Home Cuplu Ce sfat ti-ar da Afrodita, zeita dragostei, in functie de zodie

Ce sfat ti-ar da Afrodita, zeita dragostei, in functie de zodie

Ce sfat ti-ar da Afrodita, zeita dragostei, in functie de zodie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 16.01.2024

Zodia în care te-ai născut spune foarte multe despre tine, despre personalitatea ta și despre comportamentul în relațiile de dragoste. Primește sfatul potrivit zodiei tale de la zeița iubirii și fertilității, Afrodita.

Despre zeița Afrodita știm că este reprezentarea frumuseții și a iubirii în mitologia greacă, iar în mitologia romană îi corespunde Venus. Afrodita, una din cele mai frumoase zeițe ale Greciei antice, invocată inclusiv de marinari, a avut și are în continuare un rol important în dezvoltarea spirituală, culturală și politică a societății europene moderne.

Mitologia greacă ascunde numeroase povești despre zei și zeițe, despre personaje complexe precum Afrodita, cu o contribuție esențială în lumea divinităților. Idealul feminității la greci, cea care a reprezentat fertilitatea, Afrodita a apărut în numeroase lucrări de literatură occidentală și nu numai. Îți reamintesc că Afrodita, conform mitologiei grecești, nu s-a născut niciodată copil, ci direct adult.

statuie afrodita

Ea a fost prezentată ca fiind o femeie matură și irezistibilă din primele momente ale existenței sale, care a deținut forța cosmică a iubirii, plămădită în mijlocul valurilor sau născută dintr-o scoică, după cum ne sunt prezentate evenimentele în Legendele Olimpului. Să vedem ce sfat ți-ar da această zeiță importantă dacă te-ar putea întâlni, în funcție de semnul tău zodiacal, pentru ca tu sa ai noroc în dragoste.

Berbec – Alege-ți cu multă grijă bătăliile și conflictele

Nativul Berbec este extrem de impulsiv și creează conflicte din orice mici neînțelegeri cu partenerul de cuplu. Zeița Afrodita te sfătuiește să fii mai puțin impulsivă, să-ți măsori cuvintele și să nu-ți pierzi cumpătul și nici persoana dragă din cauza unei văpăi de moment.

Taur - Lasă evenimentele să își urmeze cursul firesc

zodia taur

Atunci când Taurul se îndrăgostește, face tot posibilul să-și inunde partenerul de cuplu cu gesturi tandre și cadouri. Zeița Afrodita te sfătuiește să o lași mai moale, să îi oferi jumătății tale spațiul de care are nevoie și libertate, pentru ca lucrurile să meargă pe un făgaș normal.

Gemeni – Urmăriți-vă propriile interese

Nativilor Gemeni, zeița Afrodita le dă un sfat foarte important și anume acela de a-și urmări propriile interese, fără a se pierde în conversațiile și problemele partenerului.

Rac - Ai încredere în persoana pe care ai ales-o să-ți fie alături la bine și la greu

Zeița Afrodita știe că tu ai nevoie de siguranță, de o securitate în relație de certitudinea că nu ești înșelată, trădată sau că nu te vei despărți. Sfatul ei pentru tine este să-ți pui încrederea în partenerul de cuplu pentru că suspiciunea aduce numai necaz în relație.

Leu – Lasă-l și pe celălalt să strălucească

Este un lucru binecunoscut faptul că Leul vrea să strălucească cu orice preț și în orice situație. Dar zeița Afrodita te sfătuiește să lași și pe partenerul de cuplu să fie măcar o dată în centrul atenției celorlalți.

Fecioara - Acceptă defectele celuilalt

Meticulos și organizat de fire, ești foarte atent, dragă nativule Fecioară, la toate greșelile pe care celălalt le face. Sfatul zeiței Afrodita pentru tine este să îi accepți acestuia defectele dacă vrei ca relația să meargă.

Balanta - Fii tu însuți

Balanța are tendința de a face pe plac tuturor celor din jurul ei, cu atât mai mult partenerului cu care se află într-o relație. Zeița Afrodita are un sfat de care trebuie să ții cont, și anume acela de a fii tu însuți, de a-ți face propriile plăceri fără a ține cont de fiecare dată de nevoile, preferințele și mofturile celuilalt.

Scorpion - Lasă mânia la o parte

Scorpionul are tendința de a urî o persoană toată viața și de a plănui distrugerea ei, mai ales dacă este vorba despre un fost partener. Zeița Afrodita te sfătuiește ca, atunci când intri într-o relație, dragă Scorpionule să uiți de ceea ce ți-au greșit ceilalți și să te concentrezi numai asupra binelui tău și al noii tale iubiri.

Săgetător - Ai grijă la tonul pe care îl folosești

Nativi ai zodiilor de foc, Săgetătorii au tendința de a fi foarte direcși și de a spune exact ceea ce gândesc, chiar dacă opiniile lor sunt foarte dure și rănesc până la lacrimi. Zeița Afrodita te sfătuiește să fii mai maleabil, să-ți controlezi puțin cuvintele și emoțiile și să te să pui în locul celeilalte persoane înainte de a-i adresa un cuvânt pentru a vedea dacă doare sau nu.

Capricorn - Nu mai fii atât de serios

zodia capricorn

Truditorul zodiacului, Capricornul are tendința de a munci peste program, de a face tot posibilul să-și asigure o viață stabilă din punct de vedere financiar. Afrodita îți dă un sfat important: banii nu cumpără fericirea! Învață să prețuiești fiecare moment fără a te mai gândi la muncă. Bucură-te de fiecare moment de fericire alături jumătatea ta.

Vărsător - Nu mai face pe „Domnul știe tot”

Vărsătorii au tendința de a fi puțin egocentriști, având un caracter mai neobișnuit, comparativ cu celelalte zodii. Deși crezi că le știi pe toate, zeița Afrodita te sfătuiește să îți mai înfrânezi dorința de a te lăuda, chiar și atunci când nu este cazul și de a-l lăsa și pe celălalt să-și spună punctul de vedere.

Pești - Nu mai fi tu eroul tuturor

Peștișorilor, aveți tendința să vă sacrificați pentru binele celorlalți, dar nu întotdeauna acesta este și un act de bravură, care vă aduce vreun beneficiu. Vreți să știți părerea zeiței Afrodita despre personalitatea mult prea binevoitoare pe care o arătați celorlalți? Nu este una tocmai pozitivă. Lecția de viață este să învățați să oferiți, dar să și primiți, fără a face sacrificii mult prea mari.

Fie că ne plac sau nu, sfaturile pe care le-am primit se potrivesc cu siguranță temperamentului, caracterului și atitudinii pe care fiecare dintre noi, nativi ai zodiacului, cu sau fără voia noastră, o adoptăm în relații.

Surse foto: unsplash.compexels.compixabay.com

Surse articol: purewow.com

Newsletter