Home Nunta Organizare nunta O mireasa a devenit virală, după ce a împărtășit scrisoarea trimisă domnișoarelor de onoare

O mireasa a devenit virală, după ce a împărtășit scrisoarea trimisă domnișoarelor de onoare

O mireasa a devenit virală, după ce a împărtășit scrisoarea trimisă domnișoarelor de onoare
Ioana Marinescu
Miercuri, 15.11.2023

Lisa Torres este un auditor din San Antonio, Texas, care s-a logodit recent, însă nu aceasta a fost realizarea care a atras atenția întregii lumi. Lisa a devenit virală pe Tik Tok, dupa ce a împărtășit cu urmăritorii ei scrisoarea pe care le-a trimis-o domnișoarelor sale de onoare.

În videoclipul care a adunat, până acum, aproape 5 milioane de vizualizări — Lisa explică faptul că a trimis fiecărei potențiale domnișoare de onoare o scrisoare în care le-a detaliat obligațiile, pentru a fi mai transparentă cu grupul său de susținătoare.
Potrivit Lisei, scrisoarea a detaliat atât angajamentele "timpului", cât și "banilor", și chiar le-a oferit opțiunea de a spune "Nu" solicitării de a fi domnișoare de onoare, dacă nu se simțeau confortabil!

"Am cunoscut mai multe persoane care au avut reclamații cu privire la participarea la o petrecere de nuntă", a spus Lisa pentru BuzzFeed. "Toate aceste reclamații păreau să provină din lipsa de claritate de la început. De aceea am vrut să fiu cât se poate de transparentă."

"Așa că le-am spus că, dacă locuiesc la mai mult de o oră distanță, nu trebuie să-și facă griji pentru a ajunge la petrecerea miresei sau pentru a merge cu mine la cumpărături pentru rochia de mireasă. E în regulă. Am specificat, de asemenea, angajamentele financiare, așa că le-am spus că voi plăti pentru coafura/machiajul lor, dar că vor fi responsabile pentru costul rochiei de domnișoară de onoare."

Într-un alt TikTok, Lisa a oferit o privire mai detaliată asupra scrisorii în cauză, care includea culoarea ei preferată pentru rochiile domnișoarelor de onoare, datele de călătorie și costul pentru petrecerea burlăcițelor, precum și evenimentele care ar fi considerate "obligatorii", cum ar fi călătoria burlăcițelor, și "încurajate, dar nu obligatorii", cum ar fi petrecerea miresei.

Ea a inclus și o serie de ”Întrebări Frecvente” pe spatele scrisorii pentru domnișoarele de onoare.

Având în vedere că TikTok-urile Lisei au fost văzute de milioane de oameni, au existat multe opinii în comentarii despre modul în care a ales să procedeze. Unii au considerat că este o modalitate "matură" de a ușura stresul de a participa la organizarea unei petreceri de nuntă. De asemenea, le-a plăcut cum Lisa le-a oferit potențialelor sale domnișoare de onoare o cale de ieșire fără obligații.

Tu ce părere ai despre abordarea Lisei? Ai proceda la fel cu domnișoarele tale de onoare?

Newsletter