Home Moda Pantofi ocazie Poți purta pantofi albi la o nuntă? Ce spun specialiștii

Poți purta pantofi albi la o nuntă? Ce spun specialiștii

Poți purta pantofi albi la o nuntă? Ce spun specialiștii
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 22.01.2024

Poți purta pantofi albi la nunta ta? Sigur, este chiar indicat. Poți purta pantofi albi la o nuntă la care ești invitată? Categoric nu, dacă nu vrei să te faci de râs.

Poți purta pantofi albi la o nuntă sau încalci orice regulă de bun simț, stil și eleganță? Știm cu toții că nu putem purta o rochie albă sau în culoare foarte deschisă la o nuntă, pentru că mireasa este singura persoană care trebuie să iasă în evidență. Dar cum rămâne cu pantofii? Ai ales o ținută la care s-ar potrivi o pereche de pantofi albi și nu știi ce decizie să iei?

Ce spune codul bunelor maniere, care sunt regulile eticheta despre purtarea pantofilor albi la o nuntă? Ar fi de preferat să nu încalci regulile nescrise referitoare la aceste evenimente importante în viața miresei și pentru a nu face o gafă monumentală.

Elimină complet culoarea albă din ținuta ta!

pantofi albi rochie alba

De ce să nu porți pantofi albi sau orice alt accesoriu în această culoare la nuntă?

În ziua cea mare a nunții ei, mireasa are dreptul să poarte alb și să iasă în evidență în rândul tuturor invitaților. Dacă ești invitată la o nuntă, ar trebui să stai departe de fildeș, alb unt, crem, ivory, orice culoare este foarte apropiată de alb sau pentru care mireasa ar putea opta pentru rochița ei.

Dacă nu vrei să gafezi atunci când apari pe ringul de dans, atunci cu siguranță va trebui să eviți pantofii de culoare albă. Dacă nu ești mireasă, nu ai voie să porți alb la o nuntă, nici măcar pantofi. Această lucru denotă lipsă de respect pentru cea care va fi în centrul atenției toată seara.

În plus, pantofii albi sunt foarte greu de asortat, de aceea riști să faci o imensă gafă vestimentară, pentru care toți prietenii și invitații la acea nuntă te vor ține minte. De ce să nu alegi pantofi nude care se potrivesc cu orice nuanță, care te avantajează indiferent de silueta pe care o ai și îți lungesc picioarele?

Cât de mult alb poți purta la o nuntă?

barbat incheie sandalele miresei

În primul rând ar trebui să eviți complet această culoare, indiferent că vorbim de ținută sau de accesorii. Nu este vorba de cât de mult alb poți purta la o nuntă, ci de faptul că nu pot purta la o nuntă alb. Evită geanta de culoare albă, rochiile care au alb în designul lor, inclusiv accesoriile și pantofii.

Acestea fiind spuse, îți poți răspunde singură la întrebarea dacă ai sau nu voie să porți pantofi sau orice alt accesoriu de culoare albă la o nuntă. Respectă mireasa, respectă-te pe tine și evită albul!

Surse foto: pexels.com

Surse articol: luvari.com

Newsletter