendinte
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Duminică, 21.01.2024

Unghiile albastre sunt la modă! Fie că alegi un albastru deschis, culoarea cerului, a denimului prespălat sau un albastru electric ori închis, vei străluci indiferent de evenimentul la care vei fi invitată!

Manichiura este una din principalele atracții, atunci când ceilalți se uită la tine. Femeile îndeosebi se uită la unghiile altor femei, la felul în care acestea sunt îngrijite, construite, dacă vorbim de unghii acrilice, la lungimea lor, la modelul și mai ales la culoarea aleasă. Oja albastră sau unghiile cu modele albastre sunt în tendință la acest moment. Albastrul este o culoare liniștitoare, dar și electrizantă, în funcție de nuanța aleasă.

În domeniul Nail Art, albastrul, fie că vorbim de o culoare deschisă și aerisită, de un bleumarin misterios și profund, sau de un albastru închis, este la mare căutre. Se pot crea modele frumoase de unghii și look-uri elegante și îndrăznețe. În ultimii ani, culoarea albastră a devenit din ce în ce mai populară în tendințele de înfrumusețare a unghiilor, pentru că este o culoare versatilă, folosită pentru a crea atât look-uri subtile, cât și îndrăznețe, atât look-uri sofisticate, cât și simple, dar atrăgătoare.

oja albastra

Albastrul le oferă manichiuristelor posibilitatea de a crea modele nesfârșite, de la cele mai simple, până la modele complicate. Cu siguranță poți ieși în evidență cu unghii albastre electrizante sau puteți crea o manichiură discretă cu o culoare foarte deschisă, blue ciel.

Pe Pinterest veți găsi numeroase modele de unghii în diferite nuanțe de albastru deoarece, conform unui raport lansat pe această platformă, în anul 2024 unghiile albastre sunt „pe val”. Pe motoarele de căutare precum Google, expresii precum „unghii albastre”, „modele de unghii albastre” sau „modele amuzante de unghii albastre”, au o creștere semnificativă în ultimul an. Fie că reprezentantele sexului frumos își doresc unghii simple, minimaliste sau adevărate opere de artă cu ștrasuri și alte detalii pictate, albastru este culoarea ideală.

Unghii albastre cu accente argintii

unghii albastre

Albastrul și argintiul se completează perfect. Femeile care își doresc o manichiură care să iasă în evidență pot folosi diferite variante de argintiu pentru a adăuga versatilitate și eleganță manichiurilor și. de ce nu, pentru a se asorta cu inelele pe care le poartă.

Unghii albastru jeleu

femeie unghii albastre

Printr un procedeu special, manichiurista poate crea unghii albastru jeleu, care sunt în tendințe la acest moment și conferă un look jucăuș purtătoarelor.

Unghii „aură albăstruie”

unghii albastre tin o sticluta

Nu numai purtătoarele unghiilor pot avea o aură minunată, ci și unghiile în sine. Există nuanțe speciale de albastru care, combinate, pot rezulta într-un model extraordinar care poate fi purtat indiferent de ocazie sau de anotimp.

Unghii albastru electric

femeie isi face unghiile

Femeile îndrăznețe, care doresc să își exprime personalitatea vibrantă, pot alege albastrul electric, asociat adesea cu pietrele albastre prețioase precum diamantul albastru, safirul și fiind sursă de inspirație pentru numeroase modele de unghii.

Unghii albastru închis combinate cu auriu

unghii albastre auriu

Albastrul închis este elegant, sofisticat, iar în combinație cu auriul, denotă clasă și rafinament . Albastru închis poate fi decorat de asemenea cu sclipici sau cu diverse modele care adaugă un plus de strălucire.

Unghii colorate în albastru deschis

unghii albastre

Sunt și persoane care preferă albastrul deschis, albastru de culoarea cerului, iar aceasta devine o opțiune excelentă pentru a fi decorată cu puncte, linii sau modele florale. Nu numai vara, ci în orice anotimp unghiile albastre pot fi purtate indiferent de sezon sau de eveniment.

Unghiile simple cu french albastru și chiar accesorii albastre

femeie cu unghii albastre

Știi ce mai este în tendința acum? Manichiura 3D. De ce nu ai alege unghiile într-o culoare naturală cu un french albăstrui și chiar accesorii sau diferite obiecte pictate, încrusate sau create sub forma 3D pentru a ieși din tiparele normale?

Indiferent de nuanța de albastru pe care o alegi pentru unghiile tale, trebuie să știi că aceasta rămâne în tendință tot anul și o poți alege atât pentru concediul la mare, cât și pentru nunta la care ai fost invitată sau pentru ședința importantă la locul de muncă, fiind atât de versatilă.

Surse foto: unsplash.compexels.com

Surse articol: popsugar.co.uk

Newsletter