Home Nunta Organizare nunta Papetarie premium pentru o nunta perfecta - 6 teme de nunta recomandate

Papetarie premium pentru o nunta perfecta - 6 teme de nunta recomandate

Papetarie premium pentru o nunta perfecta - 6 teme de nunta recomandate
Ana Munteanu
Duminică, 02.12.2018
Nuntile clasice au iesit deja din discutiile privind tendintele anului urmator, iar papetaria de nunta potrivita unei tematici asigura o seara perfecta, studiata pana in cele mai mici detalii.
Astfel, pentru a creiona o poveste inedita in jurul celui mai important eveniment din viata voastra, nu trebuie decat sa va decideti asupra tematicii. In acest sens, tendintele cromatice pentru anul urmator aduc si ele un plus papetariei de nunta, versatilitatea in materie de decoratiuni fiind un aliat de nadejde, mai ales daca nu sunteti suta la suta hotarati asupra unei culori sau pur si simplu tu si partenerul tau aveti gusturi diferite.

Prin urmare, cu tematica odata aleasa, nu trebuie decat sa faceti ca mixul de elemente de decor, printre care si papetaria de nunta, sa fie unul reusit, omogen si unitar, iar aici, cu o experienta acumulata pe parcursul a 10 ani, echipa altfeldeinvitatii.ro va sta la dispozitie, prezentandu-va cateva tematici pentru evenimente.

Eveniment-concept

Calatorii

Nu foarte multe persoane au sansa de a fi calatori ai lumii, dorinta de a calatori dupa primul impuls fiind tinuta in frau de viata cotidiana si idealul acela de a pune degetul pe harta si de porni in zorii zilei spre o locatie inca nevizitata e usor utopica. Acest lucru nu trebuie sa va constranga insa imaginatia sau dorinta de a celebra locatiile deja vizitate, asa ca iubitorii de aventuri, de city break-uri si de experiente inedite pot integra in decorul salii de evenimente seturi de papetarie nunta cu modele grafice si tematica inspirata din lumea calatoriilor.

Modelele grafice sunt definite de harti, bagaje, bilet de avion cu pasaport, carti postale si alte tipuri de elemente cu iz de calatorie, printre care si tematici ce invoca orase precum Cairo sau Venetia.

Tematica Basm

Aici bineinteles, modelele pleaca de la ideea de poveste desprinsa din carti sau inspirata din cele mai frumoase locuri. Gama variata de papetarie pusa la dispozitie ofera posibilitatea de a alege o invitatie de nunta cu stampila din ceara, in forma de papirus sau tip scrisoare, cu modele tip carte, cu fundite sau fara, cu glitter sau fara, pentru fiecare dintre dorintele dumneavoastra.

Tematica Flori

Modelele cu flori si peisaje din natura sunt atat de versatile incat nu au cum sa nu intregeasca decorul salii de evenimente si pe langa aerul proaspat pe care il aduc parca intretin voiosia. Aici cromatica e diversificata, dar pleaca in general de la nuante naturale, iar formele invitatiilor de nunta sunt si ele clasice.

Tematica Muzicala

 

Romantismul e intretinut de un pahar de vin rosu si muzica buna pe fundal, asa ca pentru cei mai tandri dintre voi sau care ati ales ca muzica sa va fie stil de viata, propunem si variante de papetarie cu model grafic tip partitura. Modelele inglobeaza naturaletea florilor cu frumusetea oferita de culori discrete si bineinteles, note muzicale, dar si forme atipice pentru invitatii.

Tematica Pene

Papetaria clasica de nunta si-a imbogatit look-ul cu teme, forme si idei originale. Astfel, modul cel mai chic de a invita oamenii dragi sa va fie alaturi poate avea loc prin alegerea de modele noi, cu imprimeuri tip pana sau chiar cu pene naturale. Foarte elegante, aparte, modelele cu pana de paun naturala vor fi pastrate cu siguranta de invitati, pentru ca vor reusi sa infrumuseteze si casele acestora intr-un mod diferit, iar cele cu pene imprimate vor fi apreciate pentru originalitate.

Tematica Toamna

Credeti sau nu, multe persoane aleg sa isi organizeze nunta in sezonul de toamna, asigurandu-se astfel ca natura le va oferi cel mai frumos cadru pentru fotografii, dar si o vreme frumoasa, avand in vedere tot freamatul ce implica ziua aceasta. Invitatiile de nunta corelate acestei tematici urmeaza bineinteles o cromatica specifica, iar modelele au forme si accesorii diferite ce le scot cu siguranta din anonimat.
Un lucru este clar - anul ce vine nu trebuie sa va gaseasca nepregatiti, pentru ca invitatiile de nunta trebuie sa fie livrate intr-un interval de timp cat mai mare pana la eveniment. Indiferent de tema pe care o veti alege, trebuie insa sa tineti cont de calitatea invitatiilor, de cartoanele din care sunt realizate, precum si de originalitatea motivelor grafice, astfel incat sa va asigurati ca evenimentul va incepe intr-o nota de bun gust si valoare premium. Aceste cerinte sunt usor de indeplinit prin alegerea de modele de papetarie de pe www.altfeldeinvitatii.ro .Toate articolele pot fi personalizate pentru a corespunde in totalitate asteptarilor dumneavoastra.

Newsletter