Home Astrologie Ce fel de Barbie ești în funcție de zodie

Ce fel de Barbie ești în funcție de zodie

Ce fel de Barbie ești în funcție de zodie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 19.03.2024

Fiecare semn zodiacal cu... păpușa lui. Află ce tip de păpușă Barbie ești după zodia în care te-ai născut și ce rol ți s-ar potrivi în următorul film Barbie!

Foarte la modă în rândul fetițelor și de ce nu, a tinerelor adolescente, păpușa Barbie a împlinit deja 64 de ani de existență, fiind un brand extrem de apreciat în rândul copiilor și adorat de adulții din întreaga lume. Barbie este reprezentanta modelului feminin de succes: frumoasă, sigură pe ea, îmbrăcată bine, fără defecte fizice.

Păpușa a apărut în anul 1959 în Statele Unite ale Americii, o jucărie americană al cărui model a fost o păpușă europeană, expusă în vitrina unui magazin din Elveția și observată de creatoarea ei. Dacă atunci era versiunea îndrăzneață a femeii din anii '50, acum păpușa Barbie este un model pentru tinere, mai ales de când a fost reinventată și au început să apară mai multe modele ale acesteia.

Din punct de vedere astrologic, păpușa Barbie, acest simbol al frumuseții care vine în mai multe versiuni (Barbie fashionista, Barbie în scaun cu rotile, Barbie mămica, Barbie prințesa, Barbie country girl, Barbie nonconformista, Barbie Mica Sirenă, etc) poate reprezenta fiecare semn zodiacal în parte. Te întrebi ce păpușă Barbie ești în funcție de steaua sub care te-ai născut? Să aflăm împreună.

Berbec - Barbie ciudățica

barbie berbec

Barbie ciudățica este un model de păpușă care poate fi tunsă acasă, plină de machiaj și urme de creion pe toată fața, care reprezintă spontaneitatea întocmai ca zodia Berbec. Acestei reprezentante a păpușii Barbie nu-i pasă dacă are o șosetă de un fel și una de un fel, dacă nu are părul pieptănat sau dacă hainele nu se asortează, ci este ieșită din tipare.

Taur - Barbie judecătoarea

Barbie judecătoarea este păpușa reprezentativă a zodiei Taur care dispune de toate trăsăturile necesare pentru această meserie. Taurii sunt încăpățânați, îi judecă pe ceilalți, își fac propriile reguli și preferă ca oamenii să le împărtășească opiniile și nu să îi contrazică. Iar păpușa Barbie judecătoarea se potrivește ca o mănușă Taurilor care știu să își păstreze înțelepciunea în timpul certurilor sau să dea contraargumente pertinente.

Gemeni - Barbie scriitoarea

Maeștri ai comunicării, Gemenii ar putea fi asociați la fel de bine cu Barbie vorbăreața sau Barbie scriitoarea, genul de păpușă care își exprimă ideile nonconformiste. Reprezentanți ai elementului aer, foarte deschiși la nou și la a comunica cu cei din jur, Gemenii ar fi niște scriitori perfecți pentru că inspirația nu îi lasă niciodată în pană de idei.

Rac - Barbie doctorița

Nativii Rac sunt foarte empatici, le pasă de cei din jur și își doresc să vindece suflete, de aceea li s-ar potrivi perfect rolul de Barbie doctorița. Racii stau la căpătâiul celor bolnavi, răniți în dragoste, înțelegându-i perfect și asociindu-le emoțiile cu cele pe care le resimt și ei în situații dificile. Barbie doctorița, alias Racul, poate vindeca inima oricui.

Leu - Barbie originală

papusa barbie

Leii sunt reprezentați de Soare, sunt nativi independenți, deștepți, mereu în centrul atenției, solari, mereu cu zâmbetul pe buze și idei care fascinează. Leii sunt originali, au un stil personal, de aceea nu pot fi asociați cu o copie.

Fecioară - Barbie jurnalista

papusa barbie

Fecioarele sunt foarte meticuloase, sunt maeștrii planificărilor, comunicării ai aflării de secrete și cu siguranță li s-ar potrivi de minune rolul de Barbie Jurnalista. Atunci când vor să afle totul despre un anume subiect, Fecioarele își dau tot interesul și fac tot posibilul pentru a fi la curent cu ultimele știri. În plus, Fecioarele excelează în ceea ce privește interviurile, comunicarea și grație abilității lor de a se organiza, se transformă în jurnaliștii perfecți.

Balanță - Barbie justițiara

papusa barbie

Balanța este semnul Justiției, al dreptății, reprezentată de o balanță cu două talere, de aceea rolul de Barbie justițiara li s-ar potrivi de minune nativilor. Balanțele caută armonia în relații, urăsc certurile, sunt foarte sociabile și știu să își argumenteze punctul de vedere.

Scorpion - Barbie avocata

papusa barbie

Misterioși și intuitivi, Scorpionii iubesc loialitatea, sinceritatea și respectul, așa că luptă până la ultima suflare pentru a-și face dreptate. Nu prea ai cum să câștigi o ceartă cu un Scorpion, mai ales dacă acesta este convins că dreptatea este de partea lui. Și în niciun caz nu ai cum să păcălești un Scorpion reprezentat de Barbie, avocata dreptății.

Săgetător - Ken

barbie si ken

Frumușelul partener al păpușii Barbie, Ken este reprezentat de zodia Săgetător. Săgetătorii sunt spontani, carismatici, foarte atractivi, iubesc aventurile de aceea acest rol li se potrivește de minune. Trebuie să recunoaștem că păpușa Ken are șarmul clasic al unei Săgetător.

Capricorn - Barbie președinta

Capricornii muncesc mult, aspiră cât mai înalt, au țeluri precise și nu se lasă până când nu le obțin. Fiind foarte ambițioși și muncitori, Capricornii au toate șansele de a deveni ...președinte. Și nu ne referim neapărat la președintele unei țări, ci la președintele unei corporații, au șansa de avansa pe scara profesională și nimic nu îi poate împiedica în atingerea țelurilor propuse.

Vărsător - Barbie fiziciana

Vărsătorii sunt inteligenți, au preocupări atipice, sunt interesați mai degrabă de subiecte precise precum matematica sau științele exacte. De aceea, rolul de Barbie fiziciana s-ar potrivi perfect unui Vărsător care știe să îmbine știința cu gândirea logică și ambiția care îi caracterizează, putând chiar să câștige premiul Nobel.

Pești - Barbie sirena

barbie sirena

Când vine vorba de misticism, de subiecte greu de înțeles, Peștii sunt cei care se arată interesați de tot ceea ce reprezintă ezoterismul. Fiind foarte creativi și intuitivi, Peștilor li s ar potrivi perfect costumul de baie strălucitor al sirenei Barbie.

Ți s-ar potrivi rolul păpușei Barbie conform zodiei tale? Sau te vezi îmbrăcată mai degrabă ca Barbie …mireasa anul acesta?

Surse foto: pixabay.com,pixabay.com,pexels.compexels.comunsplash.comunsplash.comunsplash.compixabay.com

Surse articol: theeverygirl.com

Newsletter