Home Nunta Organizare nunta Online Blackjack cu prietenii la petrecerea pentru burlaci

Online Blackjack cu prietenii la petrecerea pentru burlaci

Online Blackjack cu prietenii la petrecerea pentru burlaci
Corina Naftanaila
Marţi, 03.09.2019
Petrecerea de burlaci, un trend care duce in spate o istorie destul de lunga, este influentata de zone, timp si marcheaza primul pas in ritualul cu deznodamant fericit, casatoria. Nu este ultima ocazie in care o sa iesiti cu prietenul dumneavoastra dar cel mai probabil este ultima seara cand el este burlac si nu trebuie sa dea socoteala bugetului si timpului cheltuit pe distractie. Optiuni pentru petrecere sunt multe si nici nu este nevoie sa investiti prea mult ca sa umpleti toata ziua cu evenimente memorabile.

Una dintre cele mai noi influente in acest domeniu este cea americana, unde prietenii incep petrecerea la cazinouri, invaluiti de aromele trabucurilor scumpe, bauturilor rafinate servite de fete cochete, la o partida amicala de blackjack. Cum probabil nu exista resurse suficiente pentru o calatorie la Monaco sau Las Vegas, asta nu inseamna altceva decat ca trebuie sa gasim solutii mai ieftine, cum sunt cazinourile online. Despre Blackjack online puteti afla mai multe de aici iar despre variatia de joc, unde aveti un singur comun, va spunem noi.

Un lucru este bine de stiut, la Blackjack online nu este vorba despre competitie intre prieteni, ci trebuie sa va dovediti inca o data prietenia, sa faceti echipa si sa invingeti dealerul sau chiar mai bine - dealarita, la unison.
Spre deosebire de poker, la Blackjack jucatorul nu este in competitie cu alti jucatori, un motiv in plus sa fiti motivati si sa incercati sa castigati. Pentru o experienta cat mai reala, Blackjack Live ar fi cea mai buna alternativa. Se poate selecta crupierul dorit si o masa cu limite de pariere potrivite, in plus, se poate alege o masa complet libera, astfel incat sa jucati doar intre prietenii.

barbati

Daca se urmareste totusi competitia, o alternativa buna ar fi Blackjack multiplayer, care pastreaza acelasi principiu, diferenta fiind ca se desemneaza un castigator intre toti ceilalti jucatori si anume, jucatorul care a castigat cel mai bine in urma unor runde prestabilite. In principiu, jucatorii incep competitia cu aceeasi suma de bani iar cel care a terminat cu cel mai mare castig este desemnat castigator; alaturi de castigul financiar va ramane si cu titlu de cel mai bun jucator de Blackjack.

Scopul jocului este sa ajungeti cat mai aproape de cifra 21, fara sa depasiti. Blackjack este singurul joc de noroc care permite jucatorului sa influenteze rezultatul. Spre deosebire de ruleta, sloturi sau video pokere, un jucator abil de blackjack, care aplica o strategie de joc bine pusa la punct, poate reduce marginea casei chiar si la 0,1%. Daca in cercul dvs. de prieteni se afla un matematician sau un prieten care are o memorie extraordinar de buna el va fi cel ce sta in spatele echipei pentru a manevra jocul.

Pentru a pastra tematica pe tot parcursul serii la sfarsitul cinei puteti juca si Credit Card Roulette. Sigur va veti bucura de o cina selecta la un restaurant de lux. Dupa ce ati savurat cina, puneti toate cardurile bancare intr-o palarie, daca aveti la indemana, si rugati ospatarul sa inceapa jocul. Acesta trebuie sa aleaga cardurile unul cate unul, sa le inapoieze proprietarului, iar ultimul card ramas desemneaza proprietarul „ghinionist". In cele din urma, el este cel ce va achita nota de plata.

Traditia a inceput in randul oamenilor bogati, in jurul anilor ‘60, cand au hotarat sa sarbatoreasca ultima noapte de burlacie cu o cina imbelsugata, incununata de alcool rafinat. In zilele noastre, petrecerea de burlaci s-a extins la 3 zile de petreceri, in care barbatii isi sarbatoresc ultimele zile de ,,libertate" cu weekend-uri la munte sau la mare, intr-o serie de nopti petrecute la cluburi, turnee de golf si alte escapade. Burlacitele nu sunt nici ele cu nimic mai prejos. Obiceiul face ca de cativa ani si viitoarea mireasa sa petreaca ultimele ei zile de ,,libertate" alaturi de prietenele ei. Daca esti acea prietena, care trebuie sa organizeze petrecerea de burlacite si nu ai nici cea mai mica idee ce sa faci sau cum sa faci, atunci articolul Idei trasnite pentru petrecerea burlacitelor este exact ceea ce iti trebuie.

Prieteni ai burlacilor si burlacitelor, nu uitati: Programati petrecerea cu un weekend inaintea nuntii, tocmai ca sa evitati neplacerea unei mahmureli groaznice in ziua cea mare. Astfel, mirele si mireasa se pot bucura in voie de ziua lor speciala.

Newsletter