Home Cuplu Psihologia cuplului Ce fel de persoane toxice atragi în funcție de zodie

Ce fel de persoane toxice atragi în funcție de zodie

Ce fel de persoane toxice atragi în funcție de zodie
Ioana Marinescu
Joi, 18.01.2024

Fiecare zodie are propriile sale caracteristici și personalități unice, care atrag anumite tipuri de oameni în viața lor. Iată ce fel de persoane toxice atragi în funcție de zodia ta.

1. Berbec

Atragi: admiratori înfocați. Ești curajos și hotărât. Ești un lider cu optimism orb și o dispoziție bună. Oamenii îți acordă niveluri mari de adorație când sunt în prezența ta și vor tot timpul atenția ta. Totuși, această atenție constantă poate deveni copleșitoare pentru tine. Ei se agață de tine și nu îți dau spațiu să respiri. Este destul de deranjant, dar tu, Berbec, știi să comunici direct.

2. Taur

Atragi: manipulatori. Ești o persoană cu o sensibilitate emoțională profundă și ești ușor de convins cu cuvintele, motiv pentru care atragi manipulatori. Ești semnul păcii și loialității, ceea ce îi face pe manipulatori să creadă că este ok să te forțeze să faci lucruri, pentru că cedezi întotdeauna în fața cuvintelor lor. Ești și emotional și sensibil, ceea ce îi face pe manipulatori să te șantajeze emoțional pentru a obține ce își doresc. Cu toate acestea, nu ești ușor de înșelat. Poți fi manipulat doar până când devii conștient de motivele lor ascunse.

3. Gemeni

Atragi: persoane răutăcioase. Ești unul dintre cel mai ușor de abordat nativi și te evidențiezi în mulțime, iar acest lucru te face să atragi personalități răutăcioase. Oamenii te plac, pentru că ești prietenos și deschis, iar acest lucru deranjează ego-ul persoanelor răutăcioase, care au nevoie de atenția tuturor pentru a-și menține stima de sine la un nivel înalt. Cu toate acestea, partea bună este că ai o latură inteligentă și isteață. Știi cum să îi pui pe oameni la punct.

4. Rac

Atragi: narcisiști. Ești foarte emoțional și, datorită naturii tale pragmatice, atragi narcisiști. Racii sunt vindecători și oferă iubire și respect în mod incredibil. Ești empatic și oferi mereu confort și sprijin constant oamenilor. Mai presus de toate, nu ceri niciodată ajutor de la nimeni și eviți să discuți despre sentimentele tale. Acesta este motivul pentru care ești o țintă perfectă pentru narcisiști. Ești îngrijitorul care simpatizează cu ei chiar și atunci când sunt obraznici. Le oferi voluntar atenția de care au nevoie pentru a-și satisface ego-ul. Cu toate acestea, trebuie să îți protejezi energia și să nu îi mai lași pe alții să se hrănească cu ea.

5. Leu

Atragi: persoane pretențioase. Ești generos și călduros, dar, din cauza acestui fapt, atragi persoane pretențioase. Ești atractiv, sincer și vezi întotdeauna partea bună în oameni. Cu toate acestea, această atractivitate poate aduce în viața ta persoane care sunt geloase pe cât de fermecător ești. Aceștia ar putea profita de tine pentru a obține mai multă atenție sau pentru a-și rezolva propriile probleme. Cu toate acestea, nu uita că aura ta strălucitoare va alunga, în cele din urmă, forțele negative din viața ta.

6. Fecioară

Atragi: dominatori. Ești grijuliu față de ceilalți și acest lucru te face să atragi dominatori. Fecioarele sunt altruiste în toate aspectele vieții. Ești o persoană timidă și eviți violența și haosul. Uneori, obsesia ta pentru perfecțiune te face să te retragi și să cedezi în fața altora. Persoanele cred că este ușor să te controleze. Cu toate acestea, asta se întâmplă doar până când îți pierzi răbdarea. Odată ce se întâmplă asta, este foarte puțin probabil ca dominatorul să rămână neafectat. Ești puternică, Fecioară, și știi să îți menții limitele.

7. Balanță

Atragi: victime false. Ești o persoană puternică și pașnică, ceea ce face ca victimele false să fie atrase de tine. Dacă ești atât de generoasă și ascultătoare, cum te aștepți să nu atragi victime? Ești curajoasă și echilibrată în opinii. Unele persoane sunt victime reale și se simt mai bine după ce vorbesc cu tine. Cu toate acestea, există și oameni care se victimizează doar pentru a atrage atenția ta. Ei vor să-ți fure lumina și să te tragă în jos cu ei. Ai un suflet mare, dar știi să păstrezi un echilibru. Odată ce realizezi că ai fost naivă, te retragi fără să faci zgomot.Trebuie, însă, să înveți să nu te învinovățești pentru asta!

8. Scorpion

Atragi: persoane egoiste. Personalitatea ta magnetică atrage atenția persoanelor care sunt "totul despre mine" și care vor să fie exact ca tine. Scorpionii sunt cunoscuți pentru pasiunea lor. Iubești și îngrijești persoanele apropiate, făcându-le să se simtă confortabil și în siguranță tot timpul. Acest lucru face ca mulți oameni să te vrea în viața lor, dar adesea atragi persoane care au nevoie disperată de atenție. Tu ești hrana pentru ego-ul lor și te folosesc pentru validare. Nu îți pasă de asta până când nu încep să te tragă în jos. Cu toate acestea, semnul tău este cel mai intens dintre toate și știi cum să tragi o linie cu persoanele toxice.

9. Săgetător

Atragi: persoane critice și geloase. Ești independentă și plină de încredere, ceea ce te face să atragi persoane critice și geloase, deoarece optimismul tău poate fi amenințător pentru ei. Ești o persoană independentă și de încredere, ești sufletul petrecerii, așa că este greu să nu îi provoci pe ceilalți. Semnul tău este cunoscut pentru faptul că este extrovertit, așa că atragi o mulțime de oameni datorită naturii tale optimiste și vibrației tale. Printre acestea se vor afla și persoane care vor aștepta doar să faci o greșeală, dar fii tu însăți și nu pune la suflet ce cred ceilalți despre tine.

10. Capricorn

Atragi: persoane instabile. Ești în căutarea relațiilor profunde și semnul tău atrage persoane care fug de angajament. Ești ambițioasă și practică, dar uneori devii obsedată de perfecțiune. Atragi oameni care se bazează pe emoții temporare. Faptul că ești muncitoare dă impresia că nu cauți nimic serios și că nu ai timp pentru iubire. În realitate, tu ești o persoană care își dorește o dragoste profundă și autentică. Atragi persoane care nu au intenții serioase și care te folosesc. Dar ai capacitatea să vezi când cineva este fals, așa că înlătură-i din viața ta și așteaptă să găsești pe cineva care să te merite cu adevărat.

11. Vărsător

Atragi: persoane violente. Ai dificultăți în relaționarea cu oamenii la nivel emoțional, ceea ce te face să atragi persoane care te tratează cu cruzime. Ești cea mai excentrică și individualistă persoană. Oamenii născuți sub acest semn sunt cei mai prietenoși și cinstiți. Te ridici în picioare pentru ceea ce este corect, chiar dacă asta înseamnă să fii singură. Ești liberă și plină de idei progresiste. Cu toate acestea, acest lucru atrage oameni care profită de tine. Semnul tău susține persoanele vulnerabile, chiar dacă știi că vei fi înfrântă. Atragi hărțuitori care te văd ca pe o provocare.

12. Pești

Atragi: iubitori de dramă. Ești cea mai compătimitoare și grijulie dintre toate semnele, iar natura ta veselă este apreciată de toată lumea. Dar, în secret, drama queen din colțul camerei nu este încântată. Aceste persoane vor ca toată lumea să se concentreze doar asupra lor, iar tu le iei din atenție. Ești mereu gata să arăți oamenilor propria lor valoare, iar asta îi face pe iubitorii de dramă să se simtă atrași de tine, pentru a-și împărți atenția pe care o primești.

Fiecare zodie atrage anumite tipuri de persoane toxice în viața lor, dar este important să înțelegi că poți să te protejezi și să te distanțezi de aceste influențe negative. Cu auto-cunoaștere și înțelegerea semnificației astrologice, poți învăța cum să te eliberezi de aceste tipuri de persoane și să atragi relații sănătoase și pozitive în viața ta.

Newsletter