Home Cuplu Psihologia cuplului 13 barbati dezvaluie ce ii plictiseste la femei

13 barbati dezvaluie ce ii plictiseste la femei

13 barbati dezvaluie ce ii plictiseste la femei
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 18.01.2024

Unele femei sunt interesante, altele sunt plictisitoare pentru partenerii lor. Nu au nimic interesant de spus, de arătat, nu sunt interesate de aceleași subiecte ca și jumătatea lor. Să vedem ce părere au bărbații despre acest subiect. Cum arată și ce face o femeie interesantă și ce o diferențiază de celelalte reprezentante ale sexului frumos?

Relația dintre un bărbat și femeie este mai mult decât un parteneriat, cei doi devenind o familie, trecând împreună, la bine și la greu, peste toate obstacolele vieții. Uneori însă, bărbații se plictisesc. Și ei nu se plictisesc numai în dormitor, ci și în relația de zi cu zi. Femeile trebuie să-i captiveze, să le stârnească interesul prin toate mijloacele posibile, folosind atât armele seducției, cât și inteligența nativă, pentru a menține relația vie. 13 bărbați au fost suficient de curajoși încât să mărturisească ce cred ei că fac femeile, astfel încât devin plictisitoare și relațiile atât de anoste, încât nu merită continuate.

1. Femeia este plictisitoare atunci când nu este deschisă la nou

Un bărbat mărturisește că mottoul său în viață este să experimenteze tot ceea ce este nou, să descopere, să învețe și să nu se oprească pentru nimic în lume atunci când simte că relația se plafonează. Are nevoie de o femeie deschisă, care îl provoacă să se descoperă pe deplin din punct de vedere intelectual, social, cultural și sexual. Din punctul lui de vedere, femeia este plictisitoare atunci când rămâne în zona ei de confort.

2. Femeile devin plictisitoare atunci când nu există potrivire de caracter

discutii cuplu

Un alt domn susține că plictiseală într-o relație vine din absența compatibilității. Poate că femeia nu este plictisitoare în general, ci te plictisește doar pe tine din cauză că nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

3. Când femeia nu te ascultă și nu-ți dă șansă la replică, atunci devine plictisitoare

Alt domn mărturisește că femeile au pretenția de la bărbați să le asculte în tot ceea ce au de spus și să le sprijine, când de fapt ele nu permit un dialog bazat pe sinceritate și nu ascultă ceea ce are celălalt de spus.

4. Femeile plictisitoare copiază personalitatea celui de lângă ele

Opinia unui alt bărbat ne atrage atenția. Femeile copiază comportamentul și personalitatea celui de lângă ele. Bărbații nu apreciază această abordare.

5. Bărbații consideră că femeile plictisitoare nu au relații intime la prima întâlnire

Desigur că femeile sunt puțin mai rezervate în ceea ce privește sexul la prima întâlnire. Iar bărbații își doresc acest lucru, în caz contrar, dacă partenerele lor îi vor ține câteva săptămâni bune fără a manifesta interes de natură intimă, devin plictisitoare.

6. Anoste sunt și femeile care doresc să petreacă timp doar cu partenerul lor

Conform spuselor unui alt domn, o femeie plictisitoare este aceea care dorește să iasă doar cu partenerul ei de cuplu, fără a face nimic ieșit din comun, fără a dori întâlniri cu prietenii sau în locuri interesante.

7. Pentru unii, femeia plictisitoare nu are nicio poveste interesantă de spus

barbat femeie

Conform opiniei unui alt bărbat, femeile plictisitoare sunt acelea care nu au nicio poveste de viață mai picantă, mai palpitantă, despre frați, surori, familie, loc de muncă, foști prieteni. Conversațiile devin anoste, iar perspectiva lor de viitor nu este pare prea palpitantă.

8. Nici femeile care vorbesc mult mai despre ele însele nu sunt preferate de bărbați

Reprezentanțele sexului slab care nu contenesc în a vorbi despre ele însele nu sunt văzute cu ochi buni de bărbați. O conversație plăcută presupune un dialog, nu monolog.

9. Răspunsurile ei la mesaje sunt foarte scurte și anoste

baiat sta pe laptop

Inteligența și sclipirea unei femei se cunoaște din mesajele pe care aceasta le dă partenerului, din modul în care răspunde și felul în care conversează. Pe bărbați nu îi supără nimic mai mult decât femeile care răspund în două-trei cuvinte, fără a-și exprima niciun fel de sentiment, părere sau interes asupra subiectului.

10. Bărbații consideră că femeile normale, care nu au nimic unic, sunt plictisitoare

Conform spuselor unei reprezentant al sexului tare, femeile care vorbesc doar despre Netflix, cărora le plac câinii, care au ca și trupă preferată, trupa populară a momentului, nu exprimă nimic unic. Bărbații apreciază femeile a căror unicitate le scoate în evidență.

11. Nici femeile care stau toată ziua pe telefon nu sunt interesante

Poate că are un cont cu milioane de urmăritori pe Instagram, sau este „cineva” în lumea virtuală, dar pentru bărbatul din fața ei, femeia care stă tot timpul cu telefonul în mână, răspunzând la mesaje și postând diferite story-uri și filmulețe, nu are nimic interesant de arătat.

12. Femeile care văd numai răul într-o situație sunt de evitat

În opinia multor bărbați, femeile care văd numai răul într-o situație și cu care nu poți purta decât o conversație la modul negativ, sunt de evitat. Femeile care se vaită mult și sunt caracterizate de negativism, devin nu numai plictisitoare, ci și reale semnale de alarmă.

13. O femeie te plictisește atunci când nu are hobbyuri proprii

A avea un hobby sau o plăcere în viață, este semn că ești o persoană interesantă, care are pasiuni pe care și le urmează, idei, interese. Femeile care nu au nici măcar o pasiune, cărora nu le place să croșeteze, să tricoteze, să picteze sau să aibă altfel de talente pe care să le poată pune în practică, nu sunt chiar cea mai bună opțiune pentru a începe o relație.

Dacă partenera ta se încadrează în unul sau mai multe din aceste tipare, este cazul să regândești relația pe care o ai cu ea, de lungă sau de scurtă durată. O femeie plictisitoare cu greu va putea să își țină partenerul aproape, și, dacă o va face, relația va deveni anostă.

Surse foto: unsplash.com pexels.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter