Home Nunta Organizare nunta 5 motive pentru a organiza o vacanta alaturi de partener inainte de nunta

5 motive pentru a organiza o vacanta alaturi de partener inainte de nunta

5 motive pentru a organiza o vacanta alaturi de partener inainte de nunta
Ioana Marinescu
Vineri, 17.09.2021

Pregatirile pentru nunta pot deveni stresante si, in unele cazuri, ajung sa puna la incercare rabdarea viitorilor miri. Daca aceasta perioada se extinde si vrei sa organizezi o nunta mare, cu siguranta vei avea nevoie de repaus inainte de ziua cea mare. Cel mai simplu mod prin care te poti bucura de acesta este sa planifici o vacanta scurta alaturi de partenerul tau si sa te retragi de la agitatia cauzata de evenimentul mult asteptat. In acest fel veti putea sa va reincarcati bateriile si sa porniti cu energie pozitiva in noul capitol din viata. Iata cele mai importante motive pentru care o astfel de vacanta este potrivita si recomandata.

 

1. Momente intime impreuna
 
Chiar daca te pregatesti de o viata intreaga alaturi de partenerul tau, organizarea nuntii poate crea tensiuni in relatie. Acestea sunt normale in situatiile stresante, iar o vacanta in doi devine necesara pentru a reveni pe linia de plutire. Cauta o cazare  intr-un loc pitoresc, la munte sau la mare, aproape de natura si cu multa liniste. In acest fel vei putea sa ai discutii profunde cu partenerul tau, sa planificati luna da miere si noua viata care va asteapta imediat ce spuneti juramintele.
 
2. Relaxare inainte de evenimentul anului
 
Nunta este evenimentul asteptat de catre invitati si miri, iar perioada de pregatiri poate aduce agitatie in vietile tuturor. Pentru a evita senzatia de burnout si stres, relaxarea este necesara. Organizeaza un weekend de spa alaturi de partenerul tau si implica-te in toate activitatile care iti relaxeaza simturile cu adevarat.
 
3. Reconectare
 
Luna de miere este considerata momentul principal de conectare a cuplului sub noua formula, dar, mai ales in prezent, prea putine cupluri au la dispozitie timp si resurse pentru o vacanta lunga. Pentru a profita de timpul petrecut impreuna, pauzele mai dese impreuna sunt o solutie buna pentru cuplurile moderne. Nu uita ca ceea ce cladesti alaturi de partener trebuie sa dureze, iar timpul petrecut in doi are rolul de a intari aceasta legatura.

4. Planificare
 
Vacanta dinaintea nuntii si dinaintea lunii de miere propriu-zise poate deveni prilejul ideal pentru a face planuri. Un moment de liniste in mijlocul agitatiei generale, cauzate de organizarea marelui eveniment, este ideal pentru planificarea urmatorilor pasi. Fie ca vrei sa discuti cu partenerul tau despre casa, marirea familiei sau ce inseamna casnicia pentru acesta, odata ce te afli intr-o mica vacanta si te bucuri de liniste, ai ocazia sa-ti faci ordine in ganduri. Planurile discutate la rece, intr-un moment pozitiv, te ajuta sa incepi o noua viata cu claritate.
 
5. Pregatire pentru luna de miere
 
Probabil ai facut mai multe vacante alaturi de partenerul tau si ii cunosti preferintele sau tabieturile. Dar o vacanta de care te bucuri in preajma nuntii va oferi o perspectiva diferita asupra vacantelor alaturi de persoana cu care ai ales sa-ti imparti viata si timpul. Minivacanta poate fi folosita chiar pentru organizarea lunii de miere, in special daca vrei sa optezi pentru o intreaga luna petrecuta intr-un loc de vis alaturi de persoana iubita. Pregatirea cu atentie a acesteia iti va lua gandul de la emotiile cu care te confrunti inainte de nunta, de asemenea.

O minivacanta poate fi ceea ce lipseste din viata de cuplu in perioada ocupata a organizarii nuntii. Opteaza, asadar, pentru o escapada scurta in doi si bucura-te de toate beneficiile acesteia. Mai multe detalii gasesti aici.

Sursa foto: pexels.com

Newsletter