Home Nunta Organizare nunta Ce distractii ai pentru petrecerea ta? Jocuri (1)

Ce distractii ai pentru petrecerea ta? Jocuri (1)

Ce distractii ai pentru petrecerea ta? Jocuri (1)
Alexandra Irimiea
Duminică, 01.02.2009
   Sunt mirese care vor sa respecte traditiile romanesti, iar altele care imprumuta de la straini... sau mai nou de la catolici, mai ales ceremonia religioasa despre care se spune ca este mai frumoasa. Pe mine una nu ma intereseaza de unde imprumut atata timp cat ma simt bine. Astazi am pregatit pentru tine cinci jocuri pentru noaptea alba de dinaintea nuntii... pentru cazul in care iti doresti o petrecere de "burlacite". La pregatirea acestor jocuri te poate ajuta, bineinteles, domnisoara de onoare.  1. Ce-ar fi daca?


   Prezentare: Acest joc poate starni multe rasete, mai ales pentru ca stimuleaza imaginatia participantilor. Pentru a-l crea ai nevoie de doua boluri, doua seturi de biletele si... de inspiratie. Trebuie sa te gandesti, impreuna cu domnisoara de onoare, la mai multe intrebari interesante la care sa raspunda invitatele. Noteaza-le pe biletele diferite si introdu-le intr-un bol. Apoi pregateste un alt bol cu biletele goale unde fetele vor scrie raspunsurile. Amuzamentul vine la final, cand ele vor pune raspunsurile completate inapoi in bol, iar apoi vor trage la sorti cate-o intrebare si un raspuns. Este posibil ca la o intrebare de genul: "Ce ar face mireasa daca l-ar prinde pe mire ca vorbeste pe mess, in numele ei, cu baietii din lista de prieteni?", raspunsul sa fie "I-ar spune si ea cat de mult il iubeste"(original pentru: "Cum va reactiona mireasa daca mirele i-ar face o declaratie in toiul noptii?"). Pentru varietate, incearca sa faci cat mai multe intrebari, eventual sa fie egal cu numarul invitatilor.
   Durata: 15 minute
   Cine castiga: nu sunt invingatori, doar rasete
   Regulile jocului: Fiecare invitat trebuie sa traga cate o intrebare din bolul cu intrebari si o hartie goala din bolul raspunsurilor. Apoi, invitatul va scrie raspunsul la intrebare si va baga biletele in bolurile corespunzatoare. La final, fiecare invitat va trage o intrebare si un raspuns pe care le va "cupla", rezultatul constand in combinatii interesante.

  2. Cine cunoaste mireasa?

   Prezentare: Acesta este un joc in care prietenele miresei sunt cu adevarat testate. Gandeste-te la cateva intrebari legate de tine, ca sa vezi cine te cunoaste cel mai bine. Invitata care obtine cele mai multe puncte castiga si are dreptul sa-i puna o intrebare "incomoda" miresei la care aceasta din urma fie raspunde, fie accepta provocarea pe care i-o da invitata.
   Durata: 10 minute
   Cine castiga: cea care stie cele mai multe detalii
   Regulile jocului: Fetele primesc un chestionar despre mireasa pe care trebuie sa-l completeze. In acelasi timp, mireasa completeaza si ea raspunsurile. La final, se confrunta chestionarul si fata care stie cele mai multe despre mireasa castiga. Premiul ei consta in dreptul de a pune o intrebare tabu miresei. Daca aceasta din urma nu vrea sa raspunda, atunci trebuie sa accepte orice provocare propusa de fata.

  3. Niciodata nu am facut asta

   Prezentare: Un joc "murdar" in care se vor face multe dezvaluiri.
   Durata: 15 minute
   Cine castiga: nimeni
   Regulile jocului: Da fiecarei fete un biletel pe care scrie fraza "N-am facut niciodata....". Fiecare fata va completa fraza, iar dupa aceea, vor citi pe rand ceea ce au scris. Fiecare dintre participante care a facut lucrul respectiv, va lua o gura din bautura ei. Prima dintre fete care isi termina bautura, trebuie sa accepte o provocare din partea miresei sau sa-i faca cinste.

  4. Dribling dupa 50 de ani de casnicie

   Prezentare: Un joc mai nebunesc, iubit mai ales de fanaticele dupa sport. Insa pentru a condimenta atmosfera, jocul mai are si o latura legata de viata sexuala a cuplului.
   Durata: 15 minute
   Cine castiga: doua fete, una care se pricepe la sport, iar cealalta care citeste gandurile miresei.
   Regulile jocului: Domnisoara de onoare va realiza un chestionar pe teme sportive. Invitatele trebuie sa asocieze fiecarui sport doi termeni uzuali din respectivul domeniu. Cea care stie majoritatea raspunsurilor este castigatoare. In partea a doua a jocului, mireasa trebuie sa incercuiasca un termen din fiecare sport care descrie viata ei sexuala dupa 50 de ani de casnicie. Fata care sa reuseste sa "ghiceasca" gandurile miresei este cea de-a doua castigatoare.

  5. Ghiceste filmul sau melodia!

   Prezentare: Un joc care presupune o cultura bogata dobandita prin vizioanare de filme si ascultarea de multa muzica. Acest joc poate inviora oricand atmosfera.
   Durata: 20 minute.
   Cine castiga: cea care cunoaste cel mai bine intentiile miresei.
   Regulile jocului: Acest joc consta intr-un chestionar legat de viata de cuplu a mirilor care contine mai multe variante de raspuns. Insa raspunsurile sunt date in titluri de filme sau de melodii celebre. Castiga fata care ghiceste cele mai multe dintre raspunsurile date de mireasa.

   Insa nu uita. Cheia marelor succese pentru astfel de reuniuni de clasa sta in bautura, bautura si... iar bautura. Asa ca saptamana viitoare vom continua seria de articole dedicate petrecerii de burlacite cu prezentarea unor bautiri magice, create special pentru fete.
Newsletter