Home Nunta Organizare nunta Cele mai mari greseli pe care le faci in planificarea nuntii

Cele mai mari greseli pe care le faci in planificarea nuntii

Cele mai mari greseli pe care le faci in planificarea nuntii
Ioana Marinescu
Luni, 30.10.2023

Cand esti intr-o relatie serioasa, cel mai important moment este acela in care partenerul te intreaba daca vrei sa ii fii alaturi toata viata. Iar daca spui "Da!", urmeaza entuziasmul planificarii nuntii, dar perioada nu va fi lipsita de stres. Chiar si in cele mai fericite momente pot aparea greseli in planificarea nuntii. Afla care sunt acestea si evita-le.

 

Spui "Da" din motivul gresit

Este foarte important sa nu spui "da" din motive gresite. Fa-o pentru ca iubesti, nu din presiune sau pentru ca trebuie sa faceti "urmatorul pas".

Nu te bucuri de moment

Dupa ce ai spus "Da", bucura-te de moment. Nu te grabi sa planifici nunta imediat, ci luati-va o perioada in care sa fiit doar logoditi. Anunta-ti prietenii, organizeaza cine cu cei apropiati in care sa marcati momentul. Nunta poate veni mai tarziu.

Te grabesti sa postezi in Social Media

Dupa ce ai primit inelul, nu te grabi sa postezi pe retelele de socializare. Ideal este sa ai rabdare si sa ii anunti pe cei dragi fata in fata. Ulterior poti anunta si pe internet.

Planificarea nuntii te copleseste

Nunta este importanta, dar nu ar trebui sa iti controleze viata. Incearca sa iti pastrezi echilibrul si nu iti neglija prietenii sau cariera. Nu pune presiune pe tine si fa totul intr-un ritm care nu te epuizeaza.

Sarbatoresti in exces

Momentul in care spui "Da" este unul important si este normal sa vreti sa sarbatoriti, dar nu exagerati. Petrecerea cea mai mare trebuie sa fie la nunta, pana la urma.

Nu vorbiti despre buget

Nunta este costisitoare, asa ca inainte sa incepi planificarea, trebuie sa stabiliti un buget. Ganditi-va bine cat sunteti dispusi sa cheltuiti si apoi incepei planificarea.

Nu esti hotarata

Odata ce incepi sa planifici nunta, trebuie sa iti asumi rolul de organizatoare. Nu ezita sa dai feedback, cand lucrurile nu ies cum iti doresti, si ia decizii fara sa pierzi prea mult timp cu asta.

Nu mai iesiti la intalniri

Chiar daca decideti sa ramaneti toata viata impreuna, nu inseamna ca nu trebuie sa incercati sa va re-cuceriti in fiecare zi. Iesiti la intalniri romantice si faceti lucruri care va apropie unul de altul.

Te grabesti si faci compromisuri

Odata ce spui "Da", s-ar putea sa fii tentata sa grabesti lucrurile, ca sa faceti nunta mai repede. Iar asta poate presupune sa faci compromisuri, cand vine vorba de locatie sau meniu. Incearca sa ramai rationala si sa iei decizii care te va duce catre petrecerea pe care ti-o doresti, in locul pe care l-ai visat.

Faci alegeri complicate

Retelele de socializare sunt pline de idei interesante pentru ziua nuntii, dar nu inseamna ca trebuie sa le aplici pe toate. Incearca sa alegi lucruri care te reprezinta si nu alerga dupa tendinte.

Planificarea nuntii poate fi dificila, dar cu atentie si dragoste, vei trece cu bine de aceasta etapa si vei incepe o noua viata minunata alaturi de jumatatea ta.

Newsletter