Home Nunta Organizare nunta Selfie de nunta: cele mai traznite 10 fotografii

Selfie de nunta: cele mai traznite 10 fotografii

Selfie de nunta: cele mai traznite 10 fotografii
Alexandra Irimiea
Marţi, 16.09.2014

Selfie, un cuvant care inseamna mai mult decat se poate traduce. Indiferent de cat de sofisticate sunt camerele foto profesionale, este musai sa faci si un selfie, mai ales daca esti la un eveniment atat de important pentru tine - propria nunta.

Moda selfiurilor s-a raspandit atat de rapid, astfel incat acum, aproape toata lumea isi face cate-un selfie acasa, in piscina, pe munte, la un concert sau, de ce nu, chiar la nunta. Chiar daca nu-ti iese bine din prima, distractia si amprenta personala asupra fotografiei realizate merita tot efortul.

In continuare,Karena.roiti ofera 10 idei de selfiuri traznite pe care poti sa le faci la nunta ta.

1. Selfie "buzat" mire si mireasa

Buzele tuguiate sunt ingredientul principal al unui selfie amuzant. Reusesc sa starneasca zambete indiferent de postura, machiaj sau vestimentatie. Daca pentru voi umorul este un element cheie al relatiei, atunci trebuie sa adaugati un selfie buzat la colectia de amintiri foto, cu atat mai mult unul de la propria nunta.

Selfie de nunta

2. Selfie "incruntat" cu domnisoarele de onoare

Care sunt cele mai amuzante fotografii? Cele in care te strambi, iti schimonosesti fata, te prostesti. Daca sa fii mireasa serioasa nu te prinde, atunci te invitam sa te incrunti bine in oglinda si apoi sa-ti faci un selfie. Ia alaturi si cateva prietene, ca sa nu fii singura care isi poceste frumusete de chip. Cum ti se pare ideea de mai jos? Nu-i asa ca n-ai cum sa nu razi?

Selfie de nunta

 

3. Selfie "mirat" cu domnisoarele de onoare

"Oau! Suntem la nunta! Incredibil... asa ceva!" O alta categorie de selfi-uri amuzante sunt cele in care esti cu gura larg deschisa si cu o expresie mirata pe fata. Ia domnisoarele de onoare cu tine si nu te sfii sa te exprimi, sa dai frau liber imaginatiei. La final nu doar te vei distra vizionand fotografiile, dar te vei simti bine, eliberata de emotii.

Selfie de nunta

 

4. Selfie de nunta - cavalerii de onoare si tehnologia

Stii cine sunt mai amuzanti ca domnisoarele de onoare? Cavalerii, bineinteles! Ei sunt chiar mai spontani atunci cand vine vorba sa se exprime liber sau sa faca fete comice. Mai jos ai o idee traznita de fotografie care foloseste atat de popularul selfie de nunta.

Selfie de nunta

 

5. Selfie de nunta cu un prieten drag sau cu o ruda

Un selfie cu fratele sau cu un prieten drag, doar voi doi, este o amintire draga din ziua nuntii. Ca sa fie insa un selfie amuzant, nu trebuie sa zambeasca zambetul larg!

Selfie de nunta

 

6. Selfie de nunta cu limba scoasa

La nunta ta poti face un selfie amuzant de grup, cu domnisoarele de onoare sau cu prietenii. Cheama-i alaturi de tine si lasati-va condusi de voie buna. Nu uita ca rasul este contagios, asa ca fii spontana si nu te teme sa te exprimi asa cum simti, ba chiar sa scoti limba.

Selfie de nunta

 

7. Selfie de nunta cu zambetul pana la urechi

Ai mai jos un alt exemplu de selfie amuzant de nunta, din care reiese distractia maxima si starea excelenta de spirit. Pana la urma, nunta este evenimentul tau asa ca regula numarul 1 este sa te simti bine! Invita-ti cele mai bune prietene sa-ti fie alaturi pentru un selfie de nunta de nota 10.

Selfie de nunta

 

8. Selfie cu cavalerii de onoare in oras

Daca in timpul nuntii cavalerii de onoare te iau la o scurta plimbare prin oras, atunci pastreaza savoarea acestui moment special cu ajutorul unui selfie. Ai mai jos o idee pentru o astfel de amintire haioasa.

Selfie de nunta

 

9. Selfie de nunta la altar

Acesta este poate cel mai tare selfie de nunta - la altar, cu preotul care tocmai a terminat de oficiat ceremonia religioasa. Insa iti trebuie o oarecare doza de indrazneala pentru a putea "regiza" un astfel de moment.

Selfie de nunta

 

10. Selfie vintage in oglinda - mire si mireasa

O idee inedita de selfie de nunta este sa-i conferi un aer vintage. Ai nevoie de un decor special si de aplicarea unui astfel de efect pentru un aspect "vechi" al fotografiei. Bineinteles, pentru ca selfie-ul sa fie vintage pana la capat, nu poate fi facut oricum, deasupra capului, ci voi doi trebuie sa aveti o postura regizata, "in oglinda".

Selfie de nunta

Tie care idee de selfie amuzant de nunta ti-a placut cel mai mult?

Newsletter