Home Lifestyle Micro-tatuajele, tendința hot din 2024

Micro-tatuajele, tendința hot din 2024

Micro-tatuajele, tendința hot din 2024
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 25.04.2024

În anul 2024 se poartă micro-tatuajele. Micuțe și foarte discrete, această formă de înfrumusețare a pielii reprezintă o adevărată operă de artă,  dacă sunt realizate cu grijă și mare atenție și reprezintă motive deosebite.

În 2024 nu se mai poartă tatuajele foarte mari, cele care să iasă în evidență cu orice preț, ci se poartă micro-tatuajele. Deși micro-tatuajele nu reprezintă o noutate în domeniu, în ultima perioadă au devenit din ce în ce mai populare.

Așadar, tatuajele minuscule arată extraordinar, sunt discrete și prin dimensiunea lor nu atrag deloc atenția în mod negativ. Oricât de frumoase ar fi aceste tatuaje, purtate chiar și de celebrități, în momentul în care te gândești să îți faci un micro-tatuaj trebuie să alegi un artist care să-ți satisfacă toate dorințele în acest sens.

Cu alte cuvinte, trebuie să te asiguri că artistul este priceput în micro-tatuaje, deoarece pe un spațiu atât de mic este mult mai ușor să faci greșeli și acestea vor deveni vizibile. Odată ce ai găsit tatuatorul perfect, totul vine de la sine și urmează să îți alegi opțiunea potrivită pentru tine. Îți poți face micro-tatuaje pe diverse zone ale corpului, cu precădere pe mâini, acestea fiind cele mai populare.

Micro-tatuaje pe degete

tatuaje degete

Micro-tatuajele pe degete sunt cunoscute și sub denumirea de mini-bijuterii pentru degete, o modalitate extraordinară de a-ți împodobi mâinile permanent fără a fi nevoie să porți inele. Îți poți tatua inclusiv o verighetă, numele iubitului tău, soțului tău sau data în care v-ați cunoscut pe degetul inelar de la mâna stângă.

Dar poți opta și pentru tatuaje pe diferite teme date, precum lăbuțe de pisică sau îți poți lăsa imaginația să zburde și să desenezi ceva ce urmează să porți pe degete întreaga viață. Spre exemplu, o micro mandală chiar lângă o micro felie de pizza pe degete alăturate reprezintă tatuaje pe care cu siguranță nu le vezi în fiecare zi.

Micro-tatuaje pe gleznă

Micro-tatuajele pe gleznă reprezintă o variantă foarte „cool” pentru a-ți împodobi corpul. Poți alege diferite motive, amintiri, nume, orice vrei să porți cu tine în fiecare zi.

Micro-tatuaje pe antebraț

tatuaje pe brate

Micro-tatuajele pe antebraț sunt o opțiune minunată pentru a purta la vedere orice amintire plăcută. Este ca și cum antebrațul ar fi fost conceput special pentru tatuaje, pentru că acestea arată întotdeauna foarte bine aici. În locul tatuajelor mari, tradiționale, cele micro sunt mult mai delicate și reprezintă o alegere îndrăzneață pentru oricine.

Micro-tatuajele pe coaste

Micro-tatuajele făcute pe coaste sunt foarte dureroase. Arată extraordinar de bine, dar sunt dureroase și oricine vrea să își testeze pragul de suportabilitate a durerii cu un tatuaj trebuie să aleagă această opțiune. Un fluturaș, o inimioară sau orice alt simbol făcut în acest loc dureros va atrage atenția cu siguranță la plajă

Micro-tatuajele pe degetele de la picioare și pe...talpă

Deși nu pare o opțiune serioasă, micro-tatuajele pe partea de jos a picioarelor, pe degete sau chiar pe talpă (cine rezistă), reprezintă o opțiune din ce în ce mai valorificată de către femei și bărbați deopotrivă. Tălpile picioarelor pot reprezenta medii extraordinare pentru a crea un tatuaj cu o semnificație deosebită.

Așadar, dacă vrei să ieși în evidență, să frapezi, să fii admirată pe stradă în această vară și nu numai, optează pentru un micro tatuaj efectuat în locul în care îți place ție și lasă-i pe ceilalți să îți spună cât de frumoasă ești și să te întrebe despre semnificația acelui mic desen, dar cu o mare însemnătate…

Surse foto: unsplash.compixabay.compixabay.com

Surse articol: women.com

Newsletter