Home Moda Tendintele Modei Posete de mireasa: modele in functie de tipul rochiei

Posete de mireasa: modele in functie de tipul rochiei

Posete de mireasa: modele in functie de tipul rochiei
Madalina Nazalu
Luni, 04.03.2013
 In calitate de accesoriu, poseta de mireasa este un instrument complementar in tinuta ta. Este de retinut faptul ca a purta sau nu un plic de mireasa in ziua nuntii este o alegere dictata strict de stilul personal si, cel mai probabil,  o vei expune foarte putin timp la bratul tau. Ginerele va fi, cu siguranta, un accesoriu mult mai interesant in aceasta zi. In acest caz, este sau nu rentabil sa investesti intr-o poseta de mireasa?

Intr-adevar, poseta nu este un obiect must-have la bratul unei mirese, insa criteriile estetice si modelele tentante de plicuri destinate acestei ocazii te pot determina sa cochetezi cu ideea achizitionarii acesteia. In acest caz, ai nevoie de informatia adecvata pentru a face o alegere inspirata.

Asorteaza textura rochiei cu textura posetei

Opteaza pentru un model de poseta realizat dintr-o textura similara cu cea a rochiei de mireasa. O rochie vintage sau de inspiratie boema, din dantela, este valorificata de un material care mizeaza pe aceeasi linie creativa: dantela, brocartul, broderia aplicata pe material textil.  Evita sa combini texturi mate cu texturi lucioase, precum dantela si satinul sau matasea si voalul.

Jenny Packham No 1
Debenhams, 230 lei

Debenhams,
130 lei

New Look, 50 lei

New Look, 60 lei

Cum pui in valoare croiul rochiei cu ajutorul posetei de mireasa?

Rochiile de mireasa ilustreaza un tipar de creativitate care poate fi clasat, in linii stricte de design, in patru categorii generale: coloana, sirena, boem-romantic, vintage si modern. Accesoriile de mireasa  sunt menite sa valorifice croiul rochiei, iar alegerea plicului este dictata de stilul pe care doresti sa il abordezi si felul in care acesta isi gaseste forma de expresie in vestimentatie.

Posete de mireasa pentru rochii vintage

Vei purta o rochie de mireasa inspirata din elegantul stil vintage? Opteaza pentru o poseta cu influente retro, cu detalii aurii sau diverse aplicatii pretioase. Perlele, broderia si margelele cusute manual decoreaza plicurile de mireasa vintage. Poti alege o poseta retro autentica, pe care o poti achizitiona din buticuri sau de pe site-urile de specialitate.


Accessorize, 250 lei

Accessorize, 200 lei

Debenhams, 265 lei

New Look, 40 lei

Plicuri de mireasa pentru rochii coloana

Rochia coloana este definita de geometrie, iar posetele de mireasa ideale pentru acest croi pastreaza liniile rectangulare. Forma recomandata pentru rochiile maxi, coloana, este dreptunghiulara. Pentru a conferi un look modern, poti opta pentru un plic de mireasa tip caseta.

Accessorize, 145 lei

Meli Melo, 109.9 lei

New Look, 60 lei

thebagshop.ro, 44 lei

Posete de mireasa pentru rochii boem-romantice

Rochiile de factura boema impun accesorii de mireasa remarcabile prin romantism subtil si feminitate delicata. Alege un plic de dimensiuni reduse, cu detalii si aplicatii specifice: fluturi, fundite, flori, in varianta tridimensionala, care evoca arta origami sau broderia pretioasa de margele.

Accessorize, 220 lei

Accessorize, 220 lei

New Look, 45 lei

New Look, 110 lei

Plicuri de mireasa pentru rochii sirena

Plicurile de mireasa ideale pentru rochiile tip sirena mizeaza pe textura si pe forme remarcabile prin fluiditate. Poti opta pentru materiale textile, care se grupeaza in pliuri asemanatoare cutelor scoicilor, sau pentru forme hexagonale, de inspiratie marina.

Accessorize, 225 lei

Debenhams, 155 lei

Debehams, 170 lei

New Look, 115 lei

Posete de mireasa pentru rochii moderne

Daca vrei sa fii o mireasa non-conformista si alegi o rochie pe masura, accesoriile de mireasa trebuie sa iti reflecte stilul avangardist. Alege posete cu detalii surprinzatoare, cu un design neobisnuit si accente moderne: asimetrie, imprimeuri inedite, simboluri fetis sau influente de catwalk.

Debehams, 140 lei

Bershka, 119 lei

Meli Melo, 99.99 lei

New Look, 55 lei

Vrei sa optezi pentru o poseta de mireasa in ziua nuntii? Asigura-te ca alegi un model care se afla in deplina concordanta cu tema generala a nuntii si nu uita ca un accesoriu de mireasa indeplineste aceeasi functie ca si rochia in sine: valorificarea frumusetii tale.

Newsletter