Home Mireasa Frumusete Machiajul "soție de mafiot", tendința virală pe care trebuie să o adopți

Machiajul "soție de mafiot", tendința virală pe care trebuie să o adopți

Machiajul "soție de mafiot", tendința virală pe care trebuie să o adopți
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 25.01.2024

Machiajul clean nu mai este la modă în acest sezon, iar stiliștii vin cu o propunere cel puțin interesantă: estetica inspirată de soțiile de mafioți, iar curentul are un nume sugestiv: „mob wife”. Vrei să arăți ca o fată rea, să ieși din tipare? Acest look este perfect pentru tine! Nu uita să adopți și o atitudine corespunzătoare...

Dacă ați urmărit cel puțin o dată unul din filmele și serialele Clanul Soprano, Scarface, Nașul, Caracatița sau orice alt film în care erau prezentate evenimente din viața mafioților și familiilor lor, cu siguranță știți cum ar trebui să arate o soție de mafiot.

Cu un machiaj care iese în evidență, cu pleoape în culori închise sau fumurii, buzele într-o culoare cât mai puternică, preferabil roșu aprins, pomeții foarte evidențiați, femeile care aveau curaj să se încurce cu cineva din mafia italiană sau din oricare alt clan mafiot trebuiau să se ridice la nivelul așteptărilor bărbaților.

@annamariaioncea "Mob Wife" Makeup Tutorial 🤎 #makeup ##mobwife #makeuptutorial #mobwifemakeup #misiuneatiktok #fypromania #fyp ♬ Love In Portofino - Dalida & Raymond Lefèvre Et Son Grand Orchestre

 

Moda soției de mafiot, fie că vorbim de stil vestimentar, de coafură, sau de machiaj, începe să prindă printre tinerii din generația Z. Imprimeurile de leopard, hainele de blană, pantalonii de piele foarte strânși pe picior, bijuteriile masive și machiajul puternic fac parte din preferințele femeilor care doresc să arate întocmai precum soțiile mafioților.

femeie gluga leopard

Popularitatea Clanului Soprano se pare că nu s-a oprit numai în anii în care a fost difuzat filmul, ci continuă și acum, căpătând numeroși adepți în rândul generației de adolescenți și tineri.

Cum arăta o soție de mafiot din anii 80 și de ce este acest stil atât de îndrăgit în ziua de astăzi?

femeie barbat

Opulentă, încrezătoare în forțele proprii și în aspectul ei fizic, până la aroganță, soția de mafiot se machiază și se îmbracă adesea strident, surprinzător pentru cei din jur, astfel încât să iasă în evidență cu statutul ei. Moda fetelor cuminți a cam ieșit din tendințe, acum fetele rele sunt cele care epatează la diferite evenimente sau chiar în viața de zi cu zi.

Coafurile mari, ciufulite, părul rebel, prins adesea într-un coc lejer, pielea de culoare neagră, bijuteriile statement, pielea de leopard, sunt doar câteva dintre caracteristicile acestei mode. Machiajul strident, combinat cu ținutele supradimensionate asortate cu cele foarte mulate completează cu succes această tendință.

Cum arată machiajul soției de mafiot?

femeie ruj rosu

Pe site-urile de socializare, îndeosebi pe Facebook, Tiktok și Instagram este promovat stilul soției de mafiot prin videoclipuri și fotografii specifice. În aceste filmulețe postate, femeile arată exact cum ar trebui să arate un astfel de machiaj.

Smokey Eyes sau ochii cât mai intens creionați și evidențiați de culori închise, buzele supradimensionate, conturate cu un creion roșu și colorate cu un ruj roșu intens, conferă același aspect de femme fatale și de soției de mafiot care nu se teme de nimic și de nimeni datorită statutului pe care îl poartă.

@aliciabreuer0 I think this is my favourite makeup look to date lol, maybe im supposed to be a mob wife… #mobwifemakeup #mobwife #makeup #beauty (Products used @Armani beauty luminous silk foundation 6.5 @YSL Beauty all hours concealer MN1 @Huda Beauty pretty grunge palette @REFY cream bronzer ‘tan’ @Fenty Beauty mascara @L’Oréal Paris ♬ Love In Portofino - Dalida & Raymond Lefèvre Et Son Grand Orchestre

 

Nu lipsesc nici sclipiciul, fardul de obraji și creionul tip conturing din acest stil de machiaj. Pentru a completa acest look, o pereche de ochelari de soare supradimensionați de culoare neagră cu ceva piese aurii care se potrivească cu bijuteriile masive sunt mai mult decât necesari.

Vrei să arăți ca o veritabilă soție de mafiot? Ai toate atuurile la îndemână dacă respecți aceste reguli vestimentare și de machiaj și, în plus, dacă adopți o atitudine corespunzătoare. Atitudinea trebuie să fie extrem de încrezătoare, până la aroganță, să arăți că nu accepți nimic de la nimeni și că nu îți este frică de nimeni și de nimic.

Surse foto: pexels.com unsplash.com

Surse articol: popsugar.co.uk

Newsletter