Home Mireasa Ce fel de mireasă vei fi în 2024 funcție de zodie

Ce fel de mireasă vei fi în 2024 funcție de zodie

Ce fel de mireasă vei fi în 2024 funcție de zodie
Ioana Marinescu
Marţi, 05.12.2023

Zodia poate avea un impact surprinzător asupra multor aspecte ale vieții, de la personalitate și preferințe, până la modul în care abordăm evenimente importante. Unul dintre aceste momente speciale este, fără îndoială, ziua nunții. Află cum îți influențează zodia caracteristicile și alegerea stilului în ziua nunții.

Vărsător

Miresele Vărsător au grijă să fie la modă, alegând rochii de mireasă care urmează ultimele tendințe. Ele tind să renunțe la tradițiile clasice, preferând intrări spectaculoase și petreceri animate pe ringul de dans.

Pești

Femeile din zodia Pești sunt romantice incurabile, visând la nunta lor încă din copilărie. Fiind una dintre cele mai emotive zodii, vor fi multe lacrimi în timpul ceremoniei.

Berbec

Miresele Berbec se bazează pe sprijinul domnișoarelor de onoare și prietenilor în planificarea marii zile. Preferă un look natural și sunt cunoscute pentru puterea lor emoțională.

Taur

Miresele Taur sunt cele mai calme, având o abordare relaxată în planificarea nunții. Sunt cunoscute ca fiind gurmande, așa că vor organiza un cocktail hour delicios și poate chiar un food truck la finalul nopții.

Gemeni

Gemenii sunt gazde excelente, așadar, nunta lor va fi memorabilă. Sunt foarte atente la detalii și își doresc ca totul să fie perfect, asemenea unui tablou pe Pinterest.

Rac

Miresele Rac preferă simplitatea și tradiția. Sunt atrase de natură, așa că fotografiile și ceremoniile în aer liber sunt esențiale pentru ele.

Leu

Miresele din zodia Leu sunt independente și adoră să fie în centrul atenției. Se așteaptă ca invitații să respecte un anumit cod vestimentar, pentru a se asigura că toți ochii vor fi pe ele.

Fecioară

Miresele Fecioară sunt planificatoare înnăscute, organizate și atente la detalii, având așteptări ridicate de la furnizori.

Balanță

Miresele Balanță vor avea totul planificat minuțios. Au gusturi sofisticate și se așteaptă la o nuntă de lux, cu decorațiuni impecabile.

Scorpion

Miresele Scorpion pun accent pe romantism și intimitate. Jurămintele lor vor fi profunde și semnificative, iar ceremonia va fi plină de emoție.

Săgetător

Nunțile Săgetătorilor sunt aventuroase și neconvenționale. Este posibil să opteze pentru o destinație exotică și să evite tradițiile tipice.

Capricorn

Miresele Capricorn sunt realiste și practice. Au un buget strict și preferă un stil minimalist, concentrându-se mai mult pe crearea de amintiri decât pe decor.

Prin înțelegerea influenței semnului zodiacal, miresele pot găsi inspirație în planificarea unei nunți care să reflecte personalitatea și stilul unic.

Newsletter