Home Nunta Organizare nunta Pe ce melodie ar trebui să aveți dansul mirilor în funcție de zodie

Pe ce melodie ar trebui să aveți dansul mirilor în funcție de zodie

Pe ce melodie ar trebui să aveți dansul mirilor în funcție de zodie
Ioana Marinescu
Miercuri, 22.11.2023

Alegerea melodiei pentru primul dans al mirilor poate fi o decizie importantă și emoționantă. Fiecare zodie are trăsături specifice, care pot influența stilul și atmosfera acestui moment magic. Descoperă ce melodie vi s-ar potrivit cel mai bine în ziua nunții.

Berbec

"All My Life" de K-Ci și Jojo. Berbecii sunt pasionali și intensi, iar această melodie reflectă dragostea profundă și angajamentul pe termen lung.

Taur

"Thinking Out Loud" de Ed Sheeran. Taurii sunt romantici și senzuali, iar această piesă vorbește despre o dragoste eternă și confortabilă.

Gemeni

"Lucky" de Jason Mraz și Colbie Caillat. Gemenii, fiind sociabili și comunicativi, se vor regăsi în mesajul acestei melodii despre bucuria de a fi îndrăgostit de cel mai bun prieten.

Rac

"A Thousand Years" de Christina Perri. Emoționali și sensibili, Racii vor aprecia această piesă plină de emoție și devotament.

Leu

"Marry You" de Bruno Mars. Leii, mereu în căutarea distracției și aventurii, se vor bucura de tonul vesel și îndrăzneț al acestei melodii.

Fecioară

"From This Moment On" de Shania Twain. Fecioarele, fiind dedicate și atente la detalii, se vor identifica cu mesajul de iubire necondiționată și angajament din această melodie.

Balanță

"All Of Me" de John Legend. Balanțele, în căutarea armoniei și echilibrului, vor găsi în această piesă o expresie a iubirii complete și reciproce.

Scorpion

"Make You Feel My Love" de Adele. Scorpionii, cunoscuți pentru pasiunea și intensitatea lor, se vor regăsi în profunzimea emoțională a acestei melodii.

Săgetător

"Signed, Sealed, Delivered (I'm Yours)" de Stevie Wonder. Entuziaștii Săgetători vor aprecia vibrația pozitivă și energia acestei piese.

Capricorn

"The Only Exception" de Paramore. Capricornii, adesea pragmatici și serioși, se vor regăsi în mesajul de iubire excepțională și durabilă al acestei melodii.

Vărsător

"Everything" de Michael Buble. Vărsătorii, cunoscuți pentru individualismul și originalitatea lor, vor aprecia stilul unic și versurile pline de personalitate ale acestei piese.

Pești

"Halo" de Beyonce. Sensibilii și visătorii Pești vor fi atrași de lirismul profund și mesajul de dragoste protector și salvator al acestei melodii.

Fiecare zodie are o piesă specială, care poate reflecta personalitatea și stilul unic al cuplului. Alegerea melodiei potrivite pentru primul dans poate adăuga o notă personală și memorabilă la nunta voastră.

Newsletter