Home Cuplu Psihologia cuplului Lucruri pe care sa le faci in fata iubitului inainte de nunta

Lucruri pe care sa le faci in fata iubitului inainte de nunta

Lucruri pe care sa le faci in fata iubitului inainte de nunta
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 09.01.2024

Înainte de a păși la altar, de braț cu bărbatul pe care îl iubești, asigură-te că ați trecut și prin momente grele, nu numai prin bucuriile și emoțiile primelor luni de relație. Pentru a ști că faci alegerea potrivită, urmează cele șapte sfaturi care stau la temelia oricărei relații trainice și pune-l la încercare!

Sunt cupluri care așteaptă câțiva ani înainte să facă pasul cel mare, dar sunt și perechi care se grăbesc să își oficializeze relația în fața ofițerului Stării Civile și al preotului. Indiferent din ce categorie faci parte, nu ar trebui să spui DA sau să faci pasul cel mare înainte să îți cunoști cu adevărat partenerul de cuplu. Practic, trebuie să atingi un anumit nivel de confort înainte de a-ți uni destinele cu cel pe care tu îl vezi ca fiind jumătatea ideală.

Trebuie să treci printr-o serie de etape și, de ce nu, de teste, astfel încât amândoi să realizați că sunteți făcuți unul pentru celălalt și sunteți pregătiți să locuiți în aceeași casă și să împărtășiți aceleași experiențe, idei, cu multă înțelegere. Practic, cu cât mai mult avansezi în relație, cu atât devii și mai puternică, iar problemele le vei depăși împreună cu partenerul tău mult mai ușor. Nu te avânta să îți iei un angajament înainte de a ști cum reacționează iubitul tău, viitorul tău soț, în anumite contexte sociale sau înainte să atingeți amândoi un anumit nivel de confort și toleranță în diferite situații, pe care le vom parcurge împreună.

1. Înainte de a te căsători, trebuie să ai o criză „urâtă” de plâns în fața partenerului tău

femeie plange

Este foarte important să vezi cum reacționează viitorul tău soț, atunci când ai o cădere nervoasă. Suntem oameni și greșim, cădem, ne ridicăm, plângem, suferim, iar în acele momente este bine să vezi câtă empatie și cât sprijin îți arată iubitul tău. Dacă te acceptă așa cum ești și te place chiar și cu lacrimi înnegrite de rimel pe obraji, atunci el este alesul.

2. Înainte de nuntă trebuie să te vadă cum îți ieși puțin din pepeni

cuplu se cearta

Partenerul pe care îl dorești tot restul vieții lângă tine trebuie să te vadă în toate ipostazele posibile. Dacă, de obicei, ești drăguță și îi oferi toată iubirea și tot sprijinul de care are nevoie, trebuie să îi arăți și cum reacționezi, atunci când lucrurile nu stau tocmai așa cum vrei tu sau cum ar trebui să fie. O mini criză de mânie ți-ar arăta cum reacționează viitorul tău partener în anumite situații.

3. Mergeți la cumpărături împreună

cuplu la shopping

Ca orice cuplu normal, veți face cumpărături împreună sau separat ani de zile după nuntă. Înainte de a face marele pas, mergeți la o sesiune, două sau mai multe de cumpărături, pentru a vedea exact cum reacționează celălalt, cât de zgârcit este, dacă are tendința de a cumpăra lucruri din impuls și cum vă înțelegeți împreună la mall.

4. Viitorul tău partener trebuie să te vadă vărsând

Da, cu toții știm asta, atunci când verși ești cel mai dezgustător om. Dar nu ar trebui să fie așa și pentru cel care te vede ca fiind jumătatea vieții lui. Dacă partenerul tău te vede atunci când vomiți, îți ține părul și te îngrijește, atunci este cel mai bun viitor soț posibil.

5. Fă lucruri normale, pe care le-ai face în intimitatea ta, în baie, în fața lui

Dacă poți să scapi gaze sau să îți faci nevoile fiziologice în fața partenerului tău cu ușa deschisă la baie, iar el nu se sperie, ci mai degrabă este amuzat, atunci cu siguranță vei putea trăi o viață alături de acest om. În fond, nu ar trebui să ai nimic de ascuns, de vreme ce veți petrece foarte mulți ani împreună.

6. Partenerul ideal trebuie să fie alături de tine, chiar și atunci când ești la menstruație

Faptul că iubitul tău nu este deranjat, atunci când îl trimiți să cumpere tampoane, arată că ați atins acel nivel de confort necesar  înainte de a vă uni destinele.

7. Expune-ți plăcerea nevinovată sau fetișul pe care îl ai partenerului tău

Nu în ultimul rând, ar trebui ca partenerul tău să îți știe plăcerile nevinovate, fetișurile și modul în care te poate face fericită. Spre exemplu, dacă îți place să mănânci înghețată în toiul nopții în pat sau ai un fetiș mai ascuns, ar trebui să i-l mărturisești partenerului, pentru a nu avea surprize pe viitor.

În relația cu bărbatul vieții tale nu trebuie să ai nimic de ascuns, iar acest lucru este valabil și viceversa. Pune-l în situații stânjenitoare, observă-i reacțiile și în funcție de acestea vei ști dacă faci alegerea potrivită sau dacă trebuie să mai aștepți!

Surse foto: pixabay.compexels.com

Surse articol: relrules.com

Newsletter