Home Nunta Organizare nunta Petrecerea burlăcițelor: reguli de eticheta de care să ții cont

Petrecerea burlăcițelor: reguli de eticheta de care să ții cont

Petrecerea burlăcițelor: reguli de eticheta de care să ții cont
Ioana Marinescu
Vineri, 29.12.2023

Bine ai venit în lumea petrecerilor burlăcițelor! Este momentul să planifici o sărbătoare memorabilă pentru mireasă, dar fii atentă la câteva reguli de etichetă esențiale pentru a asigura succesul petrecerii.

În primul rând, stabilește cine organizează evenimentul. Deși responsabilitatea planificării cade adesea pe umerii domnișoarei de onoare, oricine poate prelua acest rol. Asigură-te că viziunea miresei prinde viață, discutând despre finanțe cu invitații, trimițând invitații și gestionând tensiunile care pot apărea pe parcurs.

O petrecere de burlăcițe se organizează de obicei cu două luni înainte de nuntă, dar poate fi planificată și mai aproape de marele eveniment. Este important să nu o programezi prea devreme, pentru a menține entuziasmul viu.

Gazda petrecerii ar trebui să discute cu invitații despre buget. De obicei, fiecare își plătește cheltuielile, iar gazda acoperă costurile miresei. Lista de invitați trebuie să includă grupul de domnișoare de onoare, surorile și prietenele apropiate ale miresei.

Când vine vorba de modul de celebrare, ține cont de personalitatea miresei. Nu este necesar să planifici o escapadă sălbatică, dacă preferințele ei se îndreaptă către activități mai relaxante.

Invitațiile formale nu sunt întotdeauna necesare; poți anunța evenimentul prin email, telefon sau platforme online. Asigură-te că invitațiile sunt trimise cu mult înainte, pentru a le permite invitaților să-și organizeze programul.

Cadourile pentru mireasă nu sunt obligatorii, dar sunt binevenite. Alege ceva care va fi folosit doar de ea, cum ar fi lenjerie intimă sau certificate cadou pentru activități de relaxare.

O idee distractivă este să stabilești un cod vestimentar pentru petrecere, dar ține cont de bugetul invitaților. Dacă un costum elaborat nu este o opțiune, propune un cod vestimentar general.

În final, nu uita de mulțumirile scrise de mână. Trimite cărți de mulțumire fiecărui invitat, arătându-ți aprecierea pentru participare și pentru orice cadou primit.

Acum, că ești echipată cu aceste reguli de etichetă, ești gata să planifici o petrecere de burlăcițe care să fie o amintire frumoasă pentru mireasă și invitați. Distrează-te și creează amintiri de neuitat!

Newsletter