Home Cuplu Psihologia cuplului Ce limbaj al iubirii ai în funcție de zodie

Ce limbaj al iubirii ai în funcție de zodie

Ce limbaj al iubirii ai în funcție de zodie
Ioana Marinescu
Miercuri, 20.12.2023

Fiecare persoană folosește diferite limbaje pentru a-și exprima afecțiunea și iubirea față de celălalt. Dar știi care este limbajul tău al iubirii? Iată ce spune zodia ta despre modul în care îți arăți grija și care este limbajul iubirii la care răspunzi cel mai bine.

Berbec

Pentru Berbec, limbajul fizic este esențial. Ești o persoană care trebuie să fie atrasă fizic de celălalt înainte de a-i aprecia personalitatea, iar contactul fizic este unul dintre modurile tale preferate de comunicare.

Taur

Dacă ești Taur, primirea cadourilor este limbajul tău al iubirii. Deși unii te-ar putea considera materialistă, adevărul este că te gândești doar la viitor și vrei să ai ceva care să îți amintească de partenerul tău, dacă relația nu rezistă.

Gemeni

Gemenii au nevoie de cuvinte de încurajare mai mult decât alte semne, chiar dacă nu pare așa. Ești nativul care se bucură de complimente, iar vorbele dulci sunt o cale sigură spre inima ta.

Rac

Când iubești pe cineva, îți direcționezi toată energia și atenția către acea persoană. De aceea, limbajul tău al iubirii este timpul de calitate petrecut cu persoana iubită.

Leu

Ca Leu, te aștepți ca toți cei din jur să te răsfețe tot timpul, inclusiv partenerul tău romantic. Prin urmare, primirea cadourilor este pentru tine cea mai mare dovadă de iubire.

Fecioară

Pentru Fecioară, limbajul preferat este acela al serviciilor. Ești un semn pragmatic și practic și nu ai nevoie de promisiuni de iubire fără fapte concrete.

Balanță

Chiar dacă indecizia este ceva ce mulți asociază cu acest semn, tu nu ai nicio îndoială, când vine vorba despre limbajul tău preferat de iubire: timpul de calitate petrecut cu partenerul.

Scorpion

Fiind unul dintre cele mai pasionale semne zodiacale, nu este de mirare că limbajul tău al iubirii este atingerea fizică. Pentru ca relația ta romantică să funcționeze, trebuie să existe o conexiune fizică.

Săgetător

Ești o persoană care caută mereu aventura. Totuși, când te îndrăgostești, vrei să ai pe cineva cu care să-ți poți împărtăși viața palpitantă, de aceea limbajul tău al iubirii este timpul de calitate.

Capricorn

Pentru Capricorn, cariera și progresul personal sunt esențiale. La fel ca Fecioara, ești pragmatic și apreciezi mai mult activitățile profesionale decât declarațiile de iubire pe care le consideri cuvinte goale și fără sens.

Vărsător

Chiar dacă alții nu te văd ca un semn sensibil, ai nevoie să știi cât de mult îi pasă partenerului de tine. Prin urmare, cuvintele de afirmare reprezintă imbajul care te face să te simți specială, iubită și dorită.

Pești

Fiind un empat, nu ai probleme în a înțelege ce simte cealaltă persoană. Prin urmare, nu ai nevoie ca partenerul tău să-ți spună tot timpul cât de mult te iubește, deoarece te bazezi pe intuiția ta pentru a ști dacă este sau nu așa. Cu toate acestea, îți place să vezi că partenerul își face timp pentru a petrece timp cu tine.

Astfel, zodia ta are o influență semnificativă asupra modului în care îți exprimi și primești iubirea. Dacă înțelegi limbajul tău și al partenerului, vă puteți consolida relația și comunicarea voi.

Newsletter