Home Nunta Organizare nunta Cum ar trebui să arate meniul de nuntă în funcție de zodie

Cum ar trebui să arate meniul de nuntă în funcție de zodie

Cum ar trebui să arate meniul de nuntă în funcție de zodie
Ioana Marinescu
Miercuri, 13.12.2023

Astrologia poate oferi sugestii neașteptate, chiar și pentru alegerea meniului de nuntă. Descoperă câteva idei de meniuri inspirate de zodii, pentru ca ziua în care sărbătorești iubirea să fie în perfectă armonie cu personalitățile voastre.

Berbec

Fiind un semn pasional, meniul ideal pentru un Berbec este plin de vitalitate. Pizza la cuptor cu lemne, cu diverse toppinguri, reprezintă alegerea perfectă, reflectând personalitatea energică a Berbecului.

Taur

Taurii, iubitori ai lucrurilor fine, vor aprecia un meniu senzual, cu aperitive servite pe platouri de argint. Foie gras, caviar și trufe ar fi alegerile ideale, pentru că acești nativi iubesc luxul și vor să împărtășească cu ceilalți această pasiune.

Gemeni

Fiind foarte sociabili și mereu în căutare de conversații stimulante, Gemenii vor prefera o masă cu aperitive variate, unde oaspeții pot socializa și savura diferite gustări.

Rac

Racii, care prețuiesc căminul și familia, vor opta pentru un meniu care aduce confort și căldură, precum tapas, perfecte pentru un picnic boem sub clar de lună.

Leu

Leii, carismatici și iubitori de distracție, vor alege probabil un food truck, oferind o varietate de mâncăruri exotice și atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Fecioară

Perfecționistele Fecioare vor alege un meniu cu alimente întregi, sustenabile, pe bază de plante, fără gluten și prezentate cu eleganță.

Balanță

Balanțele, în căutarea echilibrului și armoniei, vor prefera probabil un meniu delicios, vegan, fără gluten, astfel încât fiecare invitat să se poată bucura.

Scorpion

Scorpionii pasionați și hotărâți vor adora să aibă băuturi delicioase la nunta lor, precum espresso martini, pentru a transmite ceva din personalitatea lor sexy și pasională.

Săgetător

Săgetătorii, cunoscători ai lumii, vor prefera un meniu cu mâncăruri picante și exotice, cum ar fi cele mexicane sau indiene.

Capricorn

Capricornii, ambițioși și practici, vor opta pentru un meniu sofisticat, cum ar fi o cină cu multe feluri, urmată de o noapte de muzică și dans.

Vărsător

Vărsătorii, inovatori și unici, ar putea alege să aibă un camion de înghețată la nunta lor, o idee neașteptată și originală.

Pești

Peștii, empatici și romantici, vor adora să aibă dulciuri la nunta lor, reflectând natura lor blândă și iubitoare.

Astfel, fiecare zodie își poate pune amprenta astrală în cel mai important moment al vieții, alegând un meniu care reflectă nu doar gusturile, dar și trăsăturile caracteristice ale semnului sub care s-au născut.

Newsletter