Home Astrologie Ce se întâmplă când zodiile mint

Ce se întâmplă când zodiile mint

Ce se întâmplă când zodiile mint
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 17.04.2024

Fiecare reprezentant al celor 12 semne zodiacale are un mod... unic de a minți. În unele cazuri, nativii mint pentru că sunt nevoiți și forțați de împrejurări, dar sunt și situații în care nativii mint pentru a manipula, sau pentru propria plăcere. Ce se întâmplă, așadar, când zodiile mint?

În ziua de astăzi nu mai știi în cine să ai încredere. Unii oameni mint cu atâta lejeritate, încât cred și ei ceea ce spun. Fie că este vorba despre o minciună nevinovată sau una diabolică, o minciună inventată fără niciun scop, toate arată același lucru, cât de mult se îndepărtează zodiile de adevăr.

Desigur că există situații în care chiar este necesar să minți, pentru că adevărul nu este întotdeauna dezirabil, iar de multe ori minciuna se dovedește a fi mult mai utilă decât expunerea situației în sine. Cum și cât mint zodiile, cât de bine se descurcă când nu spun adevărul și care dintre cele 12 semne zodiacale este maestrul denaturării adevărului?

Berbec

Berbecii nu sunt adepții minciunii, preferă adevărul și de cele mai multe ori, din impulsivitatea care îi caracterizează, răspund direct în față, dar faptul că mint nu îi afectează cu nimic. Berbecii nu au remușcări atunci când spun o minciună și uită foarte repede.

Taur

Taurul este caracterizat de sinceritate și trebuie să gândească o situație în profunzime astfel încât, dacă spun o minciună să nu se afle și să treacă prin situații jenante. O minciună nevinovată din când în când nu îl afectează pe nativ, dar din păcate Taurii nu știu prea bine să mintă și ceilalți își pot da seama foarte repede dacă denaturează adevărul.

Gemeni

gemeni

Gemenii sunt maeștrii comunicării, maeștrii conversației, fac o artă din a vorbi cu cei din jur dar și din …a minți. Gemenii sunt nativii zodiacului care mint cu lejeritate atât de mult, încât nici ei nu își pot da seama la final în ce procent au spus adevărul și cât a fost minciună. Dualitatea și firea schimbătoare a Gemenilor îi determină să omită adevărul de cele mai multe ori.

Rac

Emotivii zodiacului, familiștii convinși, Racii nu mint decât dacă minciuna îi protejează atât pe ei, cât și pe cei dragi ai familiei. În plus, un Rac nu vrea să îi rănească pe ceilalți prin minciunile pe care le spune și fiind foarte emotivi, li se citește foarte ușor pe față atunci când spun un neadevăr.

Leu

leu

Leii nu își fac un obicei din a minți, dar uneori exagerează adevărul și mint numai atunci când este cu adevărat necesar. Uneori nativii amplifică faptele atunci când povestesc, doar pentru a fi în centrul atenției și dramatizează totul pentru a părea mai interesant ceea ce spun.

Fecioara

Perfecționista zodiacului, Fecioara, atunci când vrea să spună o minciună, se asigură că o face astfel încât nimeni să nu își dea seama de acest lucru. Fecioara iubește adevărul și urăște minciuna, urăște să fie nevoită să denatureze o situație, dar o face numai pentru că nu are încotro, iar adevărul ar băga-o în bucluc.

Balanța

Balanțele sunt atât de drăguțe, comunicative și amabile cu ceilalți, încât nimeni nu bănuiește că pot minți. Nimeni nu se îndoiește că Balanța spune adevărul, mai ales că în majoritatea situațiilor, este o persoană atât de populară. Nativii nu vor minți decât atunci când va fi cu adevărat necesar sau când doresc ca ceilalți să le împărtășească punctul de vedere.

Scorpion

Scorpionul este un semn mistic, maestru al minciunii. Nativii vor analiza nopți întregi situația înainte de a o denatura în favoarea lor. Scorpionul adeseori minte și manipulează pentru ca situațiile să îi fie în avantaj.

Săgetător

sagetator

Nici Săgetătorul nu se pricepe prea mult la minciună și ține prea mult la familie și la cei dragi ca să îi mintă în față. Săgetătorul este una din cele mai sincere și de încredere zodii și nativii pot fi ușor se pot da ușor de gol.

Capricorn

Capricornul este prea ocupat cu munca, încât să mai concepă și minciuni și dacă o fac, vina și remușcările îi neliniștesc atât de mult, încât nu pot dormi. Capricornii preferă să spună adevărul, chiar dacă acesta doare.

Vărsător

În cazul Vărsătorului, o zodie foarte creativă și atipică, ce gândește rapid și analizează imediat situațiile, toată lumea îi crede minciunile. Vărsătorul minte cu atât de mare lejeritate și finețe, încât este greu să nu îl crezi.

Pești

Cel mai probabil Peștii vor minți pentru o cauză bună, pentru a se proteja pe ei înșiși sau pe o altă persoană dragă și cu siguranță nativii nu vor denatura adevărul decât dacă trebuie sau dacă încearcă sa îi facă pe ceilalți să se simtă bine.

Cu siguranță fiecare dintre noi a spus cel puțin o dată în viață o minciună, de voie sau de nevoie, forțați de împrejurări sau din pură plăcere, iar dintre cele 12 semne zodiacale, fiecare nativ s-a văzut pus în situația de a minți cel puțin o dată.

Surse foto: pixabay.compixabay.compixabay.compixabay.com

Surse articol: pinterest.com

Newsletter