Home Nunta Organizare nunta Aurrum Palace - de ce poate fi locatia perfecta pentru nunta ta

Aurrum Palace - de ce poate fi locatia perfecta pentru nunta ta

Aurrum Palace - de ce poate fi locatia perfecta pentru nunta ta
Alexandra Negreanu
Miercuri, 13.06.2012
Alegerea restaurantului in care va avea loc petrecerea de nunta este primul pas in organizarea nuntii. Odata ce acesta corespunde criteriilor si pretentiilor celor doi miri, planificarea nuntii va fi realizata in functie de stilul si decorul restaurantului. Centrul de evenimente Aurrum Palace a luat nastere tocmai din pasiunea pentru crearea evenimentelor deosebite, personalizate, din dragostea pentru frumos si din convingerea ca nunta si casatoria este cel mai important pas in viata.

Cel mai nou centru de evenimente din Bucuresti

Primul criteriu de care mirii tin cont atunci cand aleg restaurantul de nunta este capacitatea acestuia. Aurrum Palace  iti pune la dispozitie 3 Saloane cu capacitati diferite:

Salonul Vert Charmante cu o capacitate de 120 de persoane

Cel mai intim salon, avand dimensiunea de 270 mp, cu o capacitate maxima de 120 de persoane la mese, este perfect pentru o ceremonie mica, o nunta, o conferinta sau un botez. Salonul dispune de bar propriu si loc special amenajat pentru prezidiu, unde va veti simti speciali in ziua voastra speciala.

  

Salonul Auriu Luxuriant cu o capacitate de 200 de persoane

Avand o dimensiune de 370 mp, cu o capacitate de maxim 200 persoane la mese si un ring de dans de 60 mp, acest salon este perfect pentru orice fel de petrecere. Salonul dispune de bar propriu si loc special amenajat pentru prezidiu, unde va veti simti in centrul atentiei si de unde veti putea observa fiecare moment al evenimentului.

  

Salonul Roze Spumante cu o capacitate de 400 de persoane

Salonul exceptional Roze Spumante este cel mai mare dintre cele trei, avand o dimensiune de 650 mp, cu o capacitate de maxim 400 persoane la mese. Poate fi folosit pentru o petrecere mare, un concert, o petrecere corporativa sau chiar un bal. Salonul poate fi amenajat si cu o zona de lounge pentru a da o nota de romantism evenimentului dumneavoastra.

  

Aurrum Palace te invita la cununia sau nunta ta in aer liber

Daca tu si logodnicul tau considerati ca primaria, biserica sunt spatii prea inchise si vreti sa aveti ca martor natura, Aurrum Palace va pune la dispozitie Curtea de Trandafiri de 2500 mp, perfecta pentru o petrecere si o cununie religioasa sau civila in aer liber.

Eleganta si rafinamentul decorului

Spre deosebire de salile de receptie clasice cu un decor neutru, Aurrum Palace vine cu propriul sau look distinctiv alcatuit din accesorii elegante si discrete. Acestea din urma se pot potrivi cu decoratiunile unei nunti elegante si deosebite. Un plus pentru mirii ce aleg sa isi distreze invitatii la Aurum Palace o reprezinta luminozitatea si aspectul aerisit al saloanelor, in care pot amenaja un ring de dans suficient de mare. De asemenea, locatia centrului de evenimente este accesibila pentru fiecare invitat in parte, fiind situat intr-o zona buna a capitalei.
Preturi acceptabile - calitate maxima

Orice mireasa stie ca un meniu atent ales si servit proaspat este una din caile spre inima oaspetilor sai. Este acel lucru care ii face sa se simta respectati si confortabil. Echipa de la Aurrum Palace se asigura permanent ca invitatii tai vor avea parte de o servire excelenta, iar serviciile sunt la superlativ. Garantia serviciilor o reprezinta profesionalismul, pasiunea si experienta de peste 10 ani a echipei manageriale si a staff-ului operational, experienta marcata de importante realizari in cele mai cunoscute unitati de profil din tara si de peste hotare. Si desi te gandesti ca pentru toate aceste beneficii preturile sunt pe masura calitatii, permite-ne sa iti spunem ca te inseli - sunt chiar acceptabile.

 

Oferte de nunta speciale in 2012 la Aurrum Palace

Nunta all inclusive pentru doar 62 euro/persoana

Majoritatea restaurantelor fac oferte doar in zilele de duminca sau in perioade mai putin cautate de miri. Insa Aurrum Palace nu facce diferente si are oferte speciale chiar si in zilele de sambata. Astfel, o nunta all inclusive (meniu Premium, pachet bauturi nelimitat, tortul miresei, aranjamentul salii, mix alune, sampanie la primire si la tort) va costa doar 62 euro / persoana.

Nunta Deluxe 2013 Ultra All inclusive - 74 Euro/persoana

Aceasta oferta este valabila doar pentru contractele semnate pana la 30 septembrie 2012. Pachetul special include meniu, pachet de bauturi nelimitat, fete de masa, huse scaune cu funde, tortul miresei, fructe, mix alune si aranjamente florale la doar 74 euro/ persoana.

Adresa: Soseaua Electronicii, Nr. 19, Sector 2, Bucuresti
E-mail: office@aurrumpalace.ro
Web: http://www.aurrumpalace.ro 

 

Newsletter