Home Nunta Accesorii Nunta Verighete gravate: 8 idei de texte si mesaje pentru inscriptia verighetelor

Verighete gravate: 8 idei de texte si mesaje pentru inscriptia verighetelor

Verighete gravate: 8 idei de texte si mesaje pentru inscriptia verighetelor
Gabriela Popa
Miercuri, 03.11.2021

Verighetele gravate sunt in tendinte in anul 2015 si asta nu este singurul motiv pentru care ar trebui sa alegi un astfel de model. Inscriptia de pe verighete poate adauga o nota intima legamantului vostru simbolizat de cercul infinitului si poate rememora o amintire de cuplu care va deveni, astfel, nemuritoare.

 

Printre cele mai populare inscriptii de pe verighete se numara data nuntii, numele celuilalt partener sau initialele voastre, insa posibilitatile sunt mult mai diverse decat atat. Urmareste in continuare 10 idei de texte si mesaje pentru inscriptia verighetelor care vor face ca simbolul dragostei voastre sa fie unic.

Verighete gravate cu texte sau mesaje traditionale

Poti alege o inscriptie traditionala pentru verighetele voastre sau o combinatie clasica. Numele voastre, data cand v-ati cunoscut, data nuntii si semnul infinit, initialele si data nuntii, texte clasice precum „Pana cand moartea ne va desparti”/ „Si au trait fericiti pana la adanci batraneti” sunt doar cateva dintre cele mai folosite mesaje pentru inscriptia verighetelor.

 


Verighete gravate cu inscriptii amuzante

Alege sa inscriptionezi verighetele cu proeclele voastre sau numele de alint, o replica amuzanta care va reprezinta sau chiar cu un mesaj intim cu care obisnuiti sa va tachinati. Daca asta nu este de ajuns, puteti oricand sa incercati un text de tipul „Proprietatea lui [numele partenerului]”/ Esti doar al/a meu/mea [numele partenerului],  „Acum chiar nu mai ai scapare”, „A meritat asteptarea” sau „Forta sa fie cu noi”.


Inscriptii romantice pe verighete

Verighetele gravate cu inscriptii romantice nu trebuie sa fie neaparat siropoase. Puteti alege orice text de dragoste, de la o declaratie care v-a impresionat si pe care ati tinut-o minte, la un compliment care merita sa ramana in eternitate. Daca vreti sa mergeti pe o varianta clasica a textelor romantice puteti alege intre „Al tau/a ta pentru totdeauna”, „De acum si pana la infinit”, „Tu esti viata mea”, „Esti totul pentru mine”, „Inima mea e a ta”.


Verighete gravate cu melodia voastra

Aveti o melodie doar a voastra pe care o iubiti la fel de mult si care a marcat un moment important in relatia voastra? Folositi un vers de suflet pentru a inscriptiona verighetele. O alta varianta este sa gravati verighetele cu versuri din melodia pe care ati ales-o pentru dansul mirilor, astfel incat momentul sa ramana vesnic in amintirea voastra.

Inscriptii pe verighete cu texte sau citate din literatura

Daca amandoi sunteti pasionati de literatura sau aveti o carte preferata care va leaga cu siguranta ar trebui sa alegeti un text inspirat din ea. Un vers dintr-o poezie, un citat scurt dintr-o scrisoare de dragoste sau un motto renumit poate deveni inscriptia ideala pentru verighetele voastre.


Insciptii pe verighete cu citate din filme

Aveti o replica preferata dintr-un film pe care l-ati denumit „filmul vostru”? Atunci nu aveti nevoie de un mesaj mai bun decat atat. Important este ca textul sa fie unul care sa va lege si care sa simbolizeze un moment pe care vreti sa il perpetuati la nesfarsit. Destul de romantic, nu-i asa?


Verighete gravate cu inscriptii religioase

Tinteti la traditia crestina si vreti ca Dumnezeu sa va ocroteasca casatoria? Alegeti un mesaj religios pentru verighete care sa duca la indeplinirea dorintei voastre. „Fie ca Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta casatorie”, „Uniti intru Dumnezeu”, „Deus Nos Iunxit” (Dumnezeu este cu noi) sunt doar cateva dintre textele pe care le puteti folosi.


Verighete gravate cu elemente grafice

Inscriptia de pe verighetele voastre nu trebuie neaparat sa fie exprimata in cuvinte. O modalitate inedita este gravarea amprentei sotului/sotiei pe suprafata verighetei, insa posibilitatile sunt nenumarate. Daca pana in trecut doar literele si cifrele puteau fi gravate, azi poti alege orice model sau simbol, printre cele mai populare fiind inima si semnul infinitului.Desi pare neverosimil ca aceste idei de texte si mesaje sa nu te convinga sa alegi varianta unor verighete gravate, citeste mai departe ultimele tendinte in materie de verighete in 2015 pentru a gasi modelul perfect pentru voi, in cazul in care nu ati facut-o deja.

Surse foto: apracticalwedding.com, brilliance.com, etsy.com, unitedwithlove.com, thehousecat.blogspot.com, carddit.com
Newsletter