Home Mireasa Frumusete Coafura "airspace", tendinta hot care iti ia povara de pe umeri

Coafura "airspace", tendinta hot care iti ia povara de pe umeri

Coafura "airspace", tendinta hot care iti ia povara de pe umeri
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 25.01.2024

Un nou tip de coafură atrage noi adepte în rândul doamnelor și domnișoarelor. Coafura Airspace este lejeră, ușor de întreținut și oferă un look fabulos purtătoarelor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hair|Beauty|Design (@sunniebrook)

Una din cele mai hot tendințe în coafură și aranjarea părului din acest sezon este coafura Airspace. Această coafură nu numai că este în tendințe, ci conferă un aspect plăcut și o lejeritate uimitoare purtătoarelor. Textura plăcută la atingere a părului  transformă această coafură în preferata femeilor care au o viață agitată, un job foarte solicitant și multe obligații.

Coafura Airspace nu numai că ridică de pe umerii femeilor o greutate inutilă a părului, ci este un mod plăcut prin care își pot face simțită prezența atât la întâlnirile romantice, cât și la întrunirile corporate. Reprezentantele sexului frumos se vor bucura de un aspect proaspăt, îngrijit al părului și vor fi mereu pregătite de acțiune. Practic hairstylistul știe exact ce are de făcut atunci când clienta îi cere o coafură Airspace.

femeie la coafor

Va elimina părul în exces, filând șuvițele mult prea greoaie și aranjându-i podoaba capilară într-un mod care să îi confere lejeritate. Asta nu înseamnă că specialistul va fi nevoit să taie mult prea mult din lungimea părului, ci doar din grosime și din vârfurile despicate. Halle Berry și Kendall Jenner sunt doar câteva din numele mari care poartă cu mândrie acest tip de coafură renumită la nivel internațional.

Cine poate opta pentru coafura Airspace

Nu orice reprezentantă a sexului frumos este și candidata ideală pentru acest tip de coafură. Femeile cu un păr foarte gros, cu o podoabă capilară bogată, cele care adoptă un stil casual sau care tânjesc după mai multă lejeritate în viața de zi cu zi pot opta pentru acest tip de coafură. În schimb, dacă ai părul foarte subțire, care crește foarte greu, stilul acesta de hairstyling nu este deloc recomandat.

De asemenea, coafura Airspace este ideală pentru anotimpul primăvară și vară, pentru că se potrivește ținutelor lejere. Practic, femeile nu vor mai transpira din cauza părului greoi care le cade pe umeri. În plus, această coafură nu necesită produse speciale sau scumpe.

femeie trece mana prin par

Este suficientă folosirea unui șampon și balsam de păr concepute pentru a conferi părului mai multă strălucire și un aspect cât mai bogat, practic produsele pentru volum. Un look inedit, atât pentru femeile cu părul scurt, cât și pentru cele cu părul lung, coafura Airspace va fi în tendințe în această vară și primăvară, deoarece nu necesită îngrijire specială, femeile nu trebuie să se prezinte în fiecare săptămână la salon și nici să petreacă prea mult timp în fața oglinzii sau folosind prea multe produse sofisticate pentru a o întreține.

Surse foto: pexels.comunsplash.com

Surse articol: popsugar.co.uk

Newsletter