Home Mireasa Bridezilla sau stăpână pe situație? Ce fel de mireasă vei fi în 2024 în funcție de zodie

Bridezilla sau stăpână pe situație? Ce fel de mireasă vei fi în 2024 în funcție de zodie

Bridezilla sau stăpână pe situație? Ce fel de mireasă vei fi în 2024 în funcție de zodie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 18.01.2024

Ziua nunții poate reprezenta o reușită sau un eșec! În funcție de zodia în care s-a născut, mireasa se poate transforma într-o bridezilla sau se va bucura, relaxată, de o petrecere reușită alături de familie și de prieteni.

Atunci când trebuie să facă pasul cel mare, să spună „da”, femeile tind să se împartă în două tabere. Unele sunt adevărate bridezilla și altele sunt stăpâne pe situație în ziua nunții. Uneori, femeile se pot transforma din persoanele blânde și iubitoare, pe care le știm în „mici monstruleți” de nerecunoscut, care transformă orice greșeală minoră din ziua nunții lor într-un subiect major de discuție și mai ales de ceartă.

În gestionarea acestor situații, contează foarte mult semnul zodiacal al miresei. În timp ce unele zodii sunt mai stăpâne pe sine, altele sunt foarte impulsive, acționează pe moment și nu țin cont de cei sau cele pe care îi rănesc cu cuvintele sau gesturile lor. Să vedem care sunt, conform semnului zodiacal, miresele cumpătate, calme și liniștite și miresele bridezilla, care șochează pe toată lumea în ziua nunții lor.

Reprezentantele zodiacului care se transformă în bridzilla atunci când se căsătoresc

Fecioară

Obsedată de control, de ordine și de perfecțiune, Fecioara va dori ca totul să iasă așa cum a planificat cu multe luni înainte. Fecioara se transformă într-o bridezilla pentru că nu vrea ca nimic să o nemulțumească în ziua cea mare. Este foarte important ca toți invitații să fie mulțumiți de petrecerea la care participă. Mireasa în zodia Fecioară știe încă de mică ce rochie va purta, ce flori vor fi puse pe masă la nuntă și în buchetul ei, totul până în ultimul detaliu trebuie să arate impecabil.

Berbec

Reprezentantele zodiei Berbec sunt în general destul de impulsive. Femeia Berbec care se căsătorește, poate face o scenă din orice nu îi convine. Acestei zodii de foc îi place controlul și vrea să aibă ultimul cuvânt de spus în orice situație, chiar dacă asta înseamnă că cineva va trebui să mute lumânările de pe masă câteva câțiva centimetri în direcția opusă, sau că ar trebui scoase anumite flori la care are alergie din buchet.

Scorpion

Mireasa Scorpion este cea mai nebunatică bridezilla pe care o vei cunoaște. Această femeie va avea o avalanșă de emoții pozitive și negative în același timp, fiind foarte încântată de tot ceea ce se întâmplă, simțindu-se binecuvântată pentru partenerul ei, dar umplându-se imediat de mânie, în cazul în care ceva nu merge cum și-a propus. Scorpionul este o zodie foarte greu de înțeles, iar în ziua nunții nu trebuie să existe haos, pentru că în caz contrar mireasa va intra în acțiune.

Capricorn

capricorn

Cu siguranță mireasa Capricorn care muncește din greu atât la job, cât și în planificarea nunții ei, va face o criză în ziua cea mare, în cazul în care lucrurile nu vor merge așa cum le-a planificat. Femeile Capricorn au liste făcute câteva luni înainte, astfel încât nimic să nu meargă greșit atunci când se căsătoresc.

Leu

leu

Femeile Leu, atunci când devin mirese sunt deopotrivă dulci și pretențioase în același timp. Femeia Leu așteaptă atât de mult să se căsătorească, să aibă un anumit statut în societate, încât nimeni și nimic nu poate sta în calea ei de a obține cea mai frumoasă ceremonie de căsătorie și de a avea petrecerea despre care toți invitații vor vorbi. În plus, această reprezentantă a zodiacului nu se va sfii să țipe ori de câte ori va avea ocazia.

Pești

Când se căsătorește femeia Pești, totul trebuie să fie așa cum a visat. Reprezentante ale zodiilor de apă peștoaicele, artistele, visătoarele vor să devină miresele perfecte așa cum și-au imaginat. Viziunea lor trebuie să fie întocmai respectată și niciun detaliu nu trebuie să fie uitat sau sărit, pentru a nu declanșa o adevărată bridezilla.

Miresele perfecte ale zodiacului

Rac

Mireasa Rac este cea care așteaptă atât de mult să își întemeieze o familie și visează la cuplul perfect. Ea trăiește în deplină armonie, astfel încât nimic nu o poate supăra în ziua cea mare în care își va uni destinele cu jumătatea ei. Caracterizată de emoții puternice, femeia Rac va avea preocupări mult mai înalte și mai importante decât să se transforme într-o bridezilla care toți invitații să își amintească. Nunta este cel mai important moment din viața ei și nimeni și nimic nu trebuie să îl strice.

Taur

taur

Taurul este un semn zodiacal caracterizat de fidelitate, romantism, dar și de împământare, de dorința de a avea o familie. Mireasa Taur va fi foarte frumoasă, foarte dichisită, foarte aranjată, va avea o nuntă perfectă cu toate detaliile minunate alese chiar de ea. Nimeni și nimic nu o va putea deranja în această zi, astfel încât orice mică chestiune care nu a ieșit întocmai cum și-a dorit va fi subiect de glumă a doua zi.

Săgetător

sagetator

Mireasa Săgetător își dorește doar să devină doamnă, să aibă toată atenția invitaților concentrată asupra ei și să arate bine. Dacă rochia este impecabilă, muzica este frumoasă, invitații se simt bine, nimic nu mai contează pentru mireasa Săgetător. Aceasta va dori să își amintească de ziua nunții ca de un eveniment plăcut, plin de iubire și de fericire, nu de lucruri neplăcute sau de aspirații neîmplinite.

Gemeni

Nu în ultimul rând, mireasa din zodia Gemeni este foarte calmă, degajată, așteaptă marele moment al unirii destinelor și al petrecerii de după cu multe entuziasm, dar nu își arată nerăbdarea. Este foarte posibil ca această reprezentantă a zodiacului să fie un pic stresată în ziua nunții, dar nimic nu îi poate strica petrecerea și buna dispoziție.

Vărsător

Femeile Vărsător sunt prin natura lor, foarte libertine, liniștite, persoanele atipice ale zodiacului. Mireasa Vărsător va fi cea care va savura o cupă de șampanie în timp ce coafeza îi va aranja părul, va râde împreună cu manichiurista și se va distra pe ringul de dans ca și când nu ar mai exista ziua de mâine. Pentru mireasa Vărsător, ceremonia de nuntă este doar o formalitate, iar petrecerea este cea care trebuie să rămână în memoria mirilor, dar și a invitaților.

Balanța

Ultima, dar nu cea din urmă mireasă din zodiac, este Balanța. Acesteia îi pasă să fie frumoasă, să fie aranjată, dichisită, în centrul atenției, să petreacă timp de calitate cu invitații, să se vadă rudele și prietenii, să danseze până își rupe pantofii și să se asigure că toată lumea se simte bine la nunta ei. În niciun caz mireasa din zodia Balanță nu va avea nimic de reproșat nimănui în cea mai importantă zi din viața ei.

Așadar, tu în care tabără te încadrezi? Ești bridezilla sau mireasă calmă? Te stresezi asupra momentului în care îți vei uni destinele sau nu?

Surse foto: unsplash.compixabay.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter