Home Astrologie Zodiile care practică ghosting după prima întâlnire

Zodiile care practică ghosting după prima întâlnire

Zodiile care practică ghosting după prima întâlnire
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Vineri, 19.04.2024

Unii nativi ai zodiacului practică ghostingul după prima întâlnire nereușită. Fără a da explicații nimănui, reprezentanții acestor semne zodiacale nu mai răspund la mesaje și la telefon.

Fenomenul de „ghosting” folosit de unele persoane pentru a pune capăt unei prietenii sau unei relații amoroase apare din teama de a evita conflictele sau situațiile incomode și se manifestă inclusiv la semnele zodiacale. Există nativi dispuși să apeleze la acest truc, chiar după prima întâlnire, dacă nu am simțit acea conexiune necesară pentru a începe o relație.

Care sunt nativii care nu-ți vor mai răspunde la telefon după prima întâlnire, dându-ți de înțeles că nu le-a plăcut ceva la tine?

Săgetător

sagetator

Săgetătorul trece cu ușurință de la o relație la alta, fiind aventurierul zodiacului, așa că nu se teme să spună stop unei relații chiar înainte ca aceasta să înceapă. Săgetătorul știe când să se oprească, dacă persoana cu care a mers la o întâlnire nu este potrivită pentru el. Așadar, nativul cel mai probabil nu va răspunde la telefon persoanei pentru care nu a simțit acea sclipire și atracție de care are nevoie pentru a începe o relație.

Gemeni

Nici Gemenii nu se tem să pună punct unei relații înainte ca aceasta să înceapă. Cu siguranță nativii nu s-au bucurat de conversația pe care au avut-o cu cealaltă persoană, pentru că sunt maeștrii discuțiilor și nu vor rămâne alături de cineva care nu îi va asculta așa cum își doresc, va vorbi mai mult decât ei, nu-i va aprecia sau pe care pur și simplu nu o plac. Iar cel mai simplu mod de a-i da de înțeles acest lucru este să nu mai răspundă la telefon după prima întâlnire.

Vărsător

Atipicul zodiacului ,Vărsătorul va dispărea complet de pe rețelele sociale și din viața partenerului cu care a fost la o primă întâlnire, care s-a dovedit a fi un eșec. Vărsătorul nu se sfiește să dea block pe rețelele de socializare acelei persoane, să o excludă complet din viața lui, să o ignore complet pe telefon, fără a-i da niciun fel de explicație.

Leu

leu

Nici Leul nu își pierde timpul cu relații nepotrivite, așa că, dacă i se pare că o persoană nu este ceea ce trebuie pentru el după prima întâlnire nu va mai răspunde la telefon, la mesaje, evitând complet să o rănească pe cealaltă persoană, spunându-i care sunt defectele care l-au determinat să ia această decizie.

Berbec

berbec

Impulsivi din fire, Berbecii, dacă nu simt că persoana cu care au avut un prim contact este potrivită, nici nu se vor obosi să dea prea multe explicații. Fie își închid telefonul, fie ignoră complet toate apelurile și mesajele de la acea persoană sau îi răspund sec printr-un mesaj: „nu am timp” sau „sunt ocupat/ă”.

Scorpion

scorpion

 Scorpionul, unul din cele mai misterioase și intuitive semne zodiacale știe de la început dacă o persoană îi este potrivită sau nu. De aceea, în cazul în care consideră că nu există deloc compatibilitate, nativii se vor face nevăzuți atât în mediul online, cât și în realitate.

Fecioara

Perfecționista zodiacului, cea care are un spirit critic ieșit din comun, Fecioara nu simte nevoia să dea prea multe explicații atunci când nu îi place de o persoană. În plus, nu vrea să rănească sentimentele nimănui, ci va răspunde sec la telefon persoanei cu care a avut o primă întâlnire eșuată, urmând să nu îi mai dea importanță.

Aceste semne zodiacale sunt maeștrii disparițiilor misterioase după o primă întâlnire nereușită. Nu se sfiesc să își închidă telefonul și nici nu simt nevoia să dea explicații nimănui cu privire la deciziile lor.

Surse foto: pixabay.compixabay.com

Surse articol: vogue.in

Newsletter