Home Nunta Organizare nunta 8 idei de sedinte foto de nunta pentru 2023

8 idei de sedinte foto de nunta pentru 2023

8 idei de sedinte foto de nunta pentru 2023
Ioana Marinescu
Miercuri, 03.05.2023

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, iar fotografiile te vor ajuta sa surprinzi momentele speciale pentru totdeauna. Anul acesta, creativitate, spontaneitatea si personalitatea sunt curentele care influenteaza sedintele foto de nunta, iar daca nu ai idee ce tema sa alegi, citeste in continuare.

 

Fotografii facute cu drona

Drona poate surprinde unghiuri inedite si spectaculoase, oferind o perspectiva unica asupra evenimentului. O fotografie aeriana cu intregul alai de nunta sau cu mirii tinandu-se de mana pe o plaja larga va crea amintiri cu adevarat speciale.

Fotografii la apus

Apusul de soare ofera lumina perfecta pentru fotografii romantice, asa ca nu te feri sa il incluzi in fotografiile tale. Ba chiar programeaza-ti sedinta foto, astfel incat sa surprinzi si acest monent al zilei. Rezultatul va fi unul cu adevarat spectaculos.

Fotografii in locuri neasteptate

Alege locatii neconventionale pentru sedinta foto de nunta, precum o fabrica veche, o cladire istorica sau un parc de distractii. Rezultatul va fi "wow", mai ales daca sunteti persoane care iubesc aventura.

Fotografii romantice

Daca sunteti romantici, atunci planifica o sedinta foto doar cu voi doi, facand gesturi tandre si pline de afectiune. Mai departe, poti respecta aceeasi tema si cand vine vorba de invitati. Spune-le fotografilor sa surprinda expresiile lor, rasul, lacrimile, chiar si oboseala dupa un dans lung. La final vei obtine un album cu amintiri nepretuite!

Fotografii cu animale de companie

Daca aveti animale de companie, atunci trebuie sa le oferiti un loc in albumul vostru de nunta. Nu este nevoie sa le accesorizati, dragalasenia lor va fi de ajuns, pentru a atrage toata atentia.

Fotografii retro

Inspirati-va din moda anilor '20, '50 sau '80 si creati un decor retro pentru sedinta foto de nunta. Poate fi o idee amuzanta si originala de a sarbatori dragostea voastra si de a va distra impreuna cu invitatii.

Sedinta foto subacvatica

Daca sunteti pasionati de scufundari sau pur si simplu doriti o sedinta foto de nunta inedita, optati pentru o sedinta foto subacvatica. Imaginile obtinute vor fi cu adevarat speciale.

Fotografii in oglinda

Folosirea oglinzilor in sedinta foto de nunta poate crea efecte vizuale interesante si originale. Experimentati cu diferite tipuri de oglinzi, de la cele mici si portabile la cele mari si ornamentale, pentru a obtine imagini unice si artistice.
Comunicati cu fotograful vostru inainte de eveniment si impartasiti-i ideile si dorintele voastre. El va sti sa va puna in valoare si sa capteze momentele care conteaza cu adevarat. Pe langa ideile voastre, fiti deschisi la sugestiile specialistului, care are experienta si cunostinte in domeniu.

Newsletter