Home Mireasa Machiaj mireasa „Devoratoarea de bărbați”, tendința de make-up care a innebunit Internetul

„Devoratoarea de bărbați”, tendința de make-up care a innebunit Internetul

„Devoratoarea de bărbați”, tendința de make-up care a innebunit Internetul
Ioana Marinescu
Vineri, 05.01.2024

Machiajul "devoratoarea de bărbați" ("Man-Eater") devine un trend pe TikTok, fiind asociat cu femei autoritare și intimidante, dar totodată seducătoare și misterioase. Acest stil de machiaj își propune să îmbine ochi închiși la culoare, contururi puternice și buze evidențiate, fiind perfect pentru serile de ieșit în oraș sau pentru întâlniri. Este vorba despre îmbrățișarea laturii de femme fatale din fiecare, printr-un machiaj care evocă încredere și putere.

Principalele caracteristici ale machiajului "devoratoarea de bărbați" includ eye-linerul, ochii smokey, genele lungi și buzele bine conturate și lucioase. Specialiștii recomandă începerea cu o rutină normală de îngrijire a pielii, urmată de aplicarea unei baze și a unui fond de ten cu acoperire completă. Conturarea este esențială în acest look, accentuând pomeții, linia maxilarului și părțile laterale ale nasului. Ochii sunt punctul central, cu accent pe crearea unui efect fumuriu și ridicat, folosind umbre de ochi și eye-liner lichid.

@mmaddietaylorr I swear this makeup looks like how this song sounds #nightoutmakeup #cateye ♬ Maneater - Nelly Furtado


Pentru buze, folosește un creion puternic pentru contur, umplute apoi cu ruj, pentru a crea iluzia de buze pline, finalizate cu un gloss. Setarea machiajului cu un spray special asigură durabilitatea acestuia.

În esență, machiajul "devoratoarea de bărbați" este despre a te simți puternică și încrezătoare, jucându-te cu aspecte dramatice ale machiajului pentru a te exprima unic și îndrăzneț. Este un trend care a cucerit TikTok-ul și se adresează celor care vor să își afirme stilul distinctiv și să se simtă încrezătoare în forța lor feminină.

Newsletter