Home Cuplu Psihologia cuplului Gestul simplu care iti poate schimba total relatia

Gestul simplu care iti poate schimba total relatia

Gestul simplu care iti poate schimba total relatia
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 05.02.2024

Te-ai gândit vreodată cum este să faci schimb de locuri cu celălalt? Măcar în pat! Numai așa vei vedea și vei simți lucrurile prin prisma lui/ei. Un gesti simplu, precum schimbarea părții pe care dormi în pat cu cea a jumătății tale va aduce numai beneficii relației voastre!

Nicio relație nu este perfectă, dar poate deveni. Partenerii mai greșesc, se mai ceartă, se împacă, fac compromisuri, promisiuni, dar asta nu înseamnă că există probleme în cuplu. Pentru a aduce un plus de picanterie în relație, unul dintre parteneri poate face un gest care poate schimba complet modul în care se înțelege cu celălalt.

Sacrificiul suprem în relație: schimbarea părții pe care dormi în pat cu cea a partenerului tău

parteneri cuplu dorm

Ce ai spune dacă ar trebui să schimbi partea pe care dormi cu cea partenerului tău? Ai putea face un asemenea sacrificiu? Specialiștii spun că această mutare ar putea fi foarte benefică pentru întreaga relație.

Oamenii își formează, în general, o rutină din a dormi pe o anumită parte a patului și orice schimbare poate afecta și calitatea somnului și confortul pe timpul nopții. De aceea, nici unul dintre parteneri nu este dispus să renunțe la partea lui de pat. Doar că acest gest ar putea schimba complet mersul relației și ar putea aduce mai multă intimitate și înțelegere în cuplu.

Beneficiile schimbării părții de pat pe care dormi cu cea a partenerului tău

Această decizie foarte greu de luat și dificil de pus în practică ar putea aduce schimbări majore în relația ta. Legătura dintre tine și partenerul tău va fi mai strânsă, grație acestui simplu gest, dar cu o mare însemnătate.

Îți arăți dorința de a face un compromis

Relațiile funcționează pe baza compromisurilor, iar dacă tu vei putea face acest sacrificiu suprem de a-ți schimba partea de pat cu cea partenerului, înseamnă că poți face un compromis în aproape orice situație. Iar acest gest îi dă iubitului tău garanția că ești o persoană înțelegătoare și înțeleaptă.

Reînvierea intimității în cuplu

Dacă vei decide să schimbi partea pe care dormi cu cea partenerului tău, acesta poate fi un gest extrem de senzual. Te întrebi de ce? Pentru că vei căuta poziția perfectă în care să te cuibărești în brațele lui, vă veți căuta unul pe celălalt în pat, mai ales în primele zile ale acestei schimbări și acest lucru poate duce la îmbunătățirea vieții sexuale.

Vei dormi mai bine, dacă vei schimba partea ta de pat cu cea a partenerului tău?

cuplu in pat

Acest lucru nu ți-l poate garanta nimeni. Este foarte posibil ca în primele zile după ce faci această schimbare să ai mari probleme în a adormi, în a-ți găsi poziția și să te trezești adesea noaptea întrebându-te unde te afli. Dacă rutina ta de somn este una extrem de strictă și observi că în primele zile acest lucru îți va aduce numai dezavantaje, încearcă să comunici cu partenerul tău despre nemulțumirile pe care le ai în ceea ce privește această decizie.

Iar dacă tu reușești să adormi repede, asigură-te că și partenerul tău este de acord cu această situație și că nu îi afectează rutina de somn. Chiar și dacă încerci pentru o noapte sau două să faci această schimbare, cu siguranță impactul asupra relației va fi simțitor și legătura dintre voi se va îmbunătăți vizibil!

Surse foto: pexels.com

Surse articol: bustle.com

Newsletter