Home Cuplu Ce fel de logodnic este in functie de zodie

Ce fel de logodnic este in functie de zodie

Ce fel de logodnic este in functie de zodie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 15.01.2024

Semnul zodiacal contează foarte mult pentru a afla câte ceva despre trăsăturile unei persoane. Înainte de a avansa într-o relație cu un bărbat sau de a accepta propunerea lui în căsătorie, este necesar să afli câte ceva despre semnul lui zodical, pentru a ști la ce să te aștepți.

Fiecare femeie se gândește la cum va arăta iubitului ideal, cum trebuie să se comporte și ce trăsături îl caracterizează. Însă. în afară de aspectul fizic și de gesturile tandre, loialitatea și stabilitatea financiară de care trebuie să dispună viitorul iubit și partener de viață, trebuie să pui accent și pe alte caracteristici. Astrologii îți dau câteva puncte de reper pentru a ști cum va fi viața cu iubitul tău în funcție de zodia acestuia și dacă sunteți compatibili sau nu.

Berbec

Dacă vei alege un iubit Berbec, vei avea impresia la început că este mult prea încrezător în sine (poate chiar arogant) și că nu vrea altceva decât o relație pasageră și să se distreze cu tine. Nimic mai fals. Iubitul Berbec este foarte protector, înțelegător, un pic impulsiv, dar dacă înveți să-i „șlefuiești” puțin personalitatea și să te adaptezi cerințelor lui, vei avea numai de câștigat.

Taur

taur

Dacă îți alegi un iubit Taur, atunci cu adevărat ai dat lovitură. Este unul din cele mai loiale semne zodiacale, este înțelegător, te va răsfăța cu flori și cu mici cadouri, mai ales la începutul relației, și îți va face dovezi de iubire chiar și după căsătorie. Iubitul Taur este mai mult decât un partener de viață, este cel mai bun prieten, amantul ideal și, dacă știi să gătești, nu te va mai lăsa să pleci din viața lui.

Gemeni

Gemenii sunt duali, toată lumea știe acest lucru, dar asta nu înseamnă că te va înșela sau îți va înșela așteptările. Iubitul tău din zodia Gemeni știe cum să fie spontan, cum să te surprindă cu o cină preparată de el sau cu o invitație la film sau la teatru pentru a menține relația interesantă.

Rac

Dacă alegi să îți petreci viața sau cel puțin o parte din aceasta cu un Rac, atunci vei trece printr-un carusel de emoții și vei afla ce este iubirea adevărată. Racul este reprezentant al zodiilor de apă, foarte emotiv, foarte sensibil și nu se sfiește să-și arate sentimentele. Nu uita că Racul poate fi foarte intuitiv și îți poate simți sentimentele sau lipsa sentimentelor față de el. Racul este considerat unul din cei mai loiali prieteni ai zodiacului, cu care vei menține o relație bazată pe respect și pe înțelegere.

Leu

Leii sunt, de obicei, egocentriști, vor să fie în lumina reflectoarelor și rareori acceptă un compromis, mai ales în situații delicate într-o relație. Deși restul persoanelor văd bărbații născuți în zodia Leu ca fiind foarte puternici și foarte duri, acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Leul este dur pentru că trebuie să își protejeze aleasa inimii de persoanele răuvoitoare. Vei vedea cum va reuși iubitul tău Leu să te înveselească într-o zi nu tocmai reușită.

Fecioara

Fecioarele, prin natura lor, sunt foarte meticuloase și foarte organizate. Deci dacă îți vei alege un iubit în această zodie, fii pregătită să îi spui tot ceea ce te întreabă pentru că va vrea să știe orice mic detaliu din viața și personalitatea ta. O relație cu un iubit Fecioară nu este chiar ușoară, pentru că poate deveni foarte intensă. Nu de puține ori vă veți petrece nopțile având conversații intense, deși poate că tu doar îți dorești să vă uitați la un film.

Balanța

Dacă alegi o Balanță ca și partener de viață, trebuie să știi că vei avea o relație foarte ușoară și foarte reușită. Bărbatul Balanță este dispus să facă tot ceea ce trebuie doar pentru a petrece timp în compania ta, dar fii atentă! Trebuie să îi menții interesul treaz mereu, pentru că altfel se va plictisi foarte ușor. În plus, nu trebuie să îl superi prea mult sau să insiști asupra aceluiași subiect, pentru că veți ajunge la neînțelegeri foarte ușor.

Scorpion

Dacă ai ales un Scorpion, trebuie să fii pregătită pentru pasiune intensă, pentru misticism și pentru emoții pe care nu le-ai mai simțit niciodată. Iubitul Scorpion va fi mereu în gardă, pentru a nu fi dezamăgit, de aceea, dacă își deschide inima și îți spune cele mai adânci temeri și secrete ale lui, te poți considera o norocoasă.

Săgetător

Săgetătorul este genul de iubit carismatic, dar care va flirta în mod constant, chiar și în văzul tău, cu alte persoane. Săgetătorul este destul de aventuros, are o viziune ideală asupra vieții, care îl determină să profite de orice ocazie pentru a se bucura de tot ceea ce i se oferă. Așadar, te vei bucura de un iubit spontan, aventuros, dar care nu acceptă să se căsătorească foarte ușor.

Capricorn

Dacă vrei un iubit loial, cu care să ai o relație frumoasă pe termen lung, dar și un iubit posesiv, atunci trebuie să alegi un Capricorn. Capricornii sunt foarte muncitori, așadar, îți va oferi stabilitatea financiară de care ai nevoie, dar și nopți pasionale și așteptări împlinite din punct de vedere al respectului și înțelegerii.

Vărsător

varsator

Dacă ai găsit un partener din zodia Vărsător, atunci toată relația va fi interesantă. Vărsătorul este puțin mai nebunatic, mai diferit de restul nativilor și îți va oferi o perspectivă complet diferită asupra vieții. Dacă un Vărsător te place cu toată inima lui, atunci va face toate eforturile să te cucerească și să te păstreze în viața lui.

Pești

Dacă vei alege ca partener un nativ din zodia Pești, atunci vei vedea tot potențialul pe care ceilalți nu reușesc să-l vadă în el. Peștii sunt visători, sunt creativi, așadar, cel mai probabil te va copleși cu poezii, cu dedicații muzicale, cu tablouri pictate de el. Peștii sunt foarte romantici și sunt mereu în căutarea partenerului perfect. Dacă îi vei rămâne loială și vei ști să îl cucerești și să-i menții interesul treaz, cu siguranță te vei bucura de relația vieții tale.

Ține cont de sfaturile astrologilor atunci când alegi să intri într-o relație cu un bărbat, pentru că nu vei regreta. Din punct de vedere astrologic, fiecare nativ este caracterizat de anumite defecte, dar și calități, iar odată ce vei avea aceste cunoștințe și „arme” în mâna ta, vei putea să abordezi fiecare persoană în parte care dorește să îți cucerească inima, doar întrebându-l ”Ce zodie ești?”

Surse foto: pexels.comunsplash.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter